Dodaj do ulubionych

Pogrzeb Michaela Jacksona

07.07.09, 21:57
właśnie obejżałam transmisję z pogrzebu i bardzo się wzruszyłam... sad
chciałam was zapytać jak zapamiętaliście Michaela Jacksona??? i czy w czasie ostatniego
tygodnia dowiedzieliście się czegoś nowego o Michaelu? jeżeli tak to proszę o odpowiedzi....

ja zapamiętałam go jako wspaniałego człowieka, który przekroczył tą barierę , że
nieważne jest czy ktoś jest czarny czy biały...poprosyu ten człowiek zapoczątkował nową
generację w której wszyscy się jednoczą... wspaniały artysta i człowiek... bardzo żałuję że
król popu a raczej całej muzyki juz mie żyje... ;-(
Obserwuj wątek
    • Gość: Moska25 Re: Pogrzeb Michaela Jacksona IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 07.07.09, 22:26
      Choć mam 14 lat bardzo to przeżyłam znam jego większość piosenek. Najgorzej się
      rozpłakałam, gdy jego córka mówiła o nim tyle dobrego...
      Nie uwierzyłam o jego śmierci i nie wiem jak człowiek może być tak okrutny i po
      śmierci wymyślać jakieś głupoty,np o tym duchu.crying(
      Zapamiętałam go jako dobrego człowieka, który nie chciał dorosnąć i otworzył
      Neverland.
      Kochał swoje dzieci co znaczy także jak one to przeżyly...
      Niektórzy mówią, że był dziwakiem, ale dla mnie był, jest i będzie dobrym
      człowiekiem.crying(serce
      • iness_pendragon Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 08.07.09, 09:25
        Miał piękny pogrzeb...
        Oglądałam to razem z rodzicami i nie chciałam tak przy nich płakać tylko łzy mi płynęły...Dopiero jak poszłam do swojego pokoju to do 2 w nocy siedziałam i ryczałam...

Ja zapamiętałam go jako GENIUSZA.Nie przeszkadzał mi jego wygląd ani te różne skandale...Myślę o tym jaki on był w środku-był dobry,pomagał innym.Był optymistą,w głębi był małym chłopcem.

[*]
    • blah___rock ;(((( 07.07.09, 23:39
      Ale Beczałam crying(( .... A najbardziej to jak jego córka na koniec przemówiła ... Ja nigdy go
      nie zapomne i mam nadzieje że jego muzka będzie towarzyszyła ludziom jeszcze przez
      wiele wiele lat crying((( I możecie pisać że ludzie pokochali go dopiero po śmierci ale napewno
      nie wszyscy crying(( ................................
      • oolluussiiaa96 Re: ;(((( 07.07.09, 23:51
        ja też ryczałam
        poprostu nie mogłam wytrzymac od płaczu...te śpiewy zdjecia i przemowy rodziny i
        przyjaciół... crying
        a wypowiedz jego córki mnie rozwaliła... nie mogłam przestac plakac
        świetny muzyk
        [*]
        • demetria. Re: ;(((( 08.07.09, 01:54
          nie mogłam powstrzymać się
          od łez. wybuchnęłam płaczem,
          gdy usłyszałam przemowę jego
          córki. nie potrafię sobie nawet wyobrazić,
          jakie to musiało być dla niej trudne,
          tak jak dla reszty rodziny, i przyjaciół.
          [*]
          • livv. Re: ;(((( 08.07.09, 09:41
            łzy mi troszkę płyneły ale kiedy wyszła jego córka po prostu zaczęłam płakać.
            Michael był[ nie on JEST i bedzie] królem Popu. Nigdy go nie zapomnę, chociaż nigdy nie
            byłam jego wielką fanką, zrozumiałam dopiero teraz jaki on był.
            Był wspaniałym człowiekiem i takiego go pamiętam.
            crying crying crying

Nie umiem sobie wyobrazić co czuli jego dzieci, rodzina czy przyjaciele.
            [albo mi się wydawało albo jego syn żuł gumę- jak to prawda to ...
            no po prostu to by było okropne!! to był jego ojciec okazałby troche szacunku ; /.

Bardzo podobało mi się jak wszyscy śpiewali jego piosenki, to bylo wzruszające.
            [*]
            • hermiona13 Re: ;(((( 08.07.09, 09:49
              Ehh,,,no wzruszyłam się ... Nie mogłam oglądać od początku,
              bo była burza, i oglądałam tylko końcówkę, ale to wystarczyło ...
              najbardziej, jak jego córka zaczęła mówić ... wtedy już na dobre się rozkleiłam ...
              • independent_ Re: ;(((( 08.07.09, 11:25
                Oglądałam cały... Popłakałam się kiedy Paris przemawiała przez łzy.

Smutne.

Oglądałam potem, po 23, film o Jacksonie i doszłam do wniosku że on nie miał
                ojca. To był kat, który był w stanie zabić swoje dzieci tylko dlatego że coś
                zrobiły źle ..
                • independent_ Re: ;(((( 08.07.09, 11:39
                  www.youtube.com/watch?v=NzHJyKkEOHQ
                  o to mi chodzi.
                  • pariska65 Re: ;(((( 08.07.09, 14:36
                    wiem co przeżywają jego dzieci mi też zmarł tata i wiem jak to jest sadcryingcrying a
                    co do pogrzebu oglądałam ale nie cały,oglądałam początek,końcówkę i niektóre
                    momenty moja mama oglądała w całości...
    • aniitkaaa Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 08.07.09, 14:35
      Szkoda mi jego i to berdzocrying
      Również oglądałóam transmisję z pogrzebu i najbardziej się wzrószyłąm w tym
      momencie, gry jego córka zaczełą przemawiaćsaduncertain
      • mileydemi Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 08.07.09, 16:39
        Zapamiętałam go jako wielkiego człowieka. Króla popu! Człowieka który wymyślił własny
        styl tańca, i wiele zmienił w muzyce. Teraz wiem jak ludzie płakali za Elvisem, a ja mam
        szczęście żyć w erze jacksona. Jacko był człowiekiem o wielkich pomysłach, wieczne
        dziecko... Otworzył Neverland, kochał dzieci, i nie przejmował się bzdurami które media
        gadały na jego temat. Zawsze w czymś złym, znalazł coś dobrego. Ludzie nazywali go
        dziwakiem, ale dopiero po śmierci widać ze te jego np, głupie wybielanie skóry jest tylko
        dlatego bo nie chciał mieć białych plam jak to w chorobie bielactwo. Te jego operacje
        plastyczne,też są spowodowane chorobą, ponieważ nie chciał wyglądać jak biały murzyn.
        I dlaczego dopiero po śmierci ludzie go doceniają? Dlaczego przed śmniercią michaela
        wieszali na nim psy, i dawali mu do przekonania że połowa ludzi go nienawidzi? Dlaczego
        przed śmiercią nie wyjaśnili tego wszystkiego, tych operacji, itd. Dlaczego przed śmiercią
        nie żałowali jego oskarżenia o molestowanie dzieci, chodź tak naprawde je kochał???
        Dlaczego? Jackson umarł w pewności że ludzie uważają go za głupka bo sie operuje,
        dziwaka bo dziwnie wygląda i sie wybiela, pedofila bo go oskarżają!!! Dlaczego przed
        śmiercią mu tego wszystkiego nie wyjaśnili????
    • yourbadream Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 08.07.09, 16:25
      Nie oglądałam transmisji. Poza tym... Córka Jacksona?! PUBLICZNIE?! Chryste
      Panie... Przecież on sam chronił ich przed mediami, a ci nagle wypychają je do
      przodu?! PO CO SIĘ PYTAM?! Żeby ludzi wzruszyć?! Żeby zrobić z tego pogrzebu
      piękne, wzruszające show?!

Ogólnie nie podoba mi się ta cała histeria. Ludzie, każdy kiedyś umrze, a on sam
      operacjami się wyniszczał. Denerwują mnie teraz niektóre osoby. Tacy, którzy
      niegdyś Jacko się wstydzili, wypierali, a tu nagle po jego śmierci nagle płaczą
      histerycznie. To jest najgorsze.

Zrobił dla muzyki dużo, nawet bardzo. Łamał bariery, wprowadzał nowe rzeczy.

Szczerze? Naprawdę mu współczuję. Był nieszczęśliwym człowiekiem. Co ja mówię!
      Nieszczęśliwym dzieckiem. Według mnie nigdy nie dorósł. Żył marzeniami.
      Najszczęśliwszy by był, gdyby mógł żyć z dziećmi, dawać im to czego on sam nie
      miał i gdyby robił muzykę nie będąc przy tym wplątywanym w różne idiotyczne
      skandale.

Jak to mówił: the show must go on.
      To ja mówię: the life must go on. Więc ludzie otrząśnijcie się.
      • hilary.duff Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 08.07.09, 19:16
        Płakałam jak małe dziecko ,dawno się tak nie wzruszyłam jak wczoraj crying Wzruszający był
        moment gdy wszyscy śpiewali "We are the world".To było coś pięknego...crying
        • oolluussiiaa96 Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 08.07.09, 22:55
          hilary.duff napisał(a):

> Płakałam jak małe dziecko ,dawno się tak nie wzruszyłam jak wczoraj crying Wzrusza
          > jący był
          > moment gdy wszyscy śpiewali "We are the world".To było coś pięknego...crying

masz rację ,, We are the world '' to było coś pięknego...
          wypłakałam się za wszystkie czasy kiss(
    • natulla pogrzeb Michaela Jacksona 12.07.09, 20:55
      Również ogladałam pogrzeb Michaela Jacksona ;[
      ;[;[

napisz swoje.

Jackson
      zawsze będzie królem/ikoną popu.!
      Kochałam jego muzykę i styl tanca obraz ciuchów.
      Teraz zaczeni się kopjowanie Michaela Jacksona.;-/
      w radiu bedziemy słyszeć przerobione jego piosenki...
      Większość ludzi Jacksona zapamiętało z licznych operacji plastycznych, lecz dla
      mnei nie liczy się jego wygląd lecz to co umi pokazac na scenie. i nie wierze w żadne plotki
      na jego temat.!

Po prostu go kocham.!<33
      i zawsze będe o nim pamiętać wink

Pozdrawiam Natullaserce

• demcialove Re: pogrzeb Michaela Jacksona 13.07.09, 12:19
        nigdy nie zapomnę
        Michaela .crying .
        kochałam go.
        bardzo mi było
        przykro .
        żal mi też jego
        osieroconych