independent_ Re: fuck! 14.09.09, 18:11 on jest mrau. właśnie się zakochałam w nim jeszcze bardziej. bije roberta na łeb. xd Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 14.09.09, 18:22 on bije całego disney'a, zmierzch i w ogóle hollywood na łeb. arrr, nie mogę się napatrzeć. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 14.09.09, 18:26 z klatą tak. damn, ale on boski. ciiiiiiiicho, nie mówcie Gerardowi że go zdradzam. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 14.09.09, 18:35 obiecuję, nic nie powiem. ;x ale lepiej żebym ja się nie dowiedziała, że go przeleciałaś. ;> bo będzie w łeb! xd He's my, my, my! only my! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 14.09.09, 18:38 nie no, skąd. mój mąż może pięknej klaty nie ma, miał dzieciństwie problemy z nadwagą. ale nadrabia twarzyczką, oczkami, głosem i poczuciem humorku. : D Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 14.09.09, 18:52 przyznam, że Gerardzik też jest pociągający na swój sposób.;> ale Cam to sex w czystej postaci. i te jego zabójcze oczy.*.* uh i usta.<3 oh i uśmiech.*.* ah Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: fuck! 14.09.09, 19:00 ahh ja ja lubię się wtrącać . Cam jest słoooooodki . i strasznie niedoceniany przez fanq zmjeżhu (zapis celowy ofkors x D) które koffciają Roberta . chociaż ja znam słodsze osoby . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 14.09.09, 19:03 a ja nie. Cam jest nasłodszy pod słońcem, arrr. cieszę się, że nie tylko ja go w ogóle kojarzę.^^ bo w walce Cam vs. Jonas, których w 99% przypadków na kotku wygrałby Jonas.Oo' ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: fuck! 14.09.09, 19:31 no taka prawda, niestety. 90 % użytkowniczek kotka to fanki jonasów i ogółem całego disneja . ; d ale ja uważam że to lepiej , przynajmniej nie wszyscy się zachwycają moimi ulubionymi zespołami/aktorami/piosenkarzami i nie truję się z pseudofanami które tak bardzo ich koffciają a znają tylko 7 czy 8 piosenek lub widzieli z danym aktorem jeden film i już uuuuuu on jest boski !! . kiedyś ciśnienie mi skakało przez takie pseudo fanq zmierzchu , ale już się uspokoiłam i je ignoruję . są ludzie i taborety . ; q a ja piszę nie na temat , łii . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 14.09.09, 20:09 np. an3cia. koha hemikuf bo som trendi -,- vivi, zdięcia boskie. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: fuck! 14.09.09, 20:10 czy tacy trendi to bym się kłóciła. ; d a ona ma mocno naryte żeby udawać osobę głupszą niż jest . ; > Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 14.09.09, 20:15 robi to bo chce być fajna. anyway - zeszliśmy z tematu. jaki wątek przewodni jest? x.O Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 14.09.09, 20:20 Wanesia jest do dupki. ja też bym mogła powiedzieć, że Kocham My Chemical Romance! ale tego nie powiem, bo słuchałam ich 2-3 piosenek. poza tym w nikim się już nie zakocham tak jak w Cam'ie.<33 PS wiem, że foty podniecające. ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 14.09.09, 20:25 a słuchałam wszystkich. świadczy o tym moja jakże zajebista biblioteka last ef em. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 14.09.09, 20:26 Żerard w wersji platyna jest bardzo mrau, seksi, seksi i jeszcze bardziej seksi. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 14.09.09, 20:28 mi się bardziej czarny podoba.;3 ar, oczy ma ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 14.09.09, 20:31 nąąą. : DD tu wygląda jak truposzek. ; x wybieram najbardziej ch*jowe zdjęcia Gee jakie ma. -,- noale. google mnie nie lubią. bąąh. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 14.09.09, 20:33 przecież toż to sam sex! fuck, zauważyłaś, że wszystko mi się z seksem kojarzy? xd jezusiczku, ale ze mnie grzesznica.;x wyspowiadasz mnie? <rechot wariata> Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 14.09.09, 20:35 mi przez ciebie też. ; c Ten na górze wszystko wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 14.09.09, 20:47 miałam na myśli pilotów samolotu, noale. może byc. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 14.09.09, 20:50 iiha! ;d dobra mówmy o Vanesce. co myślisz o jej włosach? <profesorska mina> Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 14.09.09, 20:57 kolor ma dziwny. ani to czarne ani brązowe. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 14.09.09, 20:59 a ja myślę, że są przetłuszczone, połamane, porozdwajane. ma wszy i gnidy. i nietoperki. zgadzasz się? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 14.09.09, 21:28 D Ci się zacięło? ;< może zrobię mu usta-usta? jak myślisz independenepedenetetent? Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: fuck! 15.09.09, 16:23 *pżyfrucono akcje klafiatóry* a co sądzisz o zakusiowej? pudelku wanesi? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 15.09.09, 16:43 zakusio byłby słitest gdyby nie jego drzungla pot pahami. <rzygi> i ta kenowata morda. <rzygi x2> i jego włosy takie jak waneski. (czytaj poprzedni, poprzedni post) MaSh CóŚ dO ćMóFF??!! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 15.09.09, 16:55 ja się pytam czy masz coś do ćmuff?! ciemy są fu? Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: fuck! 15.09.09, 19:08 o nie! ja koham ciemy. ;< jak morzesh mje tak ranić? Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Czy uważacie,że Vanessa jest pusta i głupia? 14.09.09, 18:42 Nie,ja uważam że jest fajną miłą osobą-choć nieznam jej za dobrze.Jest ładna,ma styl i charakter i jest popularna...I chyba sympatyczna. Jej gole foty-skandal jaka ona głupia-tak większość uważała.Lecz KAŻDY ma prawo do nagości-nie oglądaj i nie czytaj i tyle. Lubię ją i szanuję nadal Odpowiedz Link Zgłoś
luka. Re: Czy uważacie,że Vanessa jest pusta i głupia? 14.09.09, 20:36 nie przepadam za nią, dla mnie to tylko kolejna gwiazdka Disneja, ale każdy ma swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Czy uważacie,że Vanessa jest pusta i głupia? 14.09.09, 20:48 a ona i tak jest pusta- popatrzcie tylko na nia;p Odpowiedz Link Zgłoś
zoey Re: Czy uważacie,że Vanessa jest pusta i głupia? 26.09.09, 09:11 Tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
vanessamiley Re: Czy uważacie,że Vanessa jest pusta i głupia? 14.09.09, 20:49 nie, jest bardzo fajna lubimy ją ale nie wiem czemu sie rozbiera xP Odpowiedz Link Zgłoś
karola.irl Re: Czy uważacie,że Vanessa jest pusta i głupia? 14.09.09, 21:05 Nie znam jej , nie mozna ludzi oceniac po wyglądzie... Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: Czy uważacie,że Vanessa jest pusta i głupia? 14.09.09, 21:24 czy uważam że jest pusta i głupia .? jasne że tak . dziewczyna . na własnych błędach się nie potrafi nauczyć . i to jeszcze na jakich . gołych fotkach rozmieszczonych w gazetach internecie i tv . i ona się dziwi ze ludzie się z niej śmieją . Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: Czy uważacie,że Vanessa jest pusta i głupia? 14.09.09, 21:42 ja nie myślę o niej, że jest pusta i głupia. no bo nie jest, moim zdaniem. lubię ją Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: <3 16.09.09, 19:19 nie, bo niezalogowana byłam i jak kliknęłam 'łodpowiedz' to temat pusty był. ;< a ja zmieniłam to poleciało na koniec, buu. ;< Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: <3 16.09.09, 19:45 zjebaaaaaaaaane. kurczę zaraz dzwonię po lekcje, bo jeszcze nic nie zrobiUam. <hihi> Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Czy uważacie,że Vanessa jest pusta i głupia? 24.09.09, 19:51 nie uważam tak Oo Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Czy uważacie,że Vanessa jest pusta i głupia? 26.09.09, 00:35 Ludzie zdajcie sobie z tego sprawę jest pusta i głupia moze nie głupia bo nie patrze w jej karierę szkolną ale pusta jest MOIM zdaniem potrafi tylko wypinac tyłek do zdjęc i głupkowato uśmiechac swoją gębę. Może lubi biologię i budowę człowieka ale każdy wie od czego są ubrania Odpowiedz Link Zgłoś