takasexd 03.08.09, 22:25 piszcie jaki powinien być : blondyn, szatyn, brunet ... wysportowany, wyjątkowy, na luzie ... kochający, szalony, cichy ... czekam na wasze wypowiedzi na temat ' waszego idealnego chłopaka ' ; dd pzdr ; * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuck.you Re: . wasz ideał chłopaka ? . 03.08.09, 22:33 czaaarne włosy,niebieskie oczy (ewentualnie brąązowe) naa luzie ,aby potrafił się zabawić ale zarazem czuły,szalonego. doo tańca i do różańcaa ; d aby potrafił spiewać i miał smykałkę do pisania rockowych utworow aby grał w swojej kapeelii i gral na gitarze elektr. szczeery < 3 aby był taki..rockowy/punkowy(w sensie ubrania i charakter) ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
patichol5 :P:P 03.08.09, 22:53 JA mój ideał chłopaka ujmę w dwóch słowach : Edward Cullen szkoda ze takich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: :P:P 03.08.09, 22:56 Ahh aby byl taki jak Taylor L Ashh co za ciachooOoo Odpowiedz Link Zgłoś
bringmetolife. Re: :P:P 03.08.09, 22:57 Wysoki,dobrze zbudowany,może być blondyn ;d, zadbany,tajemniczy,szczery itp. długo by mi zajęło to wymienianie xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: :P:P 04.08.09, 11:20 Dla mnie nie ma ideału....Ale powinien być wysoki,umieć o siebie zadbać,umieć mnie rozśmieszyć,być troskliwy i opiekuńczy ale z tym to nie do końca xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: :P:P 04.08.09, 11:20 o i zapomniałam dodać że zawsze musi być szczery Odpowiedz Link Zgłoś
lusia_26 Re: :P:P 04.08.09, 11:48 No więc mój ideaaalny chłopak powinien być : szczery , inteligentny ,szalony (jak ja) ale żeby znał granice ... zabawny ,romantyczny no i wysportowany iii miły A jeśli chodzi o wygląd to przystojny brunet o piwnych oczach wysoki ale nie tak żebym musiała skakać do niego żeby mu w oczy spojrzeć ... Żeby jeszcze miał trochę mięśni ale żeby nie był takim 'pudzianiem' I oczywiście żeby świetnie całował Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: :P:P 04.08.09, 21:37 patichol5 napisał(a): > JA mój ideał chłopaka ujmę w dwóch słowach : Edward Cullen > szkoda ze takich nie ma patichol5 : ja znam ;D normalnie ludzki Edward. musiałabyś go poznać :p Odpowiedz Link Zgłoś
lady_girl Re: . wasz ideał chłopaka ? . 04.08.09, 12:09 ` ha, to ja też się wypowiem ;D Na pewno musi być szczery, wesoły, opiekuńczy. Musi opowiadać mi rzeczy o których nie mam pojęcia i wytłumaczyć jak czegoś nie wiem. I żeby nie bał się pająków, nie krzywdził słabszych, był miły dla ludzi. Musi mieć jakąś pasję, choćby zbieranie znaczków [ha ha ha]. Musi być ciepły, ja zawsze marznę i lubię wtulić się w ciepłe ciało faceta. Musi być większy ode mnie, tak żeby moja dłoń chowała się w jego. Musi być blisko i trwać przy mnie kiedy mam problem. I milczeć kiedy słowa są niepotrzebne. I zatrzymać kiedy ze strachu będę chciała odejść. ot co Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: . wasz ideał chłopaka ? . 04.08.09, 21:17 brunet wysportowany na luzie szalony i żeby można było się z nim dogadać No mój ideał byłby mniej więcej taki chodź nie wiem czy znajde kogoś takiego No ale chciałabym też księcia z bajki na białym rumaku Odpowiedz Link Zgłoś
mila92 Re: . wasz ideał chłopaka ? . 04.08.09, 21:20 Ja nie mam ideału chlopaka... Ale wiem jedno ma mnie kochać! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: . wasz ideał chłopaka ? . 04.08.09, 21:28 może być albo opalony brunet, dobrze zbudowany, albo wysoki dobrze zbudowany blondyn z niebieskimi lub zielonymi oczami (; alboo.. opaly blondyn..- tacy ostatnio najbardziej mi sie podobają ;p ale ważny jest charakter: szczery, wierny, zabawny, miły, szalony ale kiedy trzeba poważny, zaradny, romantyczny..:] fajnie jakby lubił i umiał fajnie tańczyć.. alboo śpiewać (; no i żebym mogła mieć do niego zaufanie i żeby mnie kochał! hah to se na takiego poczkam.. ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: . wasz ideał chłopaka ? . 04.08.09, 21:38 moim idealem jest Edward Cullen! Ale w koncu idealy sa nudne, jak to niektorzy mowia... Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: . wasz ideał chłopaka ? . 04.08.09, 21:39 a ja nie mam żadnego 'idealnego'. ideały są nudne. takie jest moje zdanie. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agaciaa Re: . wasz ideał chłopaka ? . 06.08.09, 02:02 Hym. Jeśli chodzi o urodę, to przede wszystkim wysoki. Poniżej metra osiemdziesiąt pięć odpada (paradoks: odbiorca ma ledwo co metr sześćdziesiąt. Za to pasjami marzy o stawaniu na palcach żeby cmoknąć drugą połówkę w pyszczek.)^^. Ciemne, kasztanowe włosy, szare oczy, niezbyt pełne usta, może być lekki zarost, oliwkowa cera (to już chyba gdzieś pisałam -.-), wysportowany, ale nie nabity. Przydałoby się, żeby chciał zostać/był prawnikiem (mam obsesję na tym punkcie). Musi być zadbany i ładnie pachnieć. Tak, żebym czuła jak jego zapach mnie otacza, gdy się do niego przytulam. I miękki, niski głos. Żeby mnie uspokajał i pomagał dojść do ładu w trudnych chwilach. Przechodząc do cech charakteru... Momentami uroczo bezradny, ale wygadany i pewny siebie. Ciepły, miły, otwarty. Mnóstwo tego, możnaby godzinami wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: . wasz ideał chłopaka ? . 18.08.09, 12:58 curz czarne włosy kolor oczu bez znaczenia byle ładne wysoki szczupły ale żeby miał mięśnie ale nie takie jak maniak magnetyzujące spolrzenie tajemniczy,ostry,taki co ma gdzies co onim myślą inni i rzeby nie maił manji wielkości i mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: . wasz ideał chłopaka ? . 06.08.09, 09:24 Wygląd: Dość wysoki. Czarne, dłuższe włosy, zielone oczy, ciemniejsza karnacja. Wysportowany, ale bez przesady. Charakter: "Głośny" - powinien w towarzystwie byc bardzo widoczny, gdyż ja sama tak mam (po tatusiu ^^). Miły, ale bez przesady. Powinien się ze mną czasem podroczyć. Szczery i to nawet szczery do bólu. Nienawidzę kłamst, więc wolę uslyszeć najgorszą prawdę. Zabawny, ktoś musi mnie rozbawiać, kiedy będę przybita. Twórczy fajnie jest pójść na oryginalną randkę, ale bez przesady z romantyzmem (!!!) Powinien słuchać rocka lub metalu - musimy o czymś gadać, no nie? Zajebiście byłoby gdyby grał w jakimś zespole. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
selenka75 Re: . wasz ideał chłopaka ? . 16.08.09, 22:41 Szatyn bądź brunet ( ważne aby był ciemny) ;-DD brązowe lub czarne oczy . Obowiązkowo loczki ale prostę też mogą być x D musi być : miły , szczer ( aż do bółu) , słuchać rock'a , punk'a itp ubierać sie jak skate i poprostu mnie kochać ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: . wasz ideał chłopaka ? . 16.08.09, 23:10 cechy; musi mieć wielkie poczucie humoru, dużoo mówić, być szczery, miły, kulturalny/dobrze wychowany, mądry, musi mieć szacunek do kobiet, uprzejmy, wyluzowany, wyrozumiały, inteligentny, musi mnie akceptować, koniecznie wyższy ode mnie, musi być romantykiem, ale czasem musiałby być.. eee.. dziki.. ? xDD no wiecie, miec tzw. odpały. i nie ma być ideałem. musi mieć wady. wygląd; brązowe/zielone/szare/niebieskie oczy. włosy brązowe, czarne lub ciemny blond. nie rude. ; d włosy muszą być dłuższe, do szyi. musi się ubierać.. cóż, najlepiej jak skate. powinien byś skatem. ale nie musi. po prostu żeby ubierał się na luzie. tak wiem, mam wymaganiaa. ; q Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: . wasz ideał chłopaka ? . 16.08.09, 23:23 Ideał? No dobra. Z wyglądu- taki, jak Ricardo Kaka' (piłka nożna), Marcel Gromadowski (siatkówka) bądź Johnny Depp (wiadomo). Cech pt. kolor włosów, oczu, uśmiech itd. nie mogę ocenić, bo nawet superbrunet z brązowymi oczami i bielutkimi ząbkami może nie mieć tego czegoś. A ci, co wyżej wymieniłam wg mnie właśnie mają to coś Z charakteru- szalony, ale znający granice, żebym się z nim nie nudziła, sympatyczny, imprezowicz, wesoły, kochający, trochę pyskaty, musi mieć swoje zdanie i nie może być... jak by to nazwać... "ciotowaty" i "nieogarnięty". Nie może być zbyt spokojny i nie może całymi dniami siedzieć w książkach, bo się zanudzę. Ale powinien również mnie rozumieć i wspierać, powinien umieć pokazać poważniejszą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
paurii Re: . wasz ideał chłopaka ? . 16.08.09, 23:17 ideały są ;] tylko trzeba umieć szukać, rly. ale zazwyczaj przy rozmarzaniu się o ideale, znajdujemy kogoś kto nim nie jest i nam się podoba. a ideał przechodzi koło nosa, więc nie gadajcie ^ ^ z wyglądu to taki Matt Tuck. z głosu też mógłby być *Q* no i mógłby grać na gitarze. z charakteru? metalowiec/rockowiec kochający muzykę, najlepiej żeby nie był uzależniony od dragów/szlug/alko. miły, opiekuńczy dosyć ale nie taka 'mamuśka' xD nie maminsynek oraz nie laluś, i w ogóle z gustem/charakterem przybliżonym do mojego. aaahh. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Idealny chłopak 17.08.09, 21:22 Powinien byc brunetem lub bladynem. lekko opalony. ciemne oczy!! charakter : mily, czuły, szalony, wesoły, słodki, calusny chce miec takiego własnego misia do przytulania Cos jak David Henrie czy jakos tak (czarodzieje z Waverly Place Justin) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: . wasz ideał chłopaka ? . 17.08.09, 22:56 Blondyn, koniecznie niebieskie oczka mmm mam słabość do takich, lubie chłopców takich na luzie. oczywiście musi być szczery to przedewszystkim !! kochający, zwariowany, romantyczny, mmiły noi toiszke dziecinny!! hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
kitty. Re: . wasz ideał chłopaka ? . 18.08.09, 12:11 ,, wysoki brunet wiecznie zamyślony : d o słodkim uśmiechu . ( : Odpowiedz Link Zgłoś
daria1150 Re: . wasz ideał chłopaka ? . 18.08.09, 12:39 Ja bardzo lubie chłopaków którzy mają broązowe oczy ale ten wymażony nie musi ich mieć więc tak szatyn lub blondyn oczy zielone powinien dbać o linie nie musi być atletą ale żeby niemiał nadwagi powinien być romantyczny i opiekuńczy troche wyższy odemnie ale nie zawysoki nie musi być geniuszem ale nie powinien olewać szkoły dowcipny i miły Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: . wasz ideał chłopaka ? . 18.08.09, 12:58 Mój ideał chłopaka to Joe Jonas i tylko raz w zyciu spotkałam kopię mojego Joe, we Wrocławiu, pozdro dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: . wasz ideał chłopaka ? . 18.08.09, 14:18 jak znajdę to wam powiem . Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: . wasz ideał chłopaka ? . 18.08.09, 14:33 jesli chodzi o wyglad to standard: wysoki brunet , opalony , niebieskie oczy , wysportowany , sliczny usmiech . .hm ..co jeszcze ? .. musze czuc sie przy nim wyjatkowa , bezpieczna , potrzebna , kochana .. no i poza tym musi miec w sobie to cos co bedzie mnie do niego ciagnelo Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: . wasz ideał chłopaka ? . 08.09.09, 23:04 Moim ideałem chłopaka jest Bill Kaulitz z Tokio Hotel Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: . wasz ideał chłopaka ? . 08.09.09, 23:19 czarne włosy, opalony (najlepiej na brązowo) wysportowany i koniecznie poczucie humoru musi mieć! ;] ehem... no i zachowuję się przy mnie i kumplach tak samo czyli nie udaje kogoś innego (pozera albo jak to mówią macho) xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: . wasz ideał chłopaka ? . 09.09.09, 08:04 eh, no dobra. ideał pod względem wyglądu to Sam Mehran z Test Icicles: trzeci od lewej na zdjęciu , w środku , pierwszy od prawej i Ryan Ross z The Young Venis . wcześniej z P!ATD . z charakteru.. przede wszystkim musi mieć gust muzyczny przynajmniej zbliżony do mojego, bez tego nawet nie ma co mysleć . musi potrafić mnie rozśmieszyć i pocieszyć . o , powinnien też mieć własne zdanie i potrafić stawiać na swoim . musi potrafić się kłócić, haha x D a nie że ' no dobrze , będzie jak ty chcesz , tylko się nie złość '. ja lubię się kłócić , on też powinnien . i co tam jeszczeee .. opiekuńczy choć trochę . wyluzowany . musi mieć konkretne plany na życie i nie olewać całego świata jak ja często . no . to tyle . x D ah i powinnien choć trochę potrafić grać na gitarze / basie / perkusji albo dobrze śpiewać . ogółem muzykalny. ^ ^ przepraszam, Frank, Gee, Mikey, Jared, Brendon, Shannon. wiecie że kocham was bardziej niż Sama. x DDD Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: . wasz ideał chłopaka ? . 19.09.09, 11:58 blądyn, brązowe oczy, dowcipny, wmiare lubiany, żeby się ładnie ubierał, wysportowany, szalony, kochający, wierny Odpowiedz Link Zgłoś
freakly Re: . wasz ideał chłopaka ? . 19.09.09, 12:03 ideał chłopaka to Richie Stringini ! Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: . wasz ideał chłopaka ? . 19.09.09, 13:47 Heh... mó ideał chłopaka ? No cóż... Blondyn, brązowe albo orzechowe oczy (lepsze orzechowe ^^), nie zbyt wysoki (tzn. może mieć powyżej metra szcześćdziesiąt, ale nigdy siedemdziesiąt, bo wyglądałabym przy nim po prostu śmiesznie). Z charakteru zabawny, bystry i opiekuńczy, ale aż tak bardzo. Nie musimy mieć tych samych zainteresowań. Po porstu żebyśmy zachowywali się jak dwójka najlepszych przyjaciół, tyle, że nie dokonca ;p Akurat się skałada, że z wyglądu i z charakteru jest taki jeden chłopak, którymi mi się podoba, ale nie mam u niego żadnych szans.... Dzięki mojej tak zwanej przyjaciółce ;// Po za tym idealni chłopcy rodzą się nocą... w snach... Odpowiedz Link Zgłoś
bo.to.ja Re: . wasz ideał chłopaka ? . 19.09.09, 20:31 no więc tak powinien byc miły, zachowywac sie jak przyjaciel najlepszy, troskliwy, opiekuńczy, wrażliwy ale też stanowczy i twardy oraz wspierający i nie musi byc jakis rozgadany ważne żeby był a z wyglądu to nie wiem po prostu musi mieć to COŚ jak bedzie TO miał to To od razu zobaczę ach..... Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: . wasz ideał chłopaka ? . 19.09.09, 20:41 Ahh wypowiem się No więc tak nie mam ustalonego koloru włosów, ale zauwazyłam, że znacznie częściej zwracam uwagę na brunetów, no więc brunet, niebieskie bądź zielone oczka, wyższy ode mnie, zabawny, szalony, opiekuńczy, nieprzewidywalny, mądry Rozmarzyłam się Odpowiedz Link Zgłoś
gwanka_2009 Re: . wasz ideał chłopaka ? :)) 19.09.09, 20:41 czarne włosy,brązowe oczy,ciemna karnacja,wysportowany,szalony,kochający ach więcej do szczęscia nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: . wasz ideał chłopaka ? . 19.09.09, 20:50 uhuhu ;d to dwa słowa. Nicholas Jonas. xD Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ wasz ideał chłopaka ? . 19.09.09, 21:31 tak serio to zawsze zauroczę się w debilach, totalnych palantach xd ale wiecie, oni zawsze są śmieszni. Ciągle się śmieją. Samym patrzeniem na nich śmiać mi się chce. ; P nie są to chłopcy zbyt ładni ;x ale ja lubię poczucie humoru <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: . wasz ideał chłopaka ? . 19.09.09, 22:28 soooł; musi być ze USA okolice New Jersey, Las Vegas, Chicago, Los Angeles, wokalista/gitarzysta/basista/perkusista. no i ładny musi być. inteligenty. z poczuciem humoru. muszę też jego imię i nazwisko wpisywać w google średnio 100 x na dzień. tak jak w przypadku hasła [b]gerard way[b] ; d. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: . wasz ideał chłopaka ? . 20.09.09, 19:43 CHUCK BASS! CAM GIGANDET! ich mieszanka to istny ideał. charakter bass'a i wyglądam gigandeta.<333 i musi się dobrze seksić ofc.^^ Odpowiedz Link Zgłoś