demcialove 17.07.09, 18:43 .porozmawiajmy o nich . ;d a do anty fanów to nawet nie ma nic do powodiedzenia . powiem tlyko , ze wchodzcie tu ;] . zwałowo sie z wami kłóci . xd . normalnie mam takiego łacha z was , ze ja pie...e . ; - DD . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 18:58 O.o. Jestem fanką Twilight, Demi i Miley.;D sluchaj, niedługo zakładam bloga, z opowiadaniem o Demi i Kristen. a wtedy dodam twojego blogaa do linków.;D ok.? a co do tematu... jaka jest twoja ulubiona piosenka Demi Lovato.? bo w koncu to wątek do tego, aby o nich pogadac.;* Odpowiedz Link Zgłoś
kaaat88 Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:00 Więc ja tak samo jak Kristen xdd Moją ulubioną piosenką jest Don't Forget.. A..i kocham się kłócić ) Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:01 .ja tez kocham sie kłócić.xd a moją ulubioną piosenką jest Remember December i Until You're Mine.;D Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:22 .mm . duzo jest tyhc piosenek . ale mysle , ze Two Words Collide (dwa światy) jest taka słodka . xd . i wg uwielbiaa ją słuchac . ;d kristen. jak załozysz bloga to tez cie dodam do linków . i tez uwielbiaam sie klocic . xd a najbardziej z pari896 . ;p ona niby ma 14 lat . lol2 czicie to! ona! ;d a tak wg ile wy amcie lat.? (kristen. i kaaat88) Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:23 .ja mam 13 lat, a ty.? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:27 Tak jak my z Ciebie demcialove Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:29 .haha . ;d ketrin. mówilam ci , ze lolcia66 jest zwałowa nie.? ;d i w dodoatku przyszłaa . xd . lolcia66 tylko wiesz.. mnie na kotku lubi 3/4 osób . a ciebiee . moze tam tylko ta srati896 cie lubi . xd bo ty lubisz srelenkę . Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:30 kristen.* sorry . jeszcze gadam z jedną kol . ;d i pomyliły mi sie nicki . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:31 O.o, to dla mnie zaszczyt cie poznac, lolcia66.;D a wiesz dlaczego.? bo wszyscy gadają, że jesteś najbardziej pojeeebaną użytkowniczką na kotku.;* Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:33 lolcia66 ciesz sie . xd zdobyłąs uznanie . po raz pierwszy i ostatni raz . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:34 .taa, ja np. sie ciesze.xd lolcia66, prześlij mi autograf z podpisem: 'Lolcia66- najbardziej pojeebana użytkowniczka na kotku', ok.? . Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:39 .lolcia66 dla mnie tez . ! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:40 .demcialove chyba nic z tegoo. ; (( ona sie chyba obraziła.xd Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:47 .no chyba raczej lolcia66 sie obraziłaa... lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:48 .ona sie nie obrazila tylko szuka w słowniczku jakiś słówek , żeby nam ostro dogadac . xd Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:50 . hah.! masz racjee.;p Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:52 a nie przeciez ona nie umie czytac co nie.? to sie chyba obrazilaa . . . Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:55 . o nie, mama jej podpowiada teksty.xd Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:56 .ona ma mame . ? bo na moje oko to ona wygląda na sierote z podwórka . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 19:57 .nie wiem, czy ma mame, ale napewno ma ojca.;p ostatnio chwaliła się nim, jaki jest świetny, a zwłaszcza w nocy w jej pokoju.xd Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove ;d 17.07.09, 20:05 przyszla do mnie wlasnie kol. i walnęła taki tekst , ze ja pierodlee . xd srelena , lolcia66 i pati896 mają łupież na pustym łbiee . xd o lol2 . ps . moja kol tez jest zalogowana na kociee . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 20:04 Też lubie Demi i miley, Twilight też jest boski. chociaż nie mam nic do reszty gwiazdek disneya np. seleny. Ale jestem tolerancyjna, i szanuje to że nie lubicie sel. No i nie mam zamiaru sie kłucić, ;p. A do lolci. Hmm... jeżeli nie lubisz tutaj wymienionych gwiazd a podziwiasz selene, to raczej tu nie wchodź, bo sama widzisz jak to się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 20:06 .demcialove haha, niezłe, niezłe.xd Odpowiedz Link Zgłoś
