justolka 03.08.09, 20:04 Ja tak pół na pół. Jak mi ktoś opowie jakąś historie to trochę wierze ale zwykle potem to przechodzi. Mimo wszystko boję się wywoływać. A wy wywoływaliście kiedyś duchy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashley. Re: Wierzycie w duchy? 03.08.09, 20:09 Wywoływałam-żałuję. A co do duchów...wierze..-mam ku temu powody. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Wierzycie w duchy? 03.08.09, 20:12 BoSs ja sie boje jak hol.era ! Ale nie wierze w nie chociasz czasami po jakims horrorze.... A o wywolywaniu wole nie mysleć ŁuuuuuUUUUuuuuuuuUUUUuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
fuck.you Re: Wierzycie w duchy? 03.08.09, 21:27 Taa.Najgorzej po horrorach ,wtedy jestem naiwna ,że aż szok...we wszystkie stwory,potwory uwierze mimo tego ,że na co dzień wiem ,ze to bujdaa. wywoływałam..ale cos chyba nie pykło..; d niby potem trzeba te dusze odwołać ,aby wróciły ,boo się bląkają... takie rzeczy paranormalne sa swietne..mnie ciezko czym zainteresować..ale to to mega jest. co do pytania ..wierze ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: Wierzycie w duchy? 03.08.09, 21:36 Ja tez wierze... i tez mam ku temu powody (bardzo osobiste) i na sama myśl o wywołaniu robi mi sie słabo. Ja jestem wogole jakaś Porypana ze tak powiem.. nO ale dziewczyny ja czesto nie zasne dopuki nie zobacze co jest ze fotelem i w szafie wiem to jest chore no ale co ja mam zrobić nic nie moge... tak poprostu działa moja psychika. A ksiadz mnie jescze nastraszył bo powiedział ze o godz. 3 w nocy gdy sie obudzisz i zerkniesz na zegarek zobaczysz diabła | wiecie jak sie bałam? nie otwierałam oczu, no ale jakos juz to przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
dzasta_samo_zuo Re: Wierzycie w duchy? 04.08.09, 20:12 Ja nie wierzę choc po horrorze trochę się boje (znaczy zależy jakim) Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Wierzycie w duchy? 03.08.09, 22:59 kiedys... probowalysmy z kumpelami jak ja sie bałam ... ale cos nam nie wyszło... nigdy tego nie sprobuje jeszcze raz ja wierze w duchy Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Wierzycie w duchy? 04.08.09, 09:00 ja wierzę, ale nie próbowałam wywoływać i nie spróbuję ; pp po horrorach strasznie sie boje, leze przykryta cała kołdrą i wystawiam tylko nos ; DD kiedyś, juz dawno, bałam się, że przyjdzie wampir i leżałam zakrywając cały czas szyję ; D Odpowiedz Link Zgłoś
kamiira Re: Wierzycie w duchy? 04.08.09, 09:47 Ja wierze w duchy. Nie wywołuje bo wole nie kosić losu. Wiem co się dzieje z ludźmi niedoświadczonymi bawiących się w okultyzm. Dlatego odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. Re: Wierzycie w duchy? 04.08.09, 20:17 ja się nie boję. ale jak obejrzę coś w tv , albo ktoś mi coś nagada to brrr. xD wywoływałam duchy z milion razy ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 Re: Wierzycie w duchy? 04.08.09, 21:21 Nie wierzę, bo to jest udowodnione naukowo Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Wierzycie w duchy? 05.08.09, 11:02 kazdy katolik powinien wierzyc w duchy, bo w pewnym sensie na tym polega wiara w Boga. Ja tam wierze Odpowiedz Link Zgłoś
madziula_58 Re: Wierzycie w duchy? 05.08.09, 11:18 Ja wierzę, bo nie raz od rodziny słyszałam różne(prawdziwe) rzeczy, które im się przydażyły. Wywoływać w życiu nie będę! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Wierzycie w duchy? 05.08.09, 15:47 ta wywoływałam ducha z koleżanką xdd zgadnijcie jakiego! xdd Jeczącej Marty z Harrego Pottera xDD a potem sie bałyśmy xDD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Wierzycie w duchy? 05.08.09, 15:47 ale wiecie małe wtedy byłyśmy xd 9 lat xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Wierzycie w duchy? 05.08.09, 20:27 boję się duchów ...brrrr. wiem że istnieją ... każdy po śmierci staje się duchem ... dusza = duch ale te historie ??? czy ja wiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Wierzycie w duchy? 07.08.09, 21:29 Jak to wywołać? Powie mi ktoś, bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
justolka Re: Wierzycie w duchy? 10.08.09, 19:41 Wiesz możesz znaleść w internecie. Ten sposób,który znam jest trochę skomplikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Wierzycie w duchy? 10.08.09, 20:22 Poszperać w necie mogę na ten temat, ale nie będe tego wypróbowała. Za bardzo się boje... Odpowiedz Link Zgłoś
phoebusia Re: Wierzycie w duchy? 11.08.09, 08:51 ja osobiście wierzę,moze uznacie mnie za wariatkę,ale nic nnie jest udowodnione naukowo z duchami,nie wiadomo co świat kryje,ale wywoływac bym się bała,że zniszczy mi to całe życie,osobiscie mialam pare przygod z duchami,np.kiedy wracalam ze szkoły jakiś facet szedł prze de mną,obróciłam się na sekundę,i dalej szłam przed siebie,ale on jakoś zniknął,był taki dziwny,nie było gdzie uciec bo wracam przez pola,gdzie są trawy,on poprostu zniknąl Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: Wierzycie w duchy? 11.08.09, 12:41 Tak, wierzę w duchy. Jak również w życie po śmierci. Nie nigdy nie wywoływałam duchów i robić tego nie zamierzam. Zakłócanie ich spokoju może mieć przykre konsekwencje np. opętanie przez siły ciemności. Więc nie polecam takich zabaw Odpowiedz Link Zgłoś