brutal_barbie 11.07.09, 21:14 Nienawidzę go ;< Wrrrrr ;/ Wywalcie czy go lubicie A jak nie to pokój z Wami ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocomaroko Re: Znacie Chrisa Symphony ? 11.07.09, 21:16 a cóż to za człek. ? ; OOOO Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Znacie Chrisa Symphony ? 11.07.09, 22:05 CHRIS <333333. mrał. ;*** kurde dobra, bez takich. więc. 'moja przygoda z chrisem rozpoczeła się...' dosyć dawno, jak jeszcze był w miare normalny, na epulsie, miałam okazje zamienić z nim kilka słów. a teraz wiemy, co się z chłopakiem dzieje. w każdym razie - znam, on w miare mnie nie zna, i jest fajnie. nie będę wspominać o reszczie super gwiazdek, a mogłabym, żeby nie robić im reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
niemand Re: Znacie Chrisa Symphony ? 11.07.09, 22:13 kosiam go, jest moim słit emoskiem ********x3333 Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Znacie Chrisa Symphony ? 11.07.09, 22:20 Nie przepadam ;PPP ;PPP A większość za nim szaleje ale czy jest za czym szaleć ;PPP ??? Jak dla mnie nic ciekawego ; ))))) ...... Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Znacie Chrisa Symphony ? 12.07.09, 21:02 Pare razy przez przypadek trafilam na jego photobloga Odpowiedz Link Zgłoś
trysia13 ;) 12.07.09, 21:17 pare razy trafiłam na jego filmik i tyle a tak go nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
haandy Re: ;) 15.07.09, 00:26 ja osobiscie nic do niego nie mam, jego pech, ze jest taki famous i ze wiekszosc go nie lubi. tez mialam okazje zamienic z nim kilka slow. jakos mi nie podpadl, a musze miec powod, zeby kogos nie lubic, czy nawet nienawidzic. chociaz teraz robi sie strasznie komercyjny z tymi swoimi dziewczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Znacie Chrisa Symphony ? 15.07.09, 08:54 żal mi gościa, zachowuje się jakby był wielką gwiazdą czy coś, którą oczywiście nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś