lolinka 17.07.09, 10:38 Myśle, że każdy ma jakąś rzecz lub rzeczy które uwielbia robić i to jest jego pasja. Ja uwielbiam tańczyć i śpiewać i nigdy z tego niezrezygnuje! A wy macie takie rzeczy które ..kochacie'' ponad wszystko?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka74 Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 10:53 ja uwielbiam czytać książki przyg. i fantasy. a oprócz tego interere mnie muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
selena22 Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 10:56 ja równiez uwielbiam śpiewać i tańczyć Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 10:56 Hmm...Napewno musyka, a szczególnie śpiew i aktorstwo <3 na drugim miejscu jest grafika komputerowa, którą kocham < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 11:32 ja uwielbiam czytać ksiązki moją pasją jest też historia Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 11:52 Ja kocham robić wieele rzeczy ;dd np. tańczyć fotografować pływać jeździć na łyżwach i na nartach Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 13:18 grac w siate . ;d uwilebiam . (; nożnaa . tez kocham . wku...ac nauczycielki . o bosh =* . to tez jest zajebistee . ;d . # czytać serie ksiązek stephanie meyer . ; * * * mm . co tam jeszczee . łoj . zapomniałabym Malowaniee . ;d . ale nie się tylko po karcee . ;d ale po sobie te zlubie malowac xd # . czytać ciekawostki o Michaelu jacksoniee . ;] i jeszcze duuuuzoo . ;d .cos jeszcze bym dodala na temat srelenki ale nie chce mi sie dzisiaj z nikim kłócic . xd .# Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 13:27 Moja pasja to malarstwo, czytanie książek i pisanie wierszy. Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 13:28 I jeszcze kocham śpiew ponad życie! Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 13:29 .o mój bosh! nom wlasniee . spiew! jeju . jak ja moglam zapomniec . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 15:35 Oczywiście że moją największą pasją jest muzyka i wszystko co z nią związane,uwielbiam śpiewać,pisać piosenki i tańczyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 18:01 Sluchanie muzyki A tak to przerobka zdjec, tworzenie grafiki i projektowanie domow+ dekoracja. Uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Jakie macie pasje?? 17.07.09, 23:44 Ja uwielbiam czytać po kilka razy sage Zmierzchu, buszowac po nocy na kotku xd, grać w mini baseball, spotykać sie z moją BFF, oglądać w kółko mecz baseballu w Twilight ;p, pisać opowiadania i myśleć, a szczególnie o tym co będzie w pzyszłości Odpowiedz Link Zgłoś