sweetashley tutaj ;] 27.08.09, 14:08 Bianka Blanka Alma(jest takie imie ;]) Selina Jasmina Gabriella Lilia Laura Doris(Jest;]) Emilia<br /> Angelina(jest;]) Julietta, Dalia Leila <br /> Napisalam imiona ktore mozna Dac w Polsce;]<br /> Mam nadzieje ze jakies sie spodoba ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Sandra 27.08.09, 14:13 Ja mam na imie Sandra nie jest to popularne imie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: tutaj ;] 27.08.09, 14:15 Mi osobiście się podoba Nela xd albo Gabriela O i jeszcze może Oliwia Odpowiedz Link Zgłoś
fairyfly Re: imie dla siostrzyczki???pilne 27.08.09, 14:16 Mi osobiście bardzo podoba się imię Kornelia ;] I Izabela też jest ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: imie dla siostrzyczki???pilne 27.08.09, 14:20 Milena, Marcelina, Julia ... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Imionka ;] 27.08.09, 18:36 Wczesniej wypisalam fajne imiona a teraz poszukalam na internecie i dam pare takich nie popularnych nie wiadomo jak <br /> Aniela Adela Aldona Antonina Apolonia Łucja Balbina Berenika Bernadeta Berta Bogumila Boguslawa Brygida Czesława Daniela Elena Eleonora Elwira Eugenia Felicja Francisza Genowefa Gertruda Henryka Huberta ( żenskie imiona ;]) Irmina Jadwiga Jagoda Janina Kalina Kamila Klara Klementyna Kornelia Krystyna Ludmiła Lycyna Liliana Ludwika Malwina Marzena Matylda Marlena Milena Olga Otylia Natasza Regina Rozalia Roksana ( lepiej nie bo kazda Roksanka to dziw.....) Salomea Sławomira Marika Sandra ( moje imie ) Stefania Tekla Wacława Wanda Władysława Zofia Żaklina Demetria Dawida Dąbrowka Domicela Saturnina Serafina Stella Zyta Walentyna Waleria Waleriana Wera Wiera Wiktoryna Tatiana Tina Roberta Ryta Rufina Petra Paula Pia Oda Oktawia Olimpia Ota Nel Narcyza Malina Melania Leona Kira Ksenia Jozefina Ignacja Hilaria Hipolita HortensA Gracjana Flora Fortuna Amanda Ariel<br /> <br /> <br /> Pisalam ci wczesniej fajne imiona zobacz posty SweetAshley czyli moje bo tam naprawde ladne imionka wypisalam a te sa takie oginalne ale nie piekne niektore mi sie podobaja ;] np:: Sandra Moje <br /> Jesli chcesz wiecej wejdz Tutaj<br /> i Tu ;]<br /> Jeszcze tuu Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Imionka ;] 27.08.09, 18:41 Może... Roksana, Oliwia (ja mam tak na imię i chyba nie jest popularne), Miranda, Aniela, Emilia. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Imionka ;] 28.08.09, 10:31 sweetashley napisał(a): > Wczesniej wypisalam fajne imiona a teraz poszukalam na internecie i dam pare > takich nie popularnych nie wiadomo jak <br /> > Aniela Adela Aldona Antonina Apolonia Łucja Balbina Berenika Bernadeta Berta > Bogumila Boguslawa Brygida Czesława Daniela Elena Eleonora Elwira Eugenia > Felicja Francisza Genowefa Gertruda Henryka Huberta ( żenskie imiona ;]) > Irmina Jadwiga Jagoda Janina Kalina Kamila Klara Klementyna Kornelia > Krystyna Ludmiła Lycyna Liliana Ludwika Malwina Marzena Matylda Marlena > Milena Olga Otylia Natasza Regina Rozalia Roksana ( lepiej nie bo kazda > Roksanka to dziw.....) Salomea Sławomira Marika Sandra ( moje imie ) > Stefania Tekla Wacława Wanda Władysława Zofia Żaklina Demetria Dawida > Dąbrowka Domicela Saturnina Serafina Stella Zyta Walentyna Waleria > Waleriana Wera Wiera Wiktoryna Tatiana Tina Roberta Ryta Rufina Petra > Paula Pia Oda Oktawia Olimpia Ota Nel Narcyza Malina Melania Leona Kira > Ksenia Jozefina Ignacja Hilaria Hipolita HortensA Gracjana Flora Fortuna > Amanda Ariel<br /> Moja kuzynka ma na imię Kira, w podstawówce, gimnazjum, liceum musiała wymieniać legitymacyjne, ponieważ w rubryce imię było Gira zamiast Kira. Nie radze być za bardzo kretynowatym w wyborze imienia dla dziecka , bo można naprawdę dziecku zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka101 Re: Imionka ;] 28.08.09, 10:59 dzięki sweetashley masz racje dolce89 Odpowiedz Link Zgłoś
miley120 Re: imie dla siostrzyczki???pilne 28.08.09, 11:03 Może Maja albo Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
stella.orkan Re: imie dla siostrzyczki???pilne 28.08.09, 20:03 gwiazdeczka101 moja koleżanka nazywa się Paracieja, więc proszę Cię nie wybieraj takiego imienia ja bym Ci poleciła imię Stella (bo lubię to imię, ale ja tak się nie nazywam) możesz z rodzicami nazwać ją Megana - ale to jest moje imię, więc nie radziłabym Ci. W szkole mam przez nie duże problemy xD Wszyscy mówią na mnie Nagana, co jest bardzo irytujące Ale ładne jest także Małgorzata (Gosia), Emma, Amelia (Mia), Odetta, Roksana, Malwina (Mal), Melania... No i Rozalia jest ładne Mam nadzieję, że jakoś Ci pomogłam Życzę Ci żeby Twoja siostrzyczka urodziła się zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś
elizza Re: imie dla siostrzyczki???pilne 28.08.09, 20:00 Malwina,Waleria,Marysia jeśli chodzi o niespotykane,ale jak normalne to Paulina,Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley ;]] 28.08.09, 20:53 Gwiazdeczka nie ma za co ;]] Poleczam moje imie Sandra bo nie jest orginalne Odpowiedz Link Zgłoś
madlen11 Re: imie dla siostrzyczki???pilne 29.08.09, 13:32 JASMINA.DARIA, MAJA,ALICIA,KLARA,TATJANA.DIANA,MARLENA, GABRYSIA, Odpowiedz Link Zgłoś
princessmiley Re: imie dla siostrzyczki???pilne 06.09.09, 10:25 Klaudia , Nikola , Oliwia , Karolina , Ada . Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: imie dla siostrzyczki???pilne 08.09.09, 08:44 Dominika,Milena,Edyta,Monika-chociaż nie Moniki są wredna!(sorki uzytkowniczki kotka to nie o was tylko o monikach ktore znam.wrr) Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: imie dla siostrzyczki???pilne 08.09.09, 13:40 Gwiazdeczko fajnie, ze sama wybierasz imię dla swojej siostrzyczki, ale zastanów się czy te imię za 5 lat tak samo będzie Ci się podobać jak teraz. Moja kuzynka z mężem nazwali swojego synka (mały ma teraz 4 lata) William Domenico. Teraz po kilku latach nie są zadowoleniu, mówią do niego Dominik. Z tego co zauważyłam bardzo modne sa imiona: Roma, Demetria, imiona z mitologi greckiej, Jessica, Pamela, Vanessa i inne amerykańskie. Imię musi być łatwe i musi też pasować do nazwiska, ja znam Nimfę Pyzę, przyznasz ze brzmi dość groteskowo (Nimfa kojarzy się z piękną istotą, a Pyza odwrotnie) Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: imie dla siostrzyczki???pilne 19.09.09, 17:20 Nicole Zuzia Julia??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kivii : ) 18.09.09, 15:04 Laura Łucja Klara Kornelia Aniela Róża Liwia Konstancja Felicja Klementyna Jaśmina : ) te ode mnie, bardzo je lubię, może Tobie również jakieś przypadnie do gustu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: imie dla siostrzyczki???pilne 18.09.09, 15:23 mi się podoba Roksanaa.. albo Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Re: imie dla siostrzyczki???pilne 18.09.09, 19:37 Viktoria ! ; * albo Roxana , chociaż ja jak będę miała swoje dziecko i będzie to dziewczynka to nazwę ją Vanessa - oczywiście nie dlatego, że Vanessa Hudgens tylko ogólnie podoba mi się to imię . Pozdrawiam ! ;* Paa.. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ imie dla siostrzyczki???pilne 18.09.09, 19:40 ten,, urodziło się już to dziecko? x d ciekawa jestem.; pp Odpowiedz Link Zgłoś
tixi_13 Re: imie dla siostrzyczki???pilne 18.09.09, 19:43 ja bym powiedziała, że powinna sie nazywac Kalina. U mnie w klasie jest jedna Kalina i wszyscy jej mowią ze ma piękne imie poza tym jest bardzo fajna i ja lubie Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: imie dla siostrzyczki???pilne 19.09.09, 16:59 chyba naomi XD a nie noemi ;] mi sie podoba Nadzieja, Aleksandra, Emilia, Amelia . Tylke chyba ; D Odpowiedz Link Zgłoś
nessa14 Re: imie dla siostrzyczki???pilne 19.09.09, 17:10 Hmm może Milena, Maja, Jagoda, Oliwia, Nikola, Marita, Nadia, Idalia, Martyna, Łucja, Amanda, Amelia, Eliza, Inga, Gertruda Te są oryginalne ;] Może coś wybierzesz Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: imie dla siostrzyczki???pilne 19.09.09, 17:38 Julia,Gracja,Katrina,i np. JóziaxDD Odpowiedz Link Zgłoś
kivii ;] 21.09.09, 12:32 Istnieje i Noami i Noemi(które jest polskim imieniem swoją drogą). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: imie dla siostrzyczki???pilne 21.09.09, 12:43 Nikoola. naaajlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś