kitty16 24.07.09, 12:12 Lubicie ten serial? To jeden z moim ulubionych. Leciał dawno temu ale teraz można go oglądać na TVP2 (; Uwielbiam Kate Todd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megan_ Re: Radiostacja Roscoe 24.07.09, 17:45 Ja też oglądam! Bardzo lubię ten serial. Jeśli chodzi o aktorów, to również ją najbardziej lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Radiostacja Roscoe 15.08.09, 17:43 oglądam ^^ fajny jest ___________________ moje gg 16233094 - piszcie bo nudy PLIS Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Radiostacja Roscoe 17.08.09, 20:01 jezu. jezu. pamiętam, jak to leciało za czasów minimaxa chyba jeszcze, nje? albo już zig zapa. boże, ja się na tym wychowałam wręcz. i travis <333333. lubię dalej, bo to jest niesamowicie pokręcone, tyzyny te wątki miłosne. ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia . 17.08.09, 20:30 jej, jane, też kochałam smoga i te jego filozoficzne gadki . xd albo lily..., kurde, oni byli wszyscy świetni ; 3 taki odcinek, który pamiętam, to ten wehikuł czasu ze śmiercią chomika, ich rozstanie, które i tak się nierozstało xd, występ tego głupka jak wyznał miłość lily i wziuum . pamiętam ich dużo strasznie ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka07 Re: . 19.08.09, 22:01 taaa uwielbiam pamietam jak jeszcze oglądałam w zigzapie teraz tylko czasem trafiam na niego w TV Odpowiedz Link Zgłoś
yasminn Re: Radiostacja Roscoe 19.08.09, 13:22 Oglądam to Jest fajne ;] Nigdy wcześniej tego nie oglądałam,dopiero kiedyś to odkryłam,ale od razu mi się spodobało ;D Fajna jest ta piosenka,którą słychać,jak się kończy serial,c'nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Radiostacja Roscoe 19.08.09, 13:54 miqusia, jak ja bym chciała takiego na żywo, łojezu. <3. prze cu do wny. a lily chyba wpisała się w moją podświadomość i wylazła na wierzch jakiś czas temu. ;d Odpowiedz Link Zgłoś