luisca15hl 22.07.09, 17:29 SIemanko! W co wolicie wskoczyć, w jakiej sytuacji i jaki jest wasz wymażony strój...? Pofantazjujmy xD Hmmm... no więc ja najbardziej lubię sukienki... najlepiej takie krótkie, zwiewne, z lekkich materiałów, jak na przykład ta ;P A jak wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy_ ;pp 22.07.09, 18:14 jeansy jeansy i.. jeansy. dzis jest wyjatkowy dzien bo mam na sobie spodniczko-spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
lolciax Re: Spódniczka czy spodnie? A może kiecka? ;P 22.07.09, 18:16 zdecydowanie spodnie rurki najlepiej xD w spudnicy czy w sukience to ja w życiu nie byłam no chyba że do komuni to musiałam założyć =/ ale to było dawnooo dawnoooo temu x********* Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Spódniczka czy spodnie? A może kiecka? ;P 22.07.09, 20:36 ja najczesciej chodze w mini Odpowiedz Link Zgłoś
fuerta Re: Spódniczka czy spodnie? A może kiecka? ;P 24.07.09, 16:38 A ja lubię sportowe ubrania takie jak ta albo ta a spódniczka np. taka sportowe są najfajniejsze xD i można w takich ubraniach grać piłkę, jeździć na rolkach i wyglądać super! Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: Spódniczka czy spodnie? A może kiecka? ;P 26.07.09, 10:46 Ja bardzo lubie nosic sukienki i spudnice ale jest jeden problem mam bardzo grube lydki i to nie jest moj wymysl za karzdym razem gdy kupuje kozaki na zime musze przymierzyc z 10 par zanim znajde takie ktore dopne Odpowiedz Link Zgłoś
carrie. spodnie ! 26.07.09, 11:02 ja najczęściej nosze spodnie . spódniczki ... Kiedyś może taak , ale teraz wole krótkie spodenki xD sukienki ... tylko na wyjątkowe okazje . : święta , rozpoczęcie i zakończenie roku szkolnego [ to drugie , to prawdziwe święto xDD ] i może czyjeś urodziny , ale wtedy to już naprawdę musi mi zależeć na tym żeby wyglądać super . no , przecież są gusty i guściki . Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: spodnie ! 26.07.09, 12:46 to zależy jakie spodnie i jakie spódnice spodnie : rurki, krótkie, luźne z szerokim kroczem spódnice: jakieś ciekawe nie caaaaałkiem mini a raczej zwiewne chociaż krótką jeansową też założę Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: spodnie !! !! 26.07.09, 14:14 osobiscie to ja lubie chodzic w spodnich: ktotkie, dlugie jeansy zebym zalozylam spodniczke lub sukienke to u mnie jest święto! jedynie na wyjatkowe okazje zakladam sukienki... Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Spódniczka czy spodnie? A może kiecka? ;P 26.07.09, 14:34 Ja spoodnie!! I spodenki..Trampki..itd..xdd Jak np. www.allegro.pl/item673170058_sexy_krotkie_spodenki_dziury_m_a_jeans_r_40.ht ml takie spodenki xdd albo takie rurki: www.allegro.pl/item674681263_sexy_rurki_biodrowki_bt_jeans_proste_r_36_s.html c.wrzuta.pl/wi11857/52fbe2f90003276a4540b5ae/0/trampki%20rlz Itd. Ipt..Styl identyczny do Alex z Czarodziei z Waverly Place xdd..Rękawiczki takie co ona nosi tez mam pare, ale za nią nie zabardzo przepadam..Podoba mi sie tylko jej styl jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Spódniczka czy spodnie? A może kiecka? ;P 26.07.09, 21:39 najlepiej czuje sie w jeansach np. rurkach (; bluzce lub tunice i jakichś adidaskach, bardziej taki luźny styl (; Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: Spódniczka czy spodnie? A może kiecka? ;P 26.07.09, 21:38 Ja kocham jeans(y)! Mogłabym w nich chodzić w każdego dnia. Jestem od nich uzależniona. Odpowiedz Link Zgłoś
luisca15hl Re>; 09.08.09, 13:02 Heh xD JA też kiedys uwielbiałam jeansy szorty itp. Ale jakies 3 miesiace temu mi sie odmienilo i w ogole nie chodze w spodniach ;P tylko kieca i spodnica <33 Odpowiedz Link Zgłoś