trickster Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 16:47 łał, zdziwiłam się widząc ten temat na stronie głównej oO aktualnie mam fazę na 'Axis Powers Hetalia', ale takim moim najukochańszym chyba zawsze będzie 'Nabari no Ou' albo 'Pandora Hearts'. no i 'Code Geass', ale to już taki klasyk. Odpowiedz Link Zgłoś
shugo_chara_15 Ulubione Anime 07.06.10, 16:48 Hmmm długo by wymieniać. Teraz szczególnie przepadam za Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru Ale co to by było za oglądanie, gdyby nie było Death Note, Vampire knight (Zeerrrooo ) SHUGO CHARA i wiele wiele innych Pozdrawiam fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 16:48 Nie umiem wybrać ulubionego. Anime ogladam praktycznie od III klasy podstawówki, więc tych początkowych już nie pamiętam, ale kocham na pewno Death Note, Code Geass, Lovely Comple, ouran, kyou no go no ni( mało ambitne, ale fajne),Toradora, troche też wszystkie sezony higurashi no naku koro ni. Odpowiedz Link Zgłoś
sakura111 Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 16:50 Ja uwielbiam naruto a teraz oglądam rosario to vampire Odpowiedz Link Zgłoś
Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 17:05 Hm... Kiedyś lubiłam Dragon Ball ;D Teraz Naruto i Bleach Odpowiedz Link Zgłoś
kikanda_lol pff . żebym to ja pamiętała .. 07.06.10, 16:51 Nie lubiałam tych chińskich bajek ! nigdy ! . ale jeśli jakiegoś anima to pamięam tylko jednego Pokemona ! XD haha . PIKACZU. ;P . dobra niech bedzie pikaczuu . Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: pff . żebym to ja pamiętała .. 07.06.10, 19:01 chińskich? aż się we mnie zagotowało! Odpowiedz Link Zgłoś
lalai Re: pff . żebym to ja pamiętała .. 07.06.10, 19:13 chyba ci się coś pomyliło, to jest forum o japońskim anime a nie o chińskich bajkach ;P btw, ja też z pokemonów pamiętam chyba tylko Pikachu o.O, o jeszcze był Bulbazaur ;> Odpowiedz Link Zgłoś
monixx dragon ball xd 07.06.10, 17:05 jak byłam mała to siedziałam przy Dragon Ball na RTL 7 było czasem drastycznie, ale to nic jak ktoś z głównych postaci umarł to się rozpłakałam... ta bajka dawała niesamowite emocje - całe moje dzieciństwo!!!!!! szkoda że już nie leci w tv, mimo iż mam 16 lat to mogę dalej to oglądać, nawet po 11 latach! Odpowiedz Link Zgłoś
liley Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 17:03 Ja kocham od małego anime DRAGON BALL i jak oglądnęłam w tamtym roku na wakacjach Vampire Knight to tak mnie to wkręciło, że kocham to tak jak DB, a także uwielbiam Rosario To Vampire. Odpowiedz Link Zgłoś
mala123 Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 17:04 Ja kocham Dragon Balla i Naruto Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Wasza ulubine anime? 07.06.10, 17:11 o , Boże , nieeeee ! najgorsza rzecz świata , te całe mangi i anime (wybaczcie , nie odróżniam ) Odpowiedz Link Zgłoś
monsoon Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 17:11 oglądało sie Naruto po po Polsku a teraz po Niemiecku u babci Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Light to nasza przyszłość. <: 07.06.10, 17:15 czyli ogółem uwielbiam Death Note. a tak poza tym to Vampire Knight, Ouran też fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Light to nasza przyszłość. <: 07.06.10, 17:17 Ja bym podziękowała, ale podziwiam Twą odwagę *.* Odpowiedz Link Zgłoś
lovely_ashley Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 17:22 Dragon Ball Naruto Sailor Moon Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 17:26 vampire knight jest super, ale ja pomimo wszystko kocham pokemona ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ayame Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 18:06 Anime jest świetne nawet tłumaczę anime i mangę w wolnej chwili dla pewnej strony nie mam swojego ulubionego wszystkie które obejrzałam możecie znaleźć tu myanimelist.net/animelist/Ayame-san regularnie aktualizuje Odpowiedz Link Zgłoś
darkness_day Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 18:11 nie przepadam za tego typu bajkami, aczkolwiek w dzieciństwie strasznie lubiłam oglądać ''Pokemony'' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 18:10 nie mam ulubionego anime, tak samo jak ulubionej postaci. oglądałam tego wszystkiego zbyt dużo by teraz wybierać, które najbardziej przypadły mi do gustu. poza tym wolę czytać mangę. planuję przerobić całą listę mang na onemandze. :d chore. Odpowiedz Link Zgłoś
roksixd Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 18:11 JA lubię Kamikaze Kaito Jeanne ktoś zna jest supppper!!!!I jeszcze może trochę Chobic czy jak to się pisze kto zna niech mi napisze w odp. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena13072 Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 18:15 hmm dużo tego oglądałam i nie pamiętam już tytułów ale najbardziej podobały mi się czarodziejki z księżyca NAna też jest fajna wejdź na kreskówki.pl i tam znajdziesz heh co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś