Dodaj do ulubionych

Graa- co mi mówi twój nick . xd

14.07.09, 22:40
Było już co mi mówi twój avatar ,
więc teraz co mi mówi twój nick . ;]
może to już było, ale kit . pech .. ;D

więc piszcie w kilku zdaniach , najlepiej nie za długo i nie za krótko . xd
Obserwuj wątek
    • explosive Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 14.07.09, 22:48
      twoj nick mowi mi ze jestes dziewczyna ktora posiada duza wyobraznie, jestes marzycielka
      lubiaca dobra zabawe, jestes kreatywna lubisz poznawac nowych ludzitongue_out
      To tyletongue_out
      • chocolatediet Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 14.07.09, 22:53
        explosive
        Hmm jesteś wybuchową i żywiołową dziewczyną. Lubisz szaleć i dobrze się bawićwink
      • wyobraznia Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 14.07.09, 22:55
        hmm no w sumie .. to w połowie masz racje . ;]
        a więc twój - jesteś szalona, wybuchowa . lubisz się bawić ,
        masz puczucie humoru , czasami Ci się nudzi , ale
        masz sposoby na nude, lubisz się wygłupiać, bawić, śmiać , i dalej nie wiem . ;d
        • wyobraznia Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 14.07.09, 22:56
          tez napisałam o explosive -,-
          . osz ty .! xd
          • wyobraznia Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 14.07.09, 22:59
            chocolatediet więc z tłumaczenia ang. masz w nicku czekolade i diete ..
            hmm . więc . - lubisz wcinać czekolade, i różne słodycze, ale z umiarem , wiesz kiedy masz
            przystopować ,
            o jaa . ; )))
            tyle tylko wiem o Tobie . xd
            • chocolatediet Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 14.07.09, 23:04
              wyobraznia
              hahawink w sumie po części masz racjęwink
              Bo właściwie to ja wiem kidy przystopować ale nie zawsze się do tej wiedzy stosujęwinkwink
              Hehe i ja byłam pieerwsza jeśli chodzi o explosive
              • demcialove Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 14.07.09, 23:08
                .nom tak .
                chocolatediet
                juz wyobraznia napisala
                o tobie . ale pech . ;d
                na pierwsza mysl
                rzuca mi sie
                czkekolada ;d
                jestes dziewczyną ,
                ktora nie lubi
                byc ponura .
                to mi sie kojarzy ze słodyczami . ;d
                • klaudysia Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 14.07.09, 23:10
                  demcialove
                  lubisz demi lovato.. xdd
                  O.o właśnie na kotek.fm leci xdd
                  • wyobraznia Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 14.07.09, 23:17
                    klaudysia masz na imie Klaudia .
                    i wnioskując z tego, że masz tak samo na imie
                    jak ja to lubisz gadać , ciągle nawijać . i się ciągle śmiejszesz , masz często głupawke ? ;d
                    pare słów ode mnie xd
                    • klaudysia Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 14.07.09, 23:28
                      wyobraźnia
                      IDEALNIE! xD
                      Zgadłaś xdd i widzisz opisałaś mnie a ja bym tego nawet nie potrafiła xd
                      i właśnie głupawke mam naokrągło xd mogę się śmiać ze wszystkiego
                      kiedyś sie smiałam bo sie krzesło przewróciło xd
                      a raz ze zlewozmywaka xd
                      no kurde sorry.!
                      Klaudia.!-Takie już jesteśmy.! xdd
                      • wyobraznia Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 02:09
                        hah , no a jak ? ;]
                        beze mnie świat byłby nudny . xd
                        przynajmniej moja stara klasa . ;]
                        ostatnio też mam mega głupawke . xdd
                        ale o takie bzdury się śmieje .
                        jak się np. kuzynowi włos na łbie przekręcił .
                        myślałam, że się zleje ze śmiechu . xd
                        wgl . ze mnie to porażka życiowa . ;oo
                        haha , !
                        • nikt. Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 10:03
                          hah. ze mną będzecie miały problem . ; ]

pees. zmieniłam się od czasu, kiedy sobie ustawiałam ten nick . x q
                          • wampirekxd Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 10:09
                            nikt.
                            z tego co wnioskuję to jesteś osobą nieśmiałą i zamkniętą w sobie, ale także i niezależną
                            (cokolwiek się zgadza?? tongue_out)
                          • ally Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 10:11
                            Hmm.... Jesteś nieśmiała i cenisz sobie anonimowośc?big_grin
                            Więcej nie jestem w stanie wymyślicwink
                            • nikt. Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 10:17
                              jestem zmienna . x d
                              od tego zacznę .
                              więc czasem jestem nieśmiała ( masz punkt, wampirkuxd ; pp)
                              nie jestem zamknięta w sobie, jestem otwarta .
                              ale jestem niezależna . ; ] ( 2 punkt . xD)
                              ally: 'cenisz w sobie anonimowość?' - z krzesła prawie spadłam jak to przeczytałam ! x DD

wampirekxd - lubisz Zmierzch, masz poczucie humoru, często się uśmiechasz.

ally - mmm.. jesteś otrwarta, masz dużo znajomych, poczucie humoru ? lubisz USA ? xD
                              • cocomaroko Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 12:32
                                hęę . xdd nikt. jesteś troszkę zamknięta w sobie i jesteś osobą która nie
                                zdradza swojej tożsamości ? xdd
                                • patient Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 13:04
                                  Cocomaroko, wydaje mi się że jesteś osobą z poczuciem humoru, pogodną, szczerą i odważną wink Przenajmniej z tym kojarzy mi się twój nick wink
                • hilary.duff Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 15:15
                  kochasz Demi i jestes jej wielką fanką..to przychodzi mi narazie do glowy xD Nie dasz o niej
                  zlego slowa powiedzieć,bronisz zaciekle swojego idola ;p
                  • hilary.duff Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 15:16
                    sorry ; x pomylka xD

patient-jestes cierpliwaa ,albo starasz się nią być ,jestes spokojna i zharmonizowana xD
                    • jane_ Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 15:25
                      hilary.duff -
                      miła, lubiąca prostotę i słodkość dziewczyna, optymistycznie podchodząca do życia.
                      • michelleanne186 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 15.07.09, 15:38
                        jane_ myślę ze jesteś stanowcza, opanowana, dumna i szalona big_grin
                        • wyobraznia Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 12:29
                          jesteś szalona, masz swój typ gwiazdy , upodabniasz się do innych , lubisz
                          cyferki . xd
                          • hermiona13 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 12:36
                            wyobraznia - lubi marzyć, ma wiele marzeń, które chciałaby, żeby się spełniły ;* smile
                            • jane_ Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 12:39
                              hermiona13:
                              jest mądrą dziewczyną, któa zna swoją wartość, jest opanowana i nie narzeka na swój los, jeżeli już ma jakieś powody, które zdarzają sie rzadko. ;p
                              • cirilla Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 12:44
                                jane_
                                Nie mam pojęcia co może oznaczać twój nick, może oznacza bohaterkę książki
                                "Księżyc w nowiu"? Jeśli tak to lubisz posiadać władzę nad innymi, irytują cię
                                własne ograniczenia, lubisz wygrywać, samotnik. Jeśli nie to niestety nie mogę
                                powiedzieć jaka jesteś, ale przypuszczam że spoko z ciebie dziewczynasmile
                                • jane_ Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 12:55
                                  zgadłaś, ukradłam go tej słodkiej, małej, złej jane xd

wgryzłam się tym zdaniem w zabawę, już uciekam. xd
                                • jane_ Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 12:55
                                  zgadłaś, ukradłam go tej słodkiej, małej, złej jane xd

wgryzłam się tym zdaniem w zabawę, już uciekam. xd
                                  • hermiona13 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 15:29
                                    dżejn ... Skoro ma nick z jane, to chyba musi być fanką zmierzchu wink
                                    • chocolatediet Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 15:37
                                      hermiona13

no więc Hermiona to mi się za Harrym Poterem kojaży więc pewnie jesteś fanką tego filmu
                                      (i książekwink). 13... są trzy opcje. Albo masz 13 lat, albo zakładając ten profil miałaś 13 lat
                                      albo poprostu lubisz tą liczbę i ją napisałaś big_grinbig_grin
                                      • cocomaroko Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 15:44
                                        lubisz czekolade . i ogólnie słodycze . młaah , krótko i na temat. xdd

suspicious
                                        • wyobraznia Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 16:00
                                          marokoko xd - zadziora c Cb , lubisz się drażnić z osobami, masz poczucie humoru
                                          , podoba CI się jak na Cb mówie marokoko xdd . big_grin
                                          • iness_pendragon Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 16:05
                                            wyobraznia- lubisz marzyc,masz bujna wyobraznie,lubisz kolory
                                            • zmierzchoomania Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 16.07.09, 20:20
                                              ciężko mi powiedzieć co oznacza iness_pendragon, bo to wcale nie prosty nick wink
                                              ale wydaje mi się, że kiedyś pisałaś, że iness pochodzi od Twojego imienia czy jakoś tak, a
                                              pendragon to dlatego bo lubisz jakiś film kiss
                                              • elisss92 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 17.07.09, 18:03
                                                no coz, po prostu- zmierzchoomania: kocha Zmierzch i ma manie na jego punkcie smile

P.S. moj nick nic nie mowi, ale sprobujcie big_grin
                                                • bucikowa Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 17.07.09, 18:13
                                                  Jesteś zdecydowana ale delikatna i wrażliwa. Tak myślę elisss92
                                                  • szpilka_ Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 17.07.09, 18:19
                                                    bucikowa twoj nick mowi mi ... ze lubisz bardzo buty big_grin , albo po prostu
                                                    tak cie nazywaja albo cuż xD
                                                  • demi1112 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 17.07.09, 18:34
                                                    szpilka_ jesteś ambitna, pewna siebie, jesteś wygadana.
                                                  • livv. Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 17.07.09, 20:35
                                                    demi1112
                                                    Emm. b. lubisz demi, jesteś wesoła, pewna siebie.
                                                    Wiem też że masz na imię tak jak ja xD. ale to nie z nicka;psuspicious
                                                  • chocolatediet Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 19.07.09, 19:23
                                                    livv.. Nie było trudniejszego nicka??smile

Hmmm podoba Ci się imię Livsmile
                                                    Jesteś zwariowana (bo są dw 'v'^^)
                                                    Lubisz zagraniczne imiona?smile

Wiem... głupoty napisałam big_grinbig_grin
                                                  • livv. Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 19.07.09, 19:27
                                                    chocolatediet

hiihi. właściwie to chodzi o to że mam na imię Oliwia.
                                                    Olivka-OlivV.[używam]->LivV. xDD
                                                    JEstem zwariowana trafiłaś.
                                                    Zagraniczne imiona.? no może trochę;p

Lubisz czekoladę. swoją krówkę
                                                    którą dostałaś od kogoś
                                                    i od niej ściągnęłaś nick[?]
                                                    [mam nadzieję ze dobtze pamiętam ;p]
                                                  • ashley. Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 19.07.09, 19:34
                                                    livv. masz cudowną osobowość,zwariowana ,mająca dużo przyjaciół no i kreatywna smile
                                                  • livv. Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 19.07.09, 19:37
                                                    ale ładnie ashley.
                                                    dzieki ; ]

ashley. lubisz olsenki.
                                                    jesteś nieśmiala, ładna, wesoła, miła ;*
                                                  • chocolatediet Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 19.07.09, 22:24
                                                    Aaa livv pamiętasz??!! WOw nie wiedziałam, że ktos zwraca uwagę na moje komentarzesmile
                                                    eeeh muah!!;**
                                                    A i nie będę cię opisywac drugi raz^^ Hehe i trafiłaś z czekoladą oraz krowąsmile!!
                                                  • ashley. Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 19.07.09, 22:27
                                                    Lubisz czekoladę ,jesteś słodka ,a zarazem z charakterkiem ,jesteś lubiana i
                                                    masz 1000 pomysłów na raz smile
                                                  • sarusia300k Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 20.07.09, 08:48
                                                    Twój nick mówi mi tyle że jesteś sympatyczna miła i opanowana. słodka i bardzo
                                                    dziewczęca kiss** (według mnie)
                                                  • sarusia300k Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 20.07.09, 08:51
                                                    Twój nick mówi mi tyle że lubisz Aschley i tak jak ona jesteś sympatyczna miła i
                                                    opanowana. słodka i bardzo
                                                    dziewczęca kiss** (według mnie)
                                                  • bucikowa Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 20.07.09, 11:21
                                                    mASZ NA IMIĘ sARA. 300k może oznaczać 300 kont na kotku xD, 300 kart
                                                    kredytowych, 300 kamer ale chyba cię nie rozgryzę do końca! tongue_outbig_grintongue_out
                                                  • nessi Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 20.07.09, 11:28
                                                    hmm ... lubisz buty xd?
                                                  • ketrin Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 20.07.09, 13:29
                                                    lubisz Vanessę chyba big_grin
                                                  • oxygeniumoflife Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 21.07.09, 09:13
                                                    ...ketrin.. no cóż.. chyba mogę tylko powiedzieć, że podoba Ci się to imię big_grin I
                                                    może jeszcze, że jesteś osobą nie przywiązującą wagi do szczegółów? Nie lubisz
                                                    marnować czasu? I...nie obchodzi Cię co myślą o Tobie inni? smile
                                                  • grejpfrut Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 21.07.09, 12:57
                                                    Oł maj Gad big_grin Ciężki orzech do zgryzienia xd
                                                    Tlen życia... Ty może lubisz chemię czy coś? ;D
                                                    A tak serio to wydaje mi się, że kochasz życie, jesteś bardzo żywiołową, pełną
                                                    energii osobą... I przede wszytskim baaardzo kreatywną wink kiss

Ps. Nienawidzę grejpfrutów! wink
                                                  • sysiek4444 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 21.07.09, 13:05
                                                    Grepfrut:
                                                    *Nienawidzi grejpfrutów x D D
                                                    *Jestes slodka x D
                                                    I tyleee....
                                                  • bucikowa Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 21.07.09, 13:47
                                                    Sysiek4444

lubisz orginalność
                                                    pewnie masz na imię Sylwia
                                                    lubisz miley
                                                    jesteś delikatna lecz energiczna

Mój nick nic nie mówi i w cale tak bardzo nie lubie butów
                                                  • blood_ Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 21.07.09, 13:49
                                                    skoro tak bardzo nie lubisz butów, to może lubisz oryginalnośc... nie wiem...

A ja?
                                                  • katiediamond Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 21.07.09, 16:29
                                                    Blood....
                                                    Twój nick mówi mi, że jesteś wybuchowa? trochę może agresywna? żądna zemsty?
                                                    Wiem. Pisze głupoty, ale sorysmile właśnie tak mi się kojarzy twój nick...
                                                  • oxygeniumoflife Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 21.07.09, 16:45
                                                    Do grejpfrut: Podoba mi się jak mnie opisałaś smile Zgadłaś z chemią, z tym że
                                                    kocham życie i jestem kreatywna. Ale żywiołowa to ja raczej nie jestem big_grin w
                                                    każdym razie dzięki ;*

Katiediamond : Myślę, że swój nick oparłaś na jednej z płyt Dody. Chociaż pewna
                                                    nie jestem.. Sądzę, że jesteś pewna siebie, otwarta w kontaktach z innymi big_grin No
                                                    i lubisz kamienie szlachetne tongue_out Być może masz na imię Kasia lub podoba Ci się
                                                    imię Katie kiss
                                                  • bucikowa Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 22.07.09, 12:49
                                                    oxy, jesteś delikatna, ale lubisz wyzwania i orginalność! Możliwe że kochasz
                                                    podróże w nieznane i wyzwania! Tak... coś tu wykombinowałam tlenie życiasmirk
                                                  • grejpfrut Re: Graa- co mi mówi twój nick . 22.07.09, 13:00
                                                    Kurcze, a ja może jestem dziwna ale mi się twój nick wcale nie skojarzył z
                                                    miłością do butów... Bardziej z kolorem zielonym i żółtym. I jeszcze z
                                                    drinkami z parasolkami i pasiastymi leżakami na plaży. lol. I myślę, że jesteś
                                                    bardzo radosną dziewczyną kiss
                                                  • bucikowa Re: Graa- co mi mówi twój nick . 22.07.09, 13:18
                                                    No nareszcie ktoś mnie rozgryzł grejpfrucie. A twój nick- lubisz grejpfruty,
                                                    kojarzy mi się ta nazwa z egzotyczną plażą na greckiej wyspie, kolorem czerwonym
                                                    i cytrusami! Ale fantazjuję, no ale już taka jestemwink
                                                  • rozyczka Re: Graa- co mi mówi twój nick . 22.07.09, 15:58
                                                    mi się twój kojarzy z tym że lubisz chodzić po Butikach.
                                                  • bucikowa Re: Graa- co mi mówi twój nick . 22.07.09, 16:08
                                                    Lubisz zapach róży o poranku, masz łagodną naturę ale czasem pokazujesz swoje
                                                    drugie Ja. Lubisz przebywać w ogrodach wąchając kwiaty i ciesząc się każdą
                                                    chwilą życia. Achhh znów za dużo fantazjuję. kiss
                                                  • luisca15hl Re: Graa- co mi mówi twój nick . 22.07.09, 16:38
                                                    hmmm.... "bucikowa". Do tego co już pisały koleżanki chciałam dodać, że jestes pewnie
                                                    na mxa zakręcona i masz poczucie humoru ;P i .... może lubisz gierki słowne kiss
                                                  • oxygeniumoflife Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 22.07.09, 16:52
                                                    bucikowa, jesteś genialna! kiss Opisałaś mnie dokładnie taką , jaką jestem! Jak
                                                    Ci się udało tak trafić? big_grin Wszystko, co napisałaś jest prawdą! Jestem pod
                                                    wrażeniem ! smile
                                                  • bucikowa Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 22.07.09, 21:54
                                                    No wiesz, może to jakiś szósty zmysł. kiss
                                                  • wyobraznia Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 24.07.09, 22:29
                                                    bucikowa- lubisz zakupy, kochasz kupować buty .
                                                  • bucikowa Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 25.07.09, 12:20
                                                    lubię zakupy ale nie kocham kupowania butów.

Wyobraznia- ma wyobraźnie, żyje nie na tej planecie jest na maksa zakręcona.
                                                    Wciąż bujasz w obłokach. suspicious
                                                  • elizza Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 27.07.09, 17:21
                                                    Nosisz zawsze buty xD(nawet kiedy śpisz). Jesteś starą gadułą(;p)(żart). I
                                                    lubisz kolory butów xD
                                                  • bella96 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 02.08.09, 20:49
                                                    Lubisz okulary, jesteś odważna(to widać na pierwszy rzut oka), lubisz kolorowe
                                                    rzeczy i szanujesz siebie...
                                                    big_grin
                                                  • bella96 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 03.08.09, 21:57
                                                    A mój ???
                                                    sad
      • karmelowaaa Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 02.08.09, 21:26
        a mój co oznacza?? xDwink
        • sysiek4444 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 02.08.09, 21:30
          Karmelowaaa wink

*Lubisz karmel xdddd
          *Nie lubisz nudyy
          *Jestes bardzo ciekawska tongue_out
          kiss
          • ladyy Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 02.08.09, 21:43
            sysiek 4444 zabawna
            lubisz liczbe cztery
            masz mnóstwo przyjaciół
            • fuck.you Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 03.08.09, 22:00
              ladyy ,jestes panienką z okienka ; d
              w sensie ,że lubisz sexy ciuszki i jestes na maxa dziewczęcaa ; pp
              • bella96 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 03.08.09, 22:12
                A mój?sadsadsadsadsadsadsadsadsad
                • fuck.you Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 03.08.09, 22:13
                  bella ,jestes dziewczeca ,łagodna i niesmiała ; d
                  • bella96 Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 03.08.09, 22:14
                    Dzięki smilesmilesmilebig_grinbig_grinbig_grinsmirksmirksmirk
                  • daylight Re: Graa- co mi mówi twój nick . xd 06.08.09, 15:06
                    fuck you

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka