olencja ushuashuahsausha . 12.07.09, 15:14 nie oglądam bo się później boję xdd . Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: ushuashuahsausha . 12.07.09, 15:29 lubięę ;d ale sie boje zawsze. ostatnio byłam w kinie na udręczonych, nie jest zbyt straszny, ale polecam xDD Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda3 Re: Horrory 12.07.09, 15:29 Ja lubię Nawiedzony- wczoraj oglądałam xDD Za ścianą Nienarodzony Te są właśnie w tym typie- o duchach Odpowiedz Link Zgłoś
selmari Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:32 mi najbardziej podobają się filmy "nienarodzony" i "udręczeni" trochę są banalne i obrzydliwe. ale jak oglądałam te filmy to nie raz oberwałam kapciem bo strasznie się darłam xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wikipedia_xd Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:38 Ja odkąd obejrzałam Egzorcyzmy Emily Rose to nie oglądam horrorów ;/ Nie spałam miesiąc, bo się bałam, że mnie się takie coś przytrafi ;/ Jedyny niby "horror" który niedawno oglądałam to Tamara... Jako film fajny, ale nie straszny Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:51 wikipedia_xd napisał(a): > Ja odkąd obejrzałam Egzorcyzmy Emily Rose to nie oglądam horrorów ;/ Nie spałam > miesiąc, bo się bałam, że mnie się takie coś przytrafi ;/ Jedyny niby "horror" > który niedawno oglądałam to Tamara... Jako film fajny, ale nie straszny Egzorcyzmy Emily Rose są okropne!!! Tato mnie ostrzegał żebym z nim nie oglądała, a ja obejżałam! Później bałam sie iść do toalety, i mój tato też ;p nie mogliśmy spać. Bałam się dosłownie wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:40 uwielbiam horrory, bo mnie śmieszą. te które mi sie podobają to: 1. The Ring 1 i 2 2. Wiem kto mnie zabił 3. Pożarci (devour) 4. Widmo (shutter) 5. Królowa potępionych (choć to bardziej śmieszne niż straszne) 6. Halloween (wszystkie części) 7. Lustra 8. Underworld (wszystkie części, ale to wcale nie jest horror) Zmierzch też został okrzyknięty horrorem ale co do czego to nie jest horror bo nie mam tam nic strasznego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kcjonasbrothers Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:40 mojw ulubione to czerwona fóża i nawiedzony ale najgorszy bio jakim bałam sie to egzorcyzmy emil rose Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:41 ja uwielbiam horrory ostatnio oglądałam piątek 13-go wszystkie części piły i jeszcze kilka tylko nie pamiętam tytułów Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:43 nie lubie takich filmów . Nie lubię się bać oglądająć filmy dlatego horrorów nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
plastikowa0lala Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:43 lubię horrory, ale potem się boje . -.- ale i tak je oglądam . bo są fajnee. mOje ulubione to " Lustra" i "Dom woskowych Ciał", a także "Rzeźnia" i "Ogrodnik" . Odpowiedz Link Zgłoś
claire94 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:45 Ja jestem maniaczką wszelkich horrorów, tak więc nie ma dnia abym jakiegoś nie obejrzała. Polecam: "Droga bez Powrotu" (mój ulubiony) "Tamara" (Dramat-Horror, trochę smutny ale jest świetny) "Klątwa Ju-on" i 2cz (raz obejrzałam i mi starczy. Po 2 cz. myślałam, że wezmę i skoczę, przez okno). "Dom Woskowych Ciał" "Dom, na przeklętym Wzgórzu" "Hostel" Blair Witch Project - Po tym filmie są ostre schizy W tytułach niektórych filmów podałam Wam linki gdzie możecie obejrzeć filmy bezpośrednio na Y.T. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:46 uwielbiam horrory. Wczoraj w nocy był świetny na tvn, oglądałyśmy u kumpeli bo nie mogłyśmy spać. był przerażający, szkoda ze nie pamiętam jak sie nazywał. Podobał mi sie nawet taki krwawy horror ,,oszukać przeznaczenie3'' dobre to było... jestem maniaczką horrorów, uwielbiam sie bać. a ,,laleczka chucky'' i ,,powrót laleczki chcky'' rządzą!!!! chociaż dobre też jest ,,wzgórza mają oczy'' polecam.. ;* xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:48 hm. gdybym nie lubiała horrorów i moje psiapsióły też to co byśmy w nocy w wakacje robiły jak śpimy razem u którejś?? jak nie ma fajnych horrorów to gadamy straszne historie chociaż to nie jest takie straszne, bo nieraz sie powtarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka101 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 15:57 ` Polecam : " wzgórza mają oczy " " posłańcy " Naprawdę super .! Wbijają w fotel ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
nika410 Horrory 12.07.09, 16:16 Ja boje się horrorów bo nie śpie po nocach (mam coś podobnego do shizofremi) -egzorcyzm emily rose-super straszne -klątwa 1 i 2 -troche przynudzające -zakonnica-wbija w fotel Odpowiedz Link Zgłoś
