Dodaj do ulubionych

Nie wiem co zrobić ..;((

29.07.09, 22:27
od roku interesuje sie miley no i moja rodzina o tym wie moja mama tez i ona
kupila mi piórnik z hannah montana no on jest chyba dla mnie za dziecinny bo
mam juz 13 lat ale jak powiedzialam o tym mojej mamie ze go nie chce to
zrobilo sie jej przykro.widziałam to bardzo wyraznie mi osobiscie ten piornik
nawet sie troszke podoba ale wiecie jak jeste w gimnazjum.czasami chciala bym
byc znowu dzickie bo wtedy wszystko jest takie łatwe
www.allegro.pl/item699765884_piornik_hannah_montana_polly_pocket_the_dog.html#gallery
mój to ten z hannah montana.
Obserwuj wątek
    • zmierzchoomania Re: Nie wiem co zrobić ..;(( 29.07.09, 22:35
      Te piórniki były w biedronce tongue_out ale mniejsza o to. moim zdaniem to fakt, że noszenie
      owego piórnika w gimnazjum to troche dziecinne, ale ten akurat nie jest aż tak bardzo
      dziecinny ;p jak sie nie wstydzisz, bo masz fajną klase to go noś ;p a jak jednak sie
      wstydzisz, to i tak go weź i przeproś mame, bo na serio jej sie mogóło przykro zrobić i
      poprostu go schowaj w szafie xd ale jednak jak Ci sie podoba to go noś, bo przecież każdy
      ma prawo lubić co chce wink
      • ashley. Re: Nie wiem co zrobić ..;(( 29.07.09, 22:43
        fajnie jest zly
        miej w d*upie innych opinię i rob to co uwazasz za sluszne..-moje motto xd
        • ashley. Re: Nie wiem co zrobić ..;(( 29.07.09, 22:44
          nie jest zły*
    • najaranazyciem Re: Nie wiem co zrobić ..;(( 29.07.09, 23:28
      Ej ...przepros mame wytlumacz jej ze idziesz do gimnazjum a tam ludzie sa troche starszy i wg. Powiedz ze piornik jest naprawde bardzo sliczny lecz jak na twoj wiek to troszke za dziecinny , podziekuj i powiedz ze bedziesz go nosic!

Mozesz powiedziec tak a nie musisz go nosic .
      Najwazniejsze zebys przeprosila mame ,podziekowala i juz.

Zycze powodzenia wink
    • mileyhannah12 . 31.07.09, 18:33
      ja mam taki piórnik a co do mamy to powinnaś ją przeprosić i wytumaczyć jej to co
      czujesz
      • ox Re: . 31.07.09, 18:46
        jeśli ci się podoba i lubisz hannah M. to go noś i nie przejmuj się tym co
        powiedzą inni.........

tongue_out

• oxygeniumoflife Re. 31.07.09, 18:53
      Też uważam, że nie powinnaś zawracać sobie głowy gadaniem innych. smile Jeżeli
      lubisz Hannah'ę i piórnik Ci się podoba, to go noś. A skoro gimnazjum jest
      takie dorosłe, jak napisałaś, to powinno szanować innych ludzi i ich opinie smile
      • heppy.girl Re: Re. 31.07.09, 21:26
        a może go przerób ,
        wiem moze się to nie udać , ale czemu niee ?

korektor , naklejki , jakaś fajna folia !

a jak nie to powiedz mamie , że poprostu nie jesteś już nastolatką , i nie chcesz być
        wyśmiewana !!!!
        • m.i.l.e.y Re: Re. 31.07.09, 21:39
          `ojj, współczuje.. ale nic. Przeproś mamę, wytłumacz jej że nie chcesz aby się z ciebie
          śmiali w szkole. mama napewno zruzumie smile powiedz jej że ten piórnik będziesz trzymać w
          domu - będzie on takim 'domowym piornikiem' tongue_out i moim zdaniem nie powinnaś go nosić
          do school nawet jezeli masz dobrą klase, nie zapominaj ze są jeszcze starsi gimnazjaliści, a
          niektórzy potrafią być bardzo wredni i bezczelni... Pozdrawiem wink
          • ewellinkaa Re: Re. 02.08.09, 17:28
            ajj tam schowaj go do szafy ;d
            przeciez twoja mama sie nie skapnie no nie <?>
    • agusowa Re: Nie wiem co zrobić ..;(( 02.08.09, 17:45
      Ehm .. Dla mnie to żaden obciach .
      MAm prawie 16 lat.. A mam piórnik Tygryska z Disney'a . ;p

Powaga . . . Po prostu Duże DZieci . . ; ))

pzdr. ; **
      • ewellinkaa Re: Nie wiem co zrobić ..;(( 02.08.09, 18:01
        agusowa ale ten tygrysek to w gimnazjum nic ;d
        nie wiem dlaczego ale postacie z disney'a pasuja wlasnie do gimnazjalistów
        a hannah M . wlasnie nie bardzo bo od razu wezma cię za dziecko
        u mnie w szkole to całee gim ma piórniki z disney'a ;p;p
        • agaa Re: Nie wiem co zrobić ..;(( 03.08.09, 11:01
          e tam, nie przejmuj się. Ja teraz idę do pierwszej gim. W 6 klasie jedna dziewczyna miała
          piórnik z WITCH. Nikt jej nic nie powiedział. Każdy nosi to co lubi. smile A jeśli bardzo się
          wstydzisz to powiedz mamie że jest fajny ale do gimnazjum już się nie nosi takich. Jeżeli
          masz młodszą siostrę to oddaj go jej. Ja tak zrobiłam jak dostałam od cioci piórnik z HSM (
          nie przepadam za nim uncertain). Ciocia się nie obraziła a moja 7 letnia siostra strasznie się
          ucieszyła wink
    • demi Re: Nie wiem co zrobić ..;(( 04.08.09, 23:54
      no taak,w gimnazjum mogą się troszkę podśmiewać,bo wtedy każdy udaje 'dorosłego' ..
      ale nie przejmuj się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka