roseline 22.08.09, 16:24 Ostatnio próbuje co najmniej godzinę dziennie poświęcić na ćwiczenia ;d fitness i takie sprawy. a Wy jak? Ćwiczycie? znacie jakieś fajne i przyjemne zestawy ćwiczeń do polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankowa Re: Domowy Fitness ! :) 22.08.09, 16:37 nie xdd poprostu wystarczy że biegam na dworze z moimi =** to do sklepu to tu xD dla mnie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Domowy Fitness ! :) 23.08.09, 09:54 Ja dwa tygodnie temu postanowiłam, że będę aktywnie spędzała końcókę wakacji. Czyli wstawałam o 7:30 i szłam na biegi. Później się rozciągałąm i takie tam. Jadłam tylko jogurty i owoce no i marchewki Pod wieczór zawsze szłam na deskę lub rolki z kumpelami. Minęły te 2 tygodnie, a mi się odechciało. Teraz moim fitnesem jest codzienne śmiganie nad morze ( i serfowanie na falach mmm bajka ) i nad jezioro. Przecież nie ma to jak pływanmie, nie dość, że wyszczupla, spłaszcza brzuch to jeszcze ta wspaniała woda! Więc ja ci polecam na pewno pływanie, jogging, rower, rolki, deska itp. To zależy co lubisz, ja np. nie nawiedzę biegać, a to robiłam I nie sprawiało mi to przyjemności, męczyłam się. Dlatego teraz wybrałam nieco inne sporty pływanie, rolki, rower itd. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: Domowy Fitness ! :) 24.08.09, 22:21 Fitness ?? oo.. Najlepsze nestle z mlekiem xDD A serio. To ja robiłam brzuszki pod koniec dnia i oczywiście zero słodyczy. Potem przestałam i sie nie odchudzalam ani nic , za dwa miesiące patzre na wage i schudłam 6 kg xDD Odpowiedz Link Zgłoś