kristen. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 20:08 .a wiesz co jest najlepsze.? że lolcia66 wlasnie czyta nasze komentarze, i zakłada nowe konto, bo wie, że na obecnym wszyscy uważają ja za pojeebaną.xd Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 20:08 dobraa . musze leciec . idee z kol . do KFC . xd głodnee jestesmyy . xd naraa . wieem . ebdziecie smutnii . bd za 2 godzinki . Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 21:10 widzę, że coś nas łączy ja też jestem fanką "Twilight", Miley Cyrus i Demi Lovato, ale za to nie cierpię Sreleny xD Pozdrawiam wszystkie fanki "Twilight", Mill i Dem Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 21:55 .a ja cb pozdarwiaam . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kaaat88 Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 21:57 oo dzięki za pozdrowienia ;** I ciebie też pozdrawiam * Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 21:59 Szczerze mówiąc to jeszcze nie spotkałam osób które lubią zarazem "Twilight", Miley i Demi, a nie lubią Sreleny ale ciesze się, ze takie osoby jednak istnieją Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:01 Jak można sie wtrącić ;p ta ja również jestem fanką Twilight Gwiazdek disneya już tak bardzo nie, choć Miley i Demi lubie, ale Miley bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:03 hmmm... to może przy okazji zaproszę na moje forum o Miley i Demi www.mileydemi.fora.pl logujcie się proszę Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:17 .ja uwielbiam Miley i Demi, nienawidzę Seleny, ale nie przepadam za Zmierzchem. ; q wybaaaaczcie . ; ] po prostu mam koleżankę, która kilka miesięcy temu CAŁY CZAS napie*rzała tylko o Zmierzchu, to mi się teraz cofa jak o nim słyszę . ale ogólnie to uważam ze jest całkiem wporzo . ; q ale jednak wolę pana Pottera . ; q pozdrawiam demcialove, wampirekxd, kaaat88, kristen., zmierzchoomanię, i wszystkich innych oprócz pati896, lolci66 czy jak jej tam i asiulkaileśtam. ps. kto ma ochotę poczytać wątek, na któym pati896 robi z siebie idiotkę ? ona jest żałosna x q miłej lektury . ; q Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:09 demcialove napisał(a): > .haha . ;d > ketrin. > mówilam ci , ze > lolcia66 > jest zwałowa nie.? ;d > i w dodoatku przyszłaa . xd . > lolcia66 > tylko wiesz.. > mnie na kotku lubi > 3/4 osób . > a ciebiee . > moze tam tylko ta srati896 > cie lubi . xd > bo ty lubisz srelenkę . a wiesz co? ja cb nie lubie i nie trawię.... i co ty se w ogl. wyobrażasz? że nie wiem jakaś fajna jesteś? jeśli tak to powiem ci w tajemnicy że: NIE JESTES WCALE FAJNA!!!!!! a ja lubię lolcie. i co mi zrobisz? odp. ci żebyś nie musiala ię przemęczać.: NIC MI NIE ZRoBISZ! bay! Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:12 .o boze! słyszyciee. asiulka74 mnie nie lubi . .ide płakac w kąt . mam deperchee . musze brac tabletki . asiiulka74 pozycz , bo na pewno jakeis amsz . a niee ...cb neis atc . trudnoo ide sie rzucic z mostu . Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:15 thx . ;d bedzie mi razniej . Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:16 doba jesteś, wiesz co? ja wcale nie chcę żebyś rzucila sie z most, tylko żebys zmądrzała..... Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:18 .ja tez duzo \rzeczy chce . chce zebys do mnie tak nei pisała . a i tak piszesz . łojeja ., co sie na tym siweciee jebie . xd Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:20 demcialove: proszę nie rzucaj się z mostu... nikt nie umie się tak fajnie kłócić jak ty xD Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:21 .wieem . noa le widzisz . asiulka mnie nie lubi i musze wpasc w deprechee . asiulka to z ety mnie nie lubisz to mnie to wiesz...tak jakby nie rusza . Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:24 demcialove napisał(a): > .wieem . > noa le widzisz . > asiulka mnie > nie lubi i musze > wpasc w deprechee . > asiulka to z ety mnie nie > lubisz to mnie to wiesz...tak > jakby nie rusza . no, ale ja nie potrafie bezkarnie patrzec na glupotę ludzi..... sory, ale ja jestem wrażliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:27 asiulka74 a znadziesz mi gdzies wypowiedz gdzie ja powiedzialam , ze cie nie lubie .? bo jak na razie ty to powiedzialas . jescze z moich ust nie wypłynęły słowa "nie lubie cie asiulka74" wiec wybacz.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:30 dziecino ja wkleiłam twojego koma. ja nie twierdze że mnie nie lubisz, a poza tym jakos nie martwię sie tym zbtynio.... Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:37 uwazaj se bobasku . Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 22:57 demcialove napisał(a): > uwazaj se > bobasku . to do mnie było? Odpowiedz Link Zgłoś
tuimi Re: saga Twilight,Demi i Miley.=* 17.07.09, 23:04 asiulka..na jaki temat nie wejde ,tam sie klocisz..nie chce sie mieszac..ale daruj juz sobie... Odpowiedz Link Zgłoś