paula6060 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 17:35 Mój ulubiony to Posłańcy < mało straszny ale fajny Nie lubię bardzo strasznych filmów Jakoś wolę się śmiać niż bać ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
martyni185 xD 12.07.09, 17:40 uwielbiam horrory zawsze oglądam je z koleżankami żeby aż tak się nie bać... Polecam: *przesilenie *krwawa mery *nieodebrane połączenie *the ring 1,2 *widmo *osiem *silent hill *nieznajomi *motel *rec *oko (nie aż tak straszne jak się spodziewałam) *dark water *lustra * friday 13th *kostnica *piła wszystkie części ( krwawe nie straszne) *ostatni dom po lewej (brutalne, nie straszne) *30 dni mroku (osobiście nie lubię tego typu horrorów ale tego naprawdę się bałam) *zejście *sierociniec *klątwa 1,2 *lęk *schrooms (chyba najlepszy) *klucz do koszmaru (może być) *koszmar minionego lata *wiem kto mnie zabił *krzyk (ujdzie) *zębowa wróżka *zakonnica *teksańska masakra piłą mechaniczną więcej nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 17:40 Uwielbiam ogladać horrory. Dom woskowych ciał jest beznadziejny. Polecam Miasteczko Salem (Salem’s Lot) Carrie Lśnienie (klasyka gatunku) Silent Hill Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan16 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 17:44 Bardzo lubię horrory ,a szczególnie te stare np. "Duch"(1982), " Powrót żywych trupów" (1985) i "Koszmar z ulicy Wiązów" (1984). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sonyaa Horrory 12.07.09, 18:09 osobiście uwielbiam oglądać horrory najlepszy dreszczyk emocji jest podczas nocnego seansu filmowego moje ulubione to: LUSTRO , CONSTANTINE , CANDYMAN , CUBE , MGŁA Odpowiedz Link Zgłoś
mileyrose horrory 12.07.09, 18:34 ogladałam tyle horrorów i jakos zaden mnie nie przestraszył ostatnio ogladalam sierocinec albo udreczeni czy nienarodzony i jakos nic jak kto ma dobry horror to nirch poda nazwe Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 18:34 iness_pendragon napisał(a): > No właśnie > > Lubicie oglądać horrory? > Ja uwielbiam! > > Ale wolę takie np. o duchach itp. > Nienawidzę tych podobnym do Piły,Teksańskiej Masakry Piłą Mechaniczną. > > Jakie Wam się najbardziej podobały? > > Moje ulubione to: > > Dom Woskowych Ciał <przerażający ale fajny! > > Bagno <ciekawa i wzruszająca historia > > Ruiny <raczej krwawy... Ja Kocham horrory ! Wszystkiego typu ; -D Od masakry piłą bo duchy ^^ <br /> I uwielbiam te same filmy co ty ^^<br /> choć jest jeszcze Rec [ kwarantanna ] super! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 18:36 Ja lubię prawie wszystkie horrory xd Akurat wczoraj na tvn () leciał fajny film: "Nawiedzony" xD Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 jasne 12.07.09, 18:54 moje to: Masakra : Piłą z juta < zabawny i straszny a ja spadłam z krzesełka jak pocięli juto od futra był taki dźwięk. A potem mała dziewczynka (Julia) Zeszła na dół i darła się tak głośno że piłacz zemdlał i wyciągła go na zewnątrz pozamykała się a piłę wyrzuciła przez okno. później są straszne momenty ale oglądać warto - polecam to najlepszy film Ruiny < krwawy. pisano już Ginny < horror o małej dziewczynce którą gra Demetria Horlkson's bardzo strasznr Do we wan't dead < Krwawy i podobne Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 19:37 tez takie wole, nie lubie jak się tną i wgl, to nie jest straszne tylko bardziej ochydne -,- . no, a moje ulubione to : Klątwa 1 i 2 dom woskowych ciał też fajny, ale mało straszny, wszytsko było dop przewidzenia . krwawe walentynki w 3d były fajne : D noi jeszcze inne, ale nie pamiętam tytułów . Odpowiedz Link Zgłoś
michelleanne186 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 20:39 ja bardzo lubie horrrory ( chociaż sie czasami boję ) fajny jest:"30 dni mroku"," REC"( strasznie sie bałam na nim bo byłam w kinie z koleżanką i do tego byłyśmy same na sali !! i klasyka czyli " Klątwa " nie polecam za to" piątku 13" byłam na nim z moja kumpela... baba w kasie nas nieźle nastraszyła a tak naprawdę nie był taki straszny z połowy sie śmiałyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
karolajnaaa Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 20:52 O raannyy! Ja kocham HORRORY! zazwyczaj oglądam je w wakacje z kuzynkami jak przyjadą i one też lubią horrorki '] a teraz kupiłam sobie książkę S.Kinga też horror ,'] Najlepsze filmy tej kategorii które pamiętam to Ring i Klątwa xP Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 20:52 Lubię oglądać, ale tylko w towarzystwie ;dd Osobiście polecam REC i Sierociniec. Odpowiedz Link Zgłoś
buziola Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 20:55 ja tez uwielbiam horrory wszystkie ;p akurat wczoraj fajny leciał ;p tyle ze ja jak je ogladam to zawsz wiem jak sie skoncza... dziwne xd Odpowiedz Link Zgłoś
ewela96 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 20:57 Ja też nie lubię krwawych horrorów, ale uwielbiam filmy o wampirach typu Zmierzch, co prawda Zmierzch nie jest horrorem, tylko chyba jedna scena jest straszna. Ale słyszałam, że ciąg dalszy tego filmu czyli KwN, Z i PŚ mają zamienić się w horror, ale nieważne Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_94 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 20:57 Ja bardzo lubie horrory Oglądałam bardzo dużo, ale te najlepsze to pustka w głowie jeśli chodzi o tytuł Ale pamiętam RING, PIŁA, NAWIEDZONY (on wczoraj leciał na tvn, ale taki przeciętny więc nie zabardzo do polecenia ) A reszte nie pamiętam... Papa ;* Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_fakna_jb Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 21:13 ooo ja uwielbiam horrory moim zdaniem najbardziej przerazający to MROCZNE SZCZĄTKI ( nie radze oglądac wieczorem, chyba ze ktos ma mocne nerwy, ale raczej wątpie) JA SIE HORRORÓW NIE BOJE ALE NAWET PO POŁUDNIU BAŁAM SIE GO OGLĄDAC. Polecam SILENT HILL RESIDENT EVIL ;* ta jak cos mi sie przypomni to napisze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
julka17 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 21:43 Uwielbiam !!!.... boskie są .. taki dreszczyk emocji prze ze mnie przechodzi horrory rozwalają Odpowiedz Link Zgłoś
olusia3103 Re: Horrory. Lubicie? 13.07.09, 19:01 Aha jeszcze fajny jest horror,,,The Eye"(oko)ale nie jest bardzo straszny Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia69 Re: Horrory. Lubicie? 12.07.09, 21:49 Ja uwielbiam horrory są świetne Ale moja ulubione właśnie to są te krawe jak np: teksańska masakre piłą mechaniczną, piła ale także: zejść, sailen hill, dom woskowych ciał candyman, katakumby i wiele wiele innych ) Odpowiedz Link Zgłoś
