madi.97 Re: Wasze ulubine anime? 07.06.10, 21:13 Bleach Code Geass Naruto Shippuuden D. Gray Man Fullmetal Alchemist Soul Eater Odpowiedz Link Zgłoś
atate_ < 33 07.06.10, 21:21 Ja kocham Czarodziejkę z księżyca , Vampire King , Ouran High School Host Club , Naruto Shippuuden ... i dużo więcej . XD Odpowiedz Link Zgłoś
lett_ anime 07.06.10, 21:25 Bokura Ga Ita, Bleach, Vampire Knight ! ;d i Jigoku Shoujo ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mika0077 Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 21:35 A ja kocham Skip Beat!!! Kaichou wa Maid-sama!, Fairy tail, Special A.... i wiele wiele innych jest naprawdę mnóstwo świetnych anime Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Fairy Tail 07.06.10, 21:44 bardzo polecam Fairy Tail ciekawa fabuła, a widzę, że zapowiada się na dłuższe anime Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaaa Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 21:46 Nie mam pojęcia ... nie przepadam za takimi rzeczami , zawsze mnie to nudziło Odpowiedz Link Zgłoś
ryuki Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 23:36 A Ryuki lubi Death Note i Elfien Lied, po za tym jak widac Ryuki to Ryuki od najukochańszego Ryuka <3 Oglądałam VK, ale zrobiłam sobie przerwe, a po tem nie bylo odcinków dostępnych >><br /> Jak byłam młodsza kochałam księżniczki z księżyca ^^" Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Wasza ulubine anime? 01.08.10, 12:36 Nie ogladam duzo anime. ;P Uwielbiam Death Note. Do smierci L. I ostatnio zaczelam ogladac Ouran High School Host Club Odpowiedz Link Zgłoś
lucretia Re: Wasza ulubine anime? 05.09.10, 23:35 Ja uwielbiam Hellsinga Bym powiedziała, że Full Metal Alchemist, ale manga według mnie jest o niebo lepsza... Poza tym pełnometrażówki w stylu Miyazaki rządzą Wybieracie się może na przegląd filmów anime? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: nienawidzę!! 08.06.10, 10:10 nienawidzę anime bo jest to według mnie głupota !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: nienawidzę!! 08.06.10, 10:20 gorzata.14 napisał(a): > nienawidzę anime bo jest to według mnie głupota !!!! your argument is invalid. lol u mnie na pierwsze miejsce wskoczyły Winter Sonata, Bokura ga ita i Nodame Cantabile (kocham Megumi *.*) Odpowiedz Link Zgłoś
xis Re: nienawidzę!! 02.03.11, 22:08 gorzata.14 napisał(a): > nienawidzę anime bo jest to według mnie głupota !!!! A chcesz wpie*dol? Odpowiedz Link Zgłoś
ania777 Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 12:01 Uwielbiam: Naruto Bleach Shakugan no Shana Minami ke A kiedyś tak jak większość to: Król szamanów, Pokemony ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kamma Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 13:00 Blah blah ;P mój brat obejrzał dużo takich bajek ;P ciągle ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
anlaufm Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 13:04 Naruto, Król szamanów, Czarodziejka z Księżyca XD Odpowiedz Link Zgłoś
fun4ever Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 13:37 Dragon Ball Naruto Pokemony wszystkie części tych anime < 33 I anime !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 13:47 Ymm... Teraz już nie oglądam, ale pamiętam, że jak byłam mała, kochałam Dragon Ball. Teraz już go nigdzie nie puszczają . Wie może ktoś, gdzie można pooglądać stare odcinki? :] Odpowiedz Link Zgłoś
agaxy1 Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 13:53 Chyba oskarowe Spirited Away: W krainie bogów. Odpowiedz Link Zgłoś
denever Re: pokemony. -.- 08.06.10, 15:07 nie żebym was wyzywała od pokemonów, tylko moją ulubioną anime są pokemony. Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Lovely Complex!! ;) 08.06.10, 15:09 Vampire knight i lovely Complex!!!! teraz wciągnęło mnie również Kaichou wa Maid-sama! bo Usui jest zarąbisty!! Misa z resztą też hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chochliczka Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 16:06 ja kocham Death Note o Ouran high school host club Odpowiedz Link Zgłoś
hiroko Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 16:14 ohh.. Elfen Lied boskie ^^ płakałam na końcu xd<br /> no i jeszcze Itazura na Kiss - można się naprawdę pośmiać xd<br /> Ah! My Goddess - kocham to po prostu !<br /> Ouran High Host Club - Anime jest tak samo fajne jak Manga ^.^<br /> Maria+Holic - Yuri!<br /> Hatenko yugi - Śmiesznie dziwne, ale bardzo miłe w oglądaniu xd Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak97 Re: . . . 08.06.10, 16:53 Moje ulubione anime.... Hmm.... - Naruto i Naruto Shippuuden - Bleach - Clannad oraz Clannad "After Story: - Tsubasa RESERVoir CHRoNiCLE Odpowiedz Link Zgłoś
hellonora Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 18:17 Ouran High School Host Club, Loveless, Vampire Knight, Strawberry Panic... i jeszcze kilka Odpowiedz Link Zgłoś
adusx3 Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 19:14 uwielbiam anime xd tak ogólnie to wszystkie lubie nawet je szkicuje xd wkoncu to moja pasja Odpowiedz Link Zgłoś
werka15014 Naruto :*:*:* 08.06.10, 20:18 Ja kochammm naruto i naruto shippuuden i jeżeli zna ktoś jakieś stronki z fotami z naruto lub śmiesznymi zdjęciami z anime to piszcie na mój e-mail werka150@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ulma Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 21:10 Ahh moje ulubione anime to zdecydowanie Naruto (zaczęłam oglądać pierwszą serie dopiero we wrześniu i tak mnie wciągnęło, że w niemal 3 miesiące obejrzałam obydwie serie i teraz z niecierpliowścią oczekuję kolejnych nowych odcinków Shippudena). I oczywiscie kocham naszą kochaną klasykę DRAGON BALLA, nie zapomne jak codziennie przed czwartą koczowałam przed telewizorem aby zobaczyć Goku. A tak po za tym lubie anime kilku odcinkowe, polecam Sumomomo Momomo -bardzo zabawne anime (naprawdę jest z czego sie śmiać). Odpowiedz Link Zgłoś
lorcia Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 21:18 Ja najbardziej lubię naruto, jak pewnie większość. Dawniej oglądałam króla szamanów, ale nie powstała 3 seria, więc nie było po co po raz 10 oglądać tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
mollie Re: Wasza ulubine anime? 08.06.10, 22:11 Moje ulubione to Vampire Knight ^^ , Ouran High School Host Club i iiinnee Odpowiedz Link Zgłoś
patka1323 Re: Wasza ulubine anime? 09.06.10, 19:13 hmmm....jest tego masa xD Naruto Bleach Lovely Complex Special A One Piece D. Gray-man FMA Skip Beat Ouran High School Host Club No i jeszcze z 30 lub 40 innych ^ ^ A tak poza tym to uwielbiam czytać mange, np. Kimi ni todoke ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
crux Re: Wasza ulubine anime? 21.09.10, 02:06 Sporo z tych wymienionych widziałem i podzielam zdanie Chociaż dodałbym jeszcze Hellsing, Ghost In The Shell i Neon Genesis Evangelion. Odpowiedz Link Zgłoś