karolz95 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 16:08 ja uwielbiam horrory najlepsze ktore dotej oglodalam to: -"The Ring" -"Lustra" -"Piatek trzynastego" -"Klatwa 1i 2" -"Udreczeni" -"Sierociniec" (nie jest zbyt straszny ale taki dosyc) -"Oko" -"Poslancy" i tam jakies inne xD pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Re: Horrory. Lubicie? 11.03.10, 20:58 Ja tam w ogóle nie oglądałam żadnych horrorów i nie mam zamiaru.Za wrażliwa jestem A tak w ogóle za duża wyobraźnia i coś bym sobie jeszcze wyobrażała Odpowiedz Link Zgłoś
lily99 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 16:12 kocham horrory,to moj ulubiony gatunek filmowy Dom Woskowych ciał żeczywiście jest fajny,ale jak dla mnie trochę słaby jak ktoś nie lubi filmów które sa nudne,horrory to najlepsze rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
olgrrey. Re: Horrory. Lubicie? 11.03.10, 17:51 kocham horrory. one są zajebiste xD a zwłaszcza " krwawe walentynki " Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 16:16 Uwielbiam horrory ^ Są takie ... , takie straszne i to jest fajne ;D Przynajmniej dla mnie . Ja mogę Wam polecić horror "Zakonnica" , zajebisty, czasami mnie przerażał ^ Ale był fajny ;d Polecam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney horrory 12.07.09, 16:17 horrory! zawsze sie coś dzieje,a nie the ring,piła,zakonnica,straszny film [baaardzo straszny lol2 ;p]-fajnee Odpowiedz Link Zgłoś
x_alice_x Best horrors . 12.07.09, 16:18 Uh , koocham horrory . Ja po prostu uwielbiam się bać . XD Kiedyś podobała mi się Piła bo uważałam że jest strasznym horrorem , ale potem gdy oglądnęłam lepsze np. - Nieproszeni Goście . - Udręczeni . - Ring ( 1 , 2 ). - Kostnica . To są prawdziwe horrory . Takie psychologiczne , a Piła to tylko Jigsaw lub jego znajomi , zabijający praktycznie byle kogo . XD Ale polecam wam LĘK ! Ludzie , serio . To trzyma w napięciuu ! POLECAAAM ! < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
love32 o horrorach 12.07.09, 16:19 Ja nawet lubię horrory ale tylko w dzień Strach przed horrorami nie jest zły dzięki temu mam chłopaka kiedyś tak się bałam że o mało nie ze świrowałam on mnie przytulił i powiedział ,, nie bój się jestem przy Tobie" od tamtej pory minął rok a my jesteśmy szczęśliwi a z horrorów polecam ,,sierociniec" Odpowiedz Link Zgłoś
badgirlxd Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 16:25 Ja uwielbiam ^^ Podoba mi się bardzo: Ring1/2 Nawiedzony Wywiad z wampirem ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mymiracle Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 16:26 Z ''Domu woskowych ciał'' akurat się śmiałam ;]] Hmm mnie się podobał ''Blair With Project'' Polecam go obejrzeć. Różni się od wszystkich które dotychasz oglądałam, bo do samego końca nie wiedziałam czy jest to autentyk czy nie... Nawet się za ''Piły'',''Rec-e'' nie biore, bo nie lubie przesadzonych filmów, wolę raczej się czegoś wystraszyć jak czegoś obrzydzić ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
mymiracle Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 16:39 Miałam na mysli ''Blair witch project'' I jeszcze ''Stay alive'' jest fajny, bo też ma ciekawą fabułe tyle, że tak średnio straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka848 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 16:29 lubię horrory... niektóre między innymi: DOM WOSKOWYCH CIAŁ <nawet fajny, lecz przerażający> TEKSAŃSKA MASAKRA PIŁĄ MECHANICZNĄ < troszkę boję się go oglądac> i inne Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 16:31 Ja lubię nawet horrory, bo fajnie jest sie bać xd Ale nie jestem wielką fanką, bo zawsze później długo się boje więc jak oglądam to w tych najstraszniejszych momentach, oglądam przez "szparki" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
thevan971 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 16:35 Ja kocham a wam polecam - * 'REC' * '30 dni mroku' * 'Klątwa' *shuter widmo *Krwawe walentynki *osiem *Pokój 1408 *Nieznajomi *Nie odebrane połączenie *Śieraciniec Odpowiedz Link Zgłoś
only_you_beib my ulubione horrory?? x D. 12.07.09, 16:45 hmmm, Underworld... nie straszne ale zajedwabiście fajny film hihi ^^. ten film składający się z 3 części, jejć. uwielbiam ;] najbardziej 3 ;DD. 13 duchów... typowe o duchach ale fajne ;D. Droga bez powrotu... zdeformowańce i zaskoczenie hihi ;D. taki typowy horror ale fajny. Wzgórza maja oczy... nie wiem jak to nazwać ale fajne xDD. Koszmar z ulicy wiązów... ach o Freddy'm krążą już legendy xD stary film, wiele części, ale bożeee... ten horror uwielbiam ^^. to jest coś co trzeba obejrzeć, co trzeba znać ;D. Mogłabym tak wymieniać i wymieniać ; pp. Ogólnie???? uwielbiam horrory, mogłabym tylko taki typ filmów oglądać, ten dreszczyk emocji i te pe,. uwielbiam !!. hehe x DD. Znacie jakieś fajne horrory? chętnie przeczytam ;DD a potem obejrze xD Odpowiedz Link Zgłoś
rapetka Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 17:35 hmmmm.... oglądałam dużo horrorów ale zdecydowanie wole thrillery horrory głównie kojarzą mi się z jakąś jadką po obejrzeniu "Halloween' "Piła" jest raczej obrzydliwa niż straszna "Wzgórza mają oczy" też może być oglądałam bardzo dużo horrorów więc nie za dobrze już pamiętam tytuły xD Odpowiedz Link Zgłoś