patikot12 Horrory =P 12.07.09, 22:44 to taaak.. Boję się trochę oglądać horrory. ale i taak oglądam Wg mnie najlepsze, które zdążyłam pooglądać to : "Droga bez powrotu" (jest jeszcze 2, ale to jest serioo ohydne.. sama krew i wnętrzności, a fuuuj) "Shutter (Widmo)" "Ring 2" "Darkness (Ciemność)" "Walentynki" "Koszmar minionego lata" (następnego trochę głupi ) "Blair with project" ( to jest serioo dobre, trzyma w napięciu.. ) "Smakosz 2" (to jest troszeczkę śmieszna, haah ) "Klątwa, to najgorszy film jaki oglądałam i nie chce tego już więcej oglądać..) yy, nie wiem co jeszcze.. <hmmm> jak sobie przypomnę więcej to napisze a jak narazie, to postaraj się obejrzeć zaproponowane przeze mnie powyżej hih pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
pablo Najlepsze horrory mnie więcej ;pp 12.07.09, 23:02 uwielbiam po prostu codziennie ściągam po kilka kilka propozycji: -udręczeni -haloween -boogeyman3 -cold prey -droga bez powrotu 1 i 2 - the mist -isolation -zew krwi -dziedzictwo -nie odebrane połączenie 1, 2 i 3 Odpowiedz Link Zgłoś
desti.ny ^^ 13.07.09, 00:46 PEWNIE.!<br /> Ja jestem po prostu maniaczka horrorów..! o.O <br /> Jak nie obejrzę jednego w ciągu dnia to kur.wic.y dostaję haha ^^<br /> Widzę, że moje naj zostały już wymienione;<br /> -Posłańcy <br /> -Klątwa[wszystkie cześci, jak leci]<br /> -Nienarodzony<br /> -Krwawa Marry ^^<br /> <br /> Ahh trochę śmiesza mnie filmy typu Dom Woskowych Ciał czy Oszukać przeznaczenie według mnie niema tam nic strasznego.. uśmiałam się jak oglądałam ^^ hehe ale rpzyznam, że lubię to oglądać zwłaszcza DWC z Murrym..mm <3 <br /> <br /> Zauważyłam ,że nikt nie wymienił "STAT ALIVE" opartego na faktach. Osobiście POLECAM[!] Jak oglądałam go pierwszy raz to przytulałam się do misia phii^^ aa i AMITIVILE też jest całkiem spoko coś podobnego do POSŁAŃCY^^ Odpowiedz Link Zgłoś
rose Re: Horrory. Lubicie? 13.07.09, 08:53 też uwielbiam horrory ! mnie zachwycił film pt. ''Wioska przeklętych''. Obejrzyjcie koniecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
alyson Re: Horrory. Lubicie? 13.07.09, 08:56 Ja tez lubie horrory,bardziej straszne niz makabryczne,ale "teksańska masakra piła mechaniczną" i "piła" mi sie podobaly,ale zaduzo krwi i morderstw.Sadze ze ta teksanska masakre obejrzalam ze wzgledu bo tam gral lany chlopak.ale reszta z tym. Jest duzo fajnych filmow,takich chodzi mi o straszne: "Posłańcy" może ktoś oglądał,fajny film gra tam Kristen Stweart,ta ze zmierzchu. "ring" okropnosc,jedyny film ktorego sie boje "amitiville" tez straszny,a najgorsze ze na faktach.To sam fakt jest straszny "Ziemia żywych trupów" ogldalam ten film z mlodszym bratem,on sie nie bal,a ja strasznie,okropne. "mgła" tez jest fajna "martwe ptaki" film jest straszny,ale i beznadziejny,te martwe ptaki sa pokazane tylko na poczatku filmu, I niewiem jakie dalej wam pisac,bo wiekszosci nie pamietam. Ale jak chcecie,i ktos moze ich nie ogldal,moze obejrzec,ale jesli lubi horrory Odpowiedz Link Zgłoś
gabaaa Re: Horrory. Lubicie? 13.07.09, 09:37 iness_pendragon napisał(a): > No właśnie > > Lubicie oglądać horrory? > Ja uwielbiam! > > Ale wolę takie np. o duchach itp. > Nienawidzę tych podobnym do Piły,Teksańskiej Masakry Piłą Mechaniczną. > > Jakie Wam się najbardziej podobały? > > Moje ulubione to: > > Dom Woskowych Ciał <przerażający ale fajny! > > Bagno <ciekawa i wzruszająca historia > > Ruiny <raczej krwawy... czy ja lubie horrory ? co za pytanie ja je uwielbiam !!! NAJBARDZIEJ LUBE - Dom Woskowych Ciał - Sierociniec - Anioły i Demony - Ruiny Odpowiedz Link Zgłoś