heppy.girl 31.07.09, 21:17 wiem już to było , ale to ważne !! jutro idę na urodziny do kuzynki o rok młodszej , składam się z koleżanką na prezent a nie wiemy co kupić ??? ktoś pomoże !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampirekxd Re: prezent . 31.07.09, 21:18 zależy czym się kuzynka interesuje... może wiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
heppy.girl Re: prezent . 31.07.09, 21:20 no tak zabardzo to nie wiem czym konkretnie !! ma dużo zainteresowń , ale ja bym chciała coś takiego typowego dla nastolatki !! Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: prezent . 31.07.09, 21:31 może kosmetyki?? to się zawsze przydaje i większość nastolatek je lubi albo bizuteria - jakieś fajne kolczyki, bransoletka?? możliwości jest nieskończenie wiele Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: prezent . 31.07.09, 21:34 No to tak . . . wszystko zależy od wieku i przede wszystkim tak jak powiedziała wampirekxd od zainteresowań ;p więc ile kuzynka ma lat ? a no i wszystko zależy od tego po ile sie składacie ;p a tak z grupsza mówiąc to możesz kupić jej np. płyte lub książke i coś jeszcze do tego, co Wam tam w oko wpadnie xd albo coś fajnego z kwiaciarni. możecie jej jeszcze jako dodatek kupić np. ramke i wsadzić tam Waszą fotke ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
heppy.girl Re: prezent . 31.07.09, 21:38 ma 12 lat ! nappewno nie książka i nie płyta .!! z kwiciarni , no dobra ale ona to postawi na szafę i bedzie się na nią to patrzyło !! Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: prezent . 31.07.09, 21:45 To kup jej moze coś z kosmetyków. teraz na kotku było o kosmetykach z under twenty, tak by mogła pielęgnować cere. albo taki fajny zestaw z ziaji. nazywa sie blubel czy jakoś tak i tam jest żel pod prysznic, krem i blyszczyk, w bardzo fajnych zapachach, a tego szukaj w aptece lub wiadomo w drogerii ;p albo coś z ciuszkow lub jakiś gażdżet, np. kolczyki albo torebke ;p Odpowiedz Link Zgłoś
heppy.girl Re: prezent . 31.07.09, 21:47 dzięki , jak ktoś wpadnie na jakiś fajny pomysł to niech pisze !! Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: prezent . 31.07.09, 22:25 może rybkę , albo modny t-shirt, no nie wiem ....breloczek albo kosmetyk Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: prezent . 01.08.09, 17:23 Zależy ile ona ma lat i czym się interesuje. Jeżeli lbi np HM to kum jej naprzykład piórnik z HM albo MC Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: prezent . 01.08.09, 17:28 Mi przyjaciółka rok temu kupiła chomikaaa jest tani i w ogóle, kupila go za okolo 7 zł ! Oczywiscie bez klatki bo klatka jest strasznie drooogaaa Odpowiedz Link Zgłoś
monia4uu TakaPaka.pl 02.08.09, 22:50 Zawsze w takich sytuacjach możesz zajrzeć na www.takapaka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosska Re: prezent . 09.08.09, 21:22 Dla dziewczyny zawsze fajnym prezentem będą błyszczyki, albo jakiś fajny zestaw np: Smackers kupisz w butik.4girls.pl. Różne zestawy prezentowe: butik.4girls.pl/index.php?manufacturers_id=12 Odpowiedz Link Zgłoś