klaudysia 09.07.09, 17:55 Pamiętacie ten straszny serial.?? xd Był emitowany na Jetix a wtedy to raczej na FoxKids. Ja pamiętam jak to oglądałam to się wtedy bałam. xd Jakie odcinki utkwiły wam najbardziej w pamięci.???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocomaroko Re: Gęsia skórka ;) 09.07.09, 18:20 uwielbiałam to.! xdd najbardziej utwkił mi w pamięci odcinek jak było Hallowen i jakiś chłopak założył taką maske a potem jej zdjąć nie mógł, i nawiedzał inne dzieci. xdd wtedy się tego bałam, a teraz mi się śmiać chce. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
takota221 Re: Gęsia skórka ;) 09.07.09, 23:09 cocomaroko napisał(a): > uwielbiałam to.! xdd > najbardziej utwkił mi w pamięci odcinek jak było Hallowen i jakiś chłopak > założył taką maske a potem jej zdjąć nie mógł, i nawiedzał inne dzieci. xdd > wtedy się tego bałam, a teraz mi się śmiać chce. xdd Też to pamiętam fajny był ten odc ! ) Zresztaą wszystkie były fajne.. Mogli by znowu puszczać na Jetix-ie ! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Gesia skorka 20.08.09, 13:25 Pamietam ;] tp byl swietny serial zawsze ogladalam z moja sis ale tak dawno najbardziej w pamieci utkwil mi odcinek kiedy bylo Hallowen i ze weszli do jakies gry czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Gęsia skórka ;) 22.08.09, 15:43 Zabardzo się bałam tego serialu żeby go oglądać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff . 09.07.09, 18:18 Ja pamiętam ,szczególnie jeden odcinek..ten z tymi lalkami..xD www.kreskoweczki.pl tu mozna obejrzeć wszystkie odc. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: . 09.07.09, 18:23 Ja też ten serial pamiętam ;p i bardzo mi się podobał, choć jak byłam mała to się bałam xd a najbardziej to mi utkwił taki odc. z hallowenn, z maską, którą sie nie dało ściągnąć. I taki odc. co rodzina przeprowadziła sie do miasta żywych trupów Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: . 09.07.09, 18:27 najlepsza to czołówka była . i ta charakterystyczna piosenka w tej czołówce. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: . 24.08.09, 21:24 hilary.duff napisał(a): > Ja pamiętam ,szczególnie jeden odcinek..ten z tymi lalkami..xD > www.kreskoweczki.pl tu mozna obejrzeć wszystkie odc. ;D Taak ten pamiętam najbardziej . . Pamiętam jak się tych lalek bałam . Odpowiedz Link Zgłoś
alaska101 Re: Gęsia skórka ;) 09.07.09, 18:28 Oh jak ja uwielbiałam ten film! Co najbardziej mi się podobało? Hm no nie wiem ale najbardziej utkwiło mi z tą kukłą i maską taką co dziewczyna kupiła sobie na Halloween bo chciała w końcu być straszna. A i jeszcze przypomniało mi się ze było coś o roślinach ze jakiś facet miał w piwnicy rośliny i nad nimi pracował i wyhodował się jego klon. A i jeszcze było o takiej zielonej mazi coś! Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Gęsia skórka ;) 09.07.09, 18:32 wpiszcie se na youtube " gęsia skórka " to wam różne odcinki wyskoczą. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: Gęsia skórka ;) 09.07.09, 18:35 www.kreskoweczki.pl www.kreskoweczki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
takota221 Re: Gęsia skórka ;) 09.07.09, 23:11 alaska101 napisał(a): > Oh jak ja uwielbiałam ten film! Co najbardziej mi się podobało? Hm no nie wiem > ale najbardziej utkwiło mi z tą kukłą i maską taką co dziewczyna kupiła sobie n > a > Halloween bo chciała w końcu być straszna. A i jeszcze przypomniało mi się ze > było coś o roślinach ze jakiś facet miał w piwnicy rośliny i nad nimi pracował > i > wyhodował się jego klon. A i jeszcze było o takiej zielonej mazi coś! O tej mazi pamietam, on został chyba sam w domu.. i coś tam było .. To było suuper! Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Gęsia skórka ;) 20.08.09, 13:59 alaska101 napisał(a): > Oh jak ja uwielbiałam ten film! Co najbardziej mi się podobało? Hm no nie wiem > ale najbardziej utkwiło mi z tą kukłą i maską taką co dziewczyna kupiła sobie n > a > Halloween bo chciała w końcu być straszna. A i jeszcze przypomniało mi się ze > było coś o roślinach ze jakiś facet miał w piwnicy rośliny i nad nimi pracował > i > wyhodował się jego klon. A i jeszcze było o takiej zielonej mazi coś! Ja też ten odcinek pamiętam. Najbardziej się bałam tych okropnych lalek, potem myślałam, że u mnie wszystkie zabawki odżyją, albo że się na mnie gapią. xD I jeszcze jedna rzecz, która utkwiła mi w pamięci to ta, że na łóżku pod pościelą było pełno, obrzydliwych dżdżownic. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Gęsia skórka ;) 09.07.09, 18:41 brrr. straszne to było, zawsze jak byłam mniejsza i szukałam jakiś bajek starałam sie jak najszybciej to przełączyć xd Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Gęsia skórka ;) 09.07.09, 19:11 No pewnie, że pamiętam, straszliwie lubiłam oglądać ten serial, no najbardziej zapamiętałam ten właśnie odcinek o tej dziewczynie co na początku miała się przebrać za kurę i żeby mieć fajny strój kupiła sobie maskę, której potem nie dało się zdjąć, pamiętam też taki odcinek o zegarze i taki chłopak chyba popsuł ten zegar w dacie kiedy miała się urodzić jego młodsza siostra i właśnie się nie urodziła, dalej to nie pamiętam. Ten serial był zajedwabisty może puszczą w co wątpię jakieś new odcinki? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Gęsia skórka ;) 09.07.09, 19:25 a pamiętacie może taki odcinek gdzie była taka rodzinka i w domu było takie dziwne lustro i grupa nastolatków tam sioedziała i któregoś z nich wchłonęło do środka xd a potem wypuściło takliego przemarzniętego.???Jak pamietacie tytuł to podajcie ok.?? Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Gęsia skórka ;) 09.07.09, 23:31 ale to było okropne;p strasznie się zawsze bałam.. i anjbardziej pamiętam ten odcinek z tą zieloną mazią co się rozprzestrzeniała cały czas;d Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Gęsia skórka ;) 09.07.09, 23:31 coś mi świta ogladalam go jak byłam mała to tak się bałam... chetnie bym go teraz jescze raz odlądneła Odpowiedz Link Zgłoś
lauren. Re: Gęsia skórka ;) 10.07.09, 01:29 .o tak, dobrze. go pamiętam.;D i pamiętam, że zawsze się tego baaałam.;/ hehe, fajne czasy.xDee Odpowiedz Link Zgłoś
avril__lavigne Re: Gęsia skórka ;) 10.07.09, 14:51 pamiętam to! Ale to było dawno! Okropnie się bałam, a mama nie pozwalała mi tego oglądac ;P;P;P Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Gęsia skórka ;) 11.07.09, 13:23 pamiętam ten serial uwielbiałam go oglądać nie wiem czemu...był straszny ale nie wiem czemu i tak go lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: Gęsia skórka ;) 11.07.09, 17:37 Ojojo. pamiętam te czasy często oglądałam je z bratem Sam Opening jest straszny i ta nutka. Buuu.. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan16 Re: Gęsia skórka ;) 13.07.09, 08:05 Ten serial był świetny Jak byłam mała to oglądałam, ale jakoś nie pamiętam żebym się bała.xD Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Gęsia skórka ;) 18.07.09, 23:36 uwielbiałam too! dzięki tobie znowu zaczęłam to oglądać na necie xd supeeer <33 Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Gęsia skórka ;) 19.07.09, 18:24 Zawsze się tego bałam ,jak oglądałam ,to później do łazienki się bałam iść.^^Najgorszy odc. to ten z lalkami Odpowiedz Link Zgłoś
malina. Re: Gęsia skórka ;) 19.07.09, 21:32 Ja to bardzo lubiłam. Pamiętam jak u mnie w domu nie było juz FoxKids i za Chiny nie mogłam sobie przypomnieć tytułu żeby w necie obejżeć. xD Mi w pamięci utkwił odcinek jak taka dziewczyna posżła do księgarni, wyszła i się skapnęła że zapomniała torby i jak wróciła to ten facet jadł robaki albo je karmił czy coś takieog xddd Odpowiedz Link Zgłoś
holl_y .. 20.07.09, 16:59 ten serial to moje całe dzieciństwo! Oczywiście, najstraszniejszy odcinek to z tą lalką, co jakiś typ ją tam dostał, czy znalazł, a ona potem ożyła O.o hhahah, teraz wydaje mi się to śmieszne, ale kiedyś, to oohoo O.o . Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Gęsia skórka ;) 20.08.09, 13:36 to bylo swietne!!! ogldalam to z bratem ktory jest o 8 lat starszy xD i on mnie zawsze straszyl xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
elanor Re: Gęsia skórka ;) 20.08.09, 14:49 Ten serial był świetny. Jak byłam mała to oglądałam.Jakoś nigdy się za specjalnie go nie bałam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Gęsia skórka ;) 21.08.09, 13:28 pamiętaam. ^,^ najbardziej to chyba jak ktoś się utopił w basenie czy jakaś krew tam była chyba. xDDD ta piosenka początkowa, omfg. nie słuchałam jej, włączałam jak już odcinek leciał. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Gęsia skórka ;) 21.08.09, 14:14 Ja też się bałam go oglądać, ale już odcinków nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Gęsia skórka ;) 21.08.09, 14:19 niepamiętam żadnego,byłam mała ale pamiętam że strasznie się bałam Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Gęsia skórka ;) 21.08.09, 14:25 Pamiętam jeden odcinek. Jak była taka jaskinia a na plaży leżał szkielet psa. Ja się tak bałam że nie wiem. A tam na początku chyba zawsze taka zielona krew była i ta piosenka. Ha Ha Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Gęsia skórka ;) 22.08.09, 20:23 noo to bylo super ;DD pamietam odcinek z maska co dziewczyna potem jej zdjac nie mogla i jeszcze jednek odcinek co chlopak pojechal na oboz gdzie sie dzialy dziwne rzeczy ale potem okazalo sie ze tobylo udawane bo jego chyba rodzice to wymyslili zeby go przygotowac bo bede wyjezdzac ( jego rodzice i chyba on) na obca planete zamieszkała przez dziwne istoty i na niebie Ziemie pokazali ;DD to to akurat smieszny odcinek byl ale tak to sie ogolnie balam go (serialu) kiedys i mama mi go zabronila ogladac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Gęsia skórka ;) 22.08.09, 21:19 aaa i jeszcze ta piosenka głównaa , i ten pies w czołówce ze świecacymi oczami . x DD Odpowiedz Link Zgłoś
12kolos12 Re: Gęsia skórka ;) 22.08.09, 21:21 Niestety w ogóle tego nie oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Gęsia skórka ;) 24.08.09, 21:06 tak pamiętam ten serial był super,ja zapamiętałam najbardziej jak w samolocie coś zielonego,jakaś flegma się rozprzestrzeniała czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
paradoks Re: Gęsia skórka ;) 24.08.09, 22:05 oh , pamiętam jak ja się tego bałam , ale mimo wszystko oglądałam dalej , xD to było mega (: Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Gęsia skórka ;) 26.08.09, 12:58 Nie wiem dokładnie czy to było to. Był brat z siostrą, i była taka makieta i oni sie tam przeprowadzili czy coś i ich chcieli tam zamienić w plastik... Nie wiem czy to to ale kończyło się jak gęsia skórka z tą zieloną krwią Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. pamiętam. 26.08.09, 13:16 byłam wtedy bardzo mała i bałam się. tam na zakończeniu była taka zielona maź, nie? utkwił mi w pamięci odcinek z tymi lalkami co gadały... Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Gęsia skórka 26.08.09, 15:24 Pamiętam! Uwielbiałam to! Szkoda ,że już nie puszczają. ;/ A najbardziej mi utkwił odcinek pt.: "Maska". Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Gęsia skórka ;) 10.10.09, 18:44 Pamiętam. Oglądałam go z babcią, gdy miałam 5 lat, bo strasznie się bałam Obejrzałam dziś jeden odcinek na you tube ale nawet nie drgnęłam. Pamiętam, że bałam się zawsze tej piosenki od której to się zaczynało i tego psa ze świcącymi oczami. Zawsze wtedy chowałam głowę pod koc Stare dobre czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Gęsia skórka ;) 10.10.09, 18:46 o bosh pamiętaam too. :pp to było zaje**ste naprawdę się przy nim dostawało gęsiej skórki zawsze oglądałam go pod kądrą i co chwile chowąłam pod nią głowe x DD nie pamietam dokładnie odcinków ale serial kojarze Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Gęsia skórka ;) 10.10.09, 18:50 o rany dzięki za ten wątek. na śmierć zapomniałam że taki serial wgl istniał ;pp teraz mogę go obejrzeć na You tube.:pp a pamiętacie na Jetixie leciał też kiedyś serial "dziwne przypadki z blake holsy hay" nie wiem jak to sie pisze to też było odlotowe. Odpowiedz Link Zgłoś