mileyanddemi 02.08.09, 11:32 Właśnie.Lubie kupować podręczniki,zeszyty,plecak i inne rzeczy do szkoły.A jak już mam wszystko to mi sie do szkoły chce ;/ Normlanie doczekac sie nie moge!Jakas dziwna jestem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konasso Lubie się przygotowywać do szkoły 02.08.09, 11:42 Nie martw się ja niekiedy też tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 02.08.09, 11:50 Tez tak kiedyś miałam Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 02.08.09, 11:57 Też tak mam, cała hepi z rogalem na ryju biore najlepsze zeszyty i inne pierdółki, a potem jak się okazuje że rodzice za mnie samą płacą ponad 100 zł to mi już do śmiechu nie jest. hahahahaha. tak czy inaczej - nie lubię szkoły, tak jak chyba większość. Odpowiedz Link Zgłoś
lovemove Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 05.08.09, 20:48 Coś ty ja też tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 08.08.09, 01:41 Może troche tak Ale ja np. tez lubię kupować rzezcy do szkoły, podręczniki, zesyty itp., różnica jednak polega na tym, że mnie wcale nie ciągnie do ich uzywania. Wolę lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 02.08.09, 11:56 nie jestes dziwna ; - DD ja mam tak samo ; d albo lubie tez 1 dzien w szkole, ale potem juz jest nudno troche ; D ja tez uwielbiam to wszystko kupowac, podpisywac sie, ukladac, wkladac itp. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 02.08.09, 12:04 Wcale nie jesteś dziwna! Ja mam tak samo jak Ty. Też lubię kupować książki i te takie różne rzeczy do szkoły. Mnie również chce się już do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Normalka :) 02.08.09, 12:08 Hehe... Nie martw się, ja też tak mam. Już nie mogę się doczekać, aż wkońcu pojadę zeszyty i inne tego typu rzeczy kupować, ale jak przyjdzie czas żeby iść do szkoły to napewno nie będzie mi się chciało xD Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Normalka :) 02.08.09, 12:16 przez pierwszy tydzien bedzie fajnie a potem nuda Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Normalka :) 02.08.09, 12:22 ja wprost uwielbiam kupować zeszyty do sql xd książki zawsze mam po przyjaciółce, więc nie muszę ich nigdzie kupować xd Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Normalka :) 02.08.09, 12:48 haha ...ja trż lubię takie zakupy ...ale do szkoły nie chce iść ;/ no w 1 i 2 dzień jest fajnie ale potem ?? jak trzeba się uczyć ???? znowu chce wakacje!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Normalka :) 02.08.09, 15:13 heh ,ja mam tak samo uwielbiam kupować te wszystkie rzeczy do szkoły ale....... później do szkoły się nie chcę iść Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Normalka :) 02.08.09, 17:58 ja tak nie mam..! sorry. ale wolicie kupować książki do chemi i iść do szkoły, czy siedzieć na plaży z kumpelami i czyhać na ciasteczkowych kolesi albo zwiedzaćzajebisty NY czy Miami.?? emm. okej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: Normalka :) 05.08.09, 12:23 No jasne, że siedzieć gdzies na plaży xD Ale zawsze nie mogę doczekać sie kiedy pojade do sklepu po zeszysty i te inne pierdoł.Zawsze na początku roku obiecuję sobie, że w tym roku będe miała piękne zeszyty, ładne, czyste, nieporysowane na ostatniej stronie hehe, a jak co do czego przyjdzie to dupa......przez pierwszy tydzień są ładne, a przez następne już gorzej Hehe xD A jak u was dziewczyny??;] Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: Normalka :) 05.08.09, 18:04 No, ale jak tu prowadzić ładny zeszyt kiedy nauczyciele tak szybko dyktują..co nie xD Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Normalka :) 05.08.09, 20:23 wampirekxd napisał(a): > Hehe... Nie martw się, ja też tak mam. Już nie mogę się doczekać, aż wkońcu poj > adę > zeszyty i inne tego typu rzeczy kupować, ale jak przyjdzie czas żeby iść do szk > oły to > napewno nie będzie mi się chciało xD ja też tak mam. ; - d Odpowiedz Link Zgłoś
izabela7 Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 05.08.09, 18:48 Ja też tak mam, dokładnie jak ty To mi jakąś frajdę sprawia, naprawdę Strasznie się ciesze jak mama mi mówi, ze jedziemy po rzeczy do szkoły O matko, tak się ciesze. To jest raczej normalne Fajnie jest chodzić po supermarkecie i wybierać plecak i tą całą resztę rzeczy do szkoły Też się nie mogę doczekać, teraz idę do 1 gimnazjum, i wszystko będę miała nowe : nowy plecak itd [ chociaż co dwa lata zmieniam plecaki piórnik, i resztę ] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 05.08.09, 20:36 Też tak mam *-*. Póżniej ja przyjdzie co do czego i zbiża się 1 września to klops... Mamo, ja nie chcę do szkoły!!! xd Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 05.08.09, 21:45 nO LUbię kupować sobie rzeczy do szkoły, ale jak już się szkoła zacznie... to marzę o wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 06.08.09, 11:54 Ja też tak mam a kiedy już pójdę do szkoły to gadam kiedy wakacje. Żal mi czasami siebie xd Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 06.08.09, 14:46 Ja tak mam dlatego ,ze lubię sobie kupować nowe rzeczy ,nie martw się może masz fajną klasę i szkołę i dlatego nie możesz się doczekać. ;D To dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl verte zeszyty ;))) 06.08.09, 15:44 ja tam też lubię kupować sobie nowe rzeczy, zeszyty itd. a potem aż mi się nie chce ich ruszać, ja kupuję zeszyty z firmy verta jest świetna ma fajne okładki i wgl ale jest droga..kupuje ktoś z was jeszcze z tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 06.08.09, 15:55 a ja myślałam że to ja jestem dziwna Mam tak samo jak ty Przygotowywac się lubię ale jak już jest rok szkolny to nie lubię chodzi do szkoły ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 07.08.09, 16:07 mam tak samo : D uwielbiam jeździć z rodzicami do sklepu bo takie tam piórniki, zeszyty, długopisy ; q to jest bomba. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 07.08.09, 16:28 Ja też tak mam. Pod koniec wakacji uuwielbiam kupować przybory itd. I tuż przed rozpoczęciem roku nie moge sie doczekać, i ciesze sie jakiś tydzień szkolnego roku, a później znów mam dość szkoły. Nie martw sie nie jesteś sama. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 07.08.09, 17:15 ja nie lubię bo wszystko mi się ze szkołą kojarzy i wiadomo że koniec wakacji tuż tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 07.08.09, 17:19 dzisiaj kupiłam przy okazji zeszyty ale książki to pewnie za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
billabong Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 08.08.09, 17:52 Oo tak . Nie jesteś jedyna,hehe.Też uwielbiam kupować nowe zeszyty,piórniki. Ale jak już czas do szkoły ,to..ech..szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia7896 Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 09.08.09, 12:00 spoko też tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 09.08.09, 14:09 Ja nie za bardzo lubię kupywać zeszyty, itp. A do szkoły dalej mi się nie chce iść xdd Odpowiedz Link Zgłoś
milka_cyruska13 Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 09.08.09, 14:26 no to ba.! ja też to kocham.! kupowanie tych wszystkich książek i wgl.... i ciągnie mnie do squl.! no bo ja o1 gimm. hehh.! ale pewnie jak zawsze zacznie się szkoła to będe chciała wakacje.! masakra.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 09.08.09, 21:24 ja mam to samo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 10.08.09, 18:15 ja też lubie robić listy rzeczy i ogólnie chodzić po sklepach i księgarni ;p ale jakoś w tym roku nie bardzo mnie to kręci xd Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Lubie się przygotowywać do szkoły 18.08.09, 21:28 Nie!! Ja też tak mam ciesze sie że wracam do szkoły. Chociaż gdy przychodzi co do czego to przestaje aż tak sie ekscytować. Nie wiem moze to po prostu lubię kupować nowe rzeczy. Bo jakieoś zamiłowania do szkoł nie posiadam. Najczęściej radośc mija już po tygodniu chodzenia do szkoły i znowu chce mieć wakacje. Ale samo kupowanie mi bardzo pasuje Odpowiedz Link Zgłoś