x.i.love.demi.x Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 21.12.09, 08:43 ` szczerze .? głupia gwiazdka Disneya. ; / tak samo ta Lovato , która myśli że jest cOOl , że tym że zafarbowała włosy jakaś wielka diva z niej , że jest drapieżna i sexy , no ale cóż to tylko 17letnie dziecko , i jeszcze głupia słodziutka Selenka. Odpowiedz Link Zgłoś
emohannah [...] 21.12.09, 15:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 21.12.09, 16:23 bardzo ja lubie , ja i jej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 21.12.09, 16:29 Ashley jest do kituu! To kicha ! nie lubie jej poniewarz mi sie nie poodba jej nos i piosneki. ma koszmarnie piszczacy głos i wydaje sie ze ma 5 lat., przypomina dziecko chociaż jest z wygladu dorosła! (sorry) Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 21.12.09, 20:45 yyysz .. nie lubie jej . XD jakaś taka mdła jest ... i nijaka . : P Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 22.12.09, 13:37 tak zgadzam sie Ashley jest super na początku jej nie lubiłam ale teraz ją uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
blondie_ Moim zdaniem. 23.12.09, 21:18 Jej głos jest zupełnie przeciętny, chociaż piosenki ma fajne. Urodą również nie grzeszy, chodzi mi o jej naturalny wygląd, a nie odpieprzenie się w teledyskach (nawiasem - daleko jej do Vanessy Hudgens) Jedyne co mi się w niej podoba, to fakt, że potrafi naprawdę świetnie się ubrać. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 Re: Moim zdaniem. 31.01.10, 16:42 blondie_ napisał(a): > Jej głos jest zupełnie przeciętny, chociaż piosenki ma fajne. Urodą również nie > grzeszy, chodzi mi o jej naturalny wygląd, a nie odpieprzenie się w > teledyskach (nawiasem - daleko jej do Vanessy Hudgens) Jedyne co mi się w niej > podoba, to fakt, że potrafi naprawdę świetnie się ubrać. )Vanessa Hudgens to straszne brzydkie beztalencie dnoooo. Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 23.12.09, 21:20 Nie szaleję za nią ani jej nie kocham ale lubię ją . Uważam że jest spoko. Niektóre ma fajne piosenki ale przede wszystkim jest wspaniałą aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 24.12.09, 12:59 ja bardzo ją lubię , ma ładne piosenki i jest dobrą aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 24.12.09, 13:25 Ja najbardziej lubie Miley Cyrus !!! ALe Ash też lubię;p MA fantastyczny wokal, great piosenki, extra aktorka, bez niej w Nie ma to jak statek jest nudno ! Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 24.12.09, 16:52 wolę Miley ale też wielbię Ash może nie tak jak Milcię ale ją wielbię ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 01.01.10, 20:47 ashley jest naprawdę super ale ja wolę vanesse Odpowiedz Link Zgłoś
toska_xoxo Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 01.01.10, 20:49 , ja bd. lubie Ashley , ; ) , jest świetną aktorką jak zarówno piosenkarką . ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 01.01.10, 20:52 Nie jestem jakąś jej wielką fanką, ale uważam, że ma świetny głos i bardzo lubię jej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
charme Ash <33 01.01.10, 20:54 Ja sądze,że Ashley jest naprawdę super Ma duże poczucie humoru,jest otwarta i nie jest sztuczna Rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
disturbia Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 01.01.10, 21:45 Ja baardzo lubię Ashley. Mam piosenki z jej obu płyt. Według mnie jest najlepszą gwiazdą, która zaczynała w Disneyu. Wyróżnia się od nich. Jedna z moich ulubionych wokalistek . Odpowiedz Link Zgłoś
cornelle_ Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 01.01.10, 21:50 Ash. Jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 01.01.10, 21:51 nie mam zdania . Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 01.01.10, 21:56 Jest mi obojętna. Kiedyś ja lubilam, ale tylko dlatego, ze byla ladna (wiem, głupie, dlatego teraz juz nie jestem jej fanką). Teraz jest mi obojętna. Uroda w porządku, głos całkiem, całkiem, piosenki ok, gra aktorska to nie wiem, bo widziałam ją tylko w roli przeslodkiej Sharpay więc tego oceniać nie będę. Ogólnie to nic do niej nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda123 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 04.01.10, 16:02 bardzo ją lubię. Jest sławna nie z powodu skandali czy jakiś głupich wypowiedzi ale dla tego że ma talent. Myśle ze jest swietna aktorka i piosenkarka. najlepsza jej rola to w Nie ma to jak statek Odpowiedz Link Zgłoś
brenda123 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 04.01.10, 16:02 *Nie ma o jak hotel. Sorki pomylilo mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 04.01.10, 16:13 Nie lubię jej Wszyscy zachwycają się jej urodą , a mi się strasznie nie podoba Mam nadzieje, że nie uraziłam jej fanów, ale tu miało być co sądzimy, więc odpowiadam :] Jako piosenkarki to jej wręcz nie cierpię .l Jej piosenki przypominają mi takie ... eee... o już wiem ! Jakby nie więcej popracować nad tekstem Ammmmmen.! Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 04.01.10, 16:19 moze byc nic do niej nie mam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 04.01.10, 17:23 lubię ją ;d wgl fajna, ładna, no i nie odbija jej tak bardzo <jak narazie>. przede wszystkim świetne piosenki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 04.01.10, 20:50 Lubię ją, przynajmniej wybiła sie z Disney'a. Nowa fryzura; ><br /> ; p Odpowiedz Link Zgłoś
domax3 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 07.05.10, 20:06 ona jest idotką i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mejd_in_czajna Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 07.05.10, 21:45 Swietna jest Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 07.05.10, 21:53 bardzo ją lubię piosenki ma super Odpowiedz Link Zgłoś
xxxkikaxxx Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 07.05.10, 23:08 Szczerze mówiąc, polubiała Ashley od kiedy pierwszy raz przefarbowała włosy i przestała mi się kojarzyć tylko i wyłącznie z HSM. A jej muzyka jest boska Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Ashley Tisdale - Co sądzicie o Ashley? 07.05.10, 23:35 extra piosenki mega wokal wielki talent aktorski Odpowiedz Link Zgłoś