Dodaj do ulubionych

Domowy Fitness ! :)

22.08.09, 16:24
Ostatnio próbuje co najmniej godzinę dziennie poświęcić na ćwiczenia ;d
fitness i takie sprawy. a Wy jak? Ćwiczycie? big_grin znacie jakieś fajne i
przyjemne zestawy ćwiczeń do polecenia? smile
Obserwuj wątek
    • fabiankowa Re: Domowy Fitness ! :) 22.08.09, 16:37
      nie xdd poprostu wystarczy że biegam na dworze z moimi =** to do sklepu to tu xD
      dla mnie wystarczy big_grin
      • truflowa Re: Domowy Fitness ! :) 23.08.09, 09:54
        Ja dwa tygodnie temu postanowiłam, że będę aktywnie spędzała końcókę wakacji. Czyli wstawałam o 7:30 i szłam na biegi. Później się rozciągałąm i takie tam. Jadłam tylko jogurty i owoce no i marchewki tongue_out Pod wieczór zawsze szłam na deskę lub rolki z kumpelami. Minęły te 2 tygodnie, a mi się odechciało. Teraz moim fitnesem jest codzienne śmiganie nad morze ( i serfowanie na falach mmm bajka big_grin ) i nad jezioro. Przecież nie ma to jak pływanmie, nie dość, że wyszczupla, spłaszcza brzuch to jeszcze ta wspaniała woda! Więc ja ci polecam na pewno pływanie, jogging, rower, rolki, deska itp. wink To zależy co lubisz, ja np. nie nawiedzę biegać, a to robiłam sad I nie sprawiało mi to przyjemności, męczyłam się. Dlatego teraz wybrałam nieco inne sporty tongue_out pływanie, rolki, rower itd.
        • inna_97 Re: Domowy Fitness ! :) 24.08.09, 22:21
          Fitness ?? oo.. Najlepsze nestle z mlekiem xDD
          A serio. To ja robiłam brzuszki pod koniec dnia i oczywiście zero słodyczy. Potem
          przestałam i sie nie odchudzalam ani nic , za dwa miesiące patzre na wage i schudłam 6 kg
          xDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka