leyla 22.08.09, 22:26 ja zawsze się bałam ale teraz boje się jeszcze bardziej bo jak miałam czyszczony ząb to przez przypadek zachłysnęłam si e chlorem i o mało nie udusiłam więc się boje a wy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miles Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 22.08.09, 22:32 Nie. Ja się na szczęście nie boję Zresztą nie ma się czego bać. Przecież to tak jak normalny lekarz tyle, że od zębów xd Odpowiedz Link Zgłoś
gabi761 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 10:32 No tak masz rację Ja tam nie mam czego się też bać Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 22.08.09, 22:39 nom zawsze boję się kiedyś dentystkę ugryzłam w palca bo nie chciałam borowanie dużym wiertłem i nadal nie chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 09:56 Straasznie sie boje! A może to siewydać głupie ale bardziej boje sie wstrzykiwania znieczulenia, okropnie nie lubie strzykawek od dziecka...kiedyś jak byłam mała i robili mi zastrzyki to uciekłam z gabinetu! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi761 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 10:31 Wiesz ja gdy chodzę do dentysty to nigdy nie biorę znieczulenia tylko po prostu wytrzymuje ten ból Odpowiedz Link Zgłoś
cosi Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 16:13 agusiak01 napisał(a): > Straasznie sie boje! A może to siewydać głupie ale bardziej boje sie wstrzykiwa > nia > znieczulenia, okropnie nie lubie strzykawek od dziecka...kiedyś jak byłam mała > i robili mi > zastrzyki to uciekłam z gabinetu! Ja panicznie się boję, chociaż mój dentysta jest fajny, miły i delikatny i zawsze ze mną żartuje to i tak sie boję ;p Jak byłam niecałe 2 tyg. temu to kiedy wiercił w zębie "wsysnęło" (xd) mu wiertło i przejechał mi nic po całym uzębieniu xdd Ale zdążył szybko wyłączyć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cosi Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 16:14 A co do znieczulenia ;p To chyba tej strzykawy boję sie najbardziej xdd Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 10:09 ja tam sie nie boje wiadomo ze to troche nieprzyjemny bol i nikt nie lubi chodzic do dentysty xd Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 10:29 Ja nie lubię po prostu, ale strachem bym tego nie nazwała, za to jak byłam młodsza to musiała mnie trzymac mama, tata i pięlęgniarka, żeby dentystka mogła mi w ogóle do zębów zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
heppy.girl ... 23.08.09, 10:28 ja nie ;D . kiedyś się bałam ale teraz niee ... idę siadam na fotel i się patrze w jakieś miejsca , a dentystka mi coś robi ! więcej strach niż bólu ! nawet nieraz nic nie poczujecie ! ODWAGI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi761 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 10:29 Hm??? Wiesz co LEYLA!! Ja też bała się chodzić do dentysty ale teraz gdy mam taką potrzebę pójścia do dentysty to muszę u nas jest taka miła pani i do niej nie chodzę się bać chodzić jest miła i delikatna więc spróbuj jeszcze raz pójść Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re. 23.08.09, 10:38 skąd ;d nie boję się. dla mnie to przyjemność. całe moje uzębienie jest szalenie zdrowe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 11:02 Ja po prostu nienawidzę tam chodzić!!! Coś strasznego ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 12:44 taaak . xD okropność, zawsze jak czekam w kolejce i słyszę co się dzieje za drzwiami - tj. ten dźwięk jak z jakiejś kosiarki, i jeszcze ten zapach ; x - to się cała trzęse Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 12:51 nie. ; x czemu? bo dbam o zęby, nie bolą mnie, chodzę regularnie do dentysty. i mam bajecznie prosty zgryz. *lansiq hihihihihi* jak się ma problemy z sercem trzeba dbać o zęby, to tak btw. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
miley120 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 12:51 Ja nie boję się chodzić do dentysty od małego Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 12:59 ja się nie boję . : DD reklama , wchodzić . : DD Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1313 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 24.08.09, 14:03 lubię chodzić do dentysty ______________________ wbijaj! Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 12:59 Tak średnio zawsze mnie znieczulają ;pp ale jak znieczulają to tez mnie boli -_- Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 14:47 boję się ostatnio jak byłam to zemdlałam na fotelu ! Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 23.08.09, 16:20 Może się i nie boję, ale z uśmiechem na twarzy do niego nie idę Odpowiedz Link Zgłoś
thay ... 24.08.09, 09:44 Ja się bałam jak byłam mała, teraz się mniej boję, ale, miałam niedawno coś z zębem, miałam naruszonego, a dentystka zaczęła nim jeszcze bardziej "trząść" nie dość, że się bałam że mi wypadnie stały to jeszcze bolało Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 24.08.09, 10:10 nie. przez ostatnie dwa lata łaziłam, pffpff. i mam wyleczone. mimo że mam nierówne i szpar pełno, ale kit. ale nie cierpię znieczulenia w podniebienie. boli jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 24.08.09, 10:17 czego tu się bać . ?? ja się nie boję i jest git .. chociaż borowanie strasznie boli i to znieczalnie w podniebienie też, ale babka do której chodzę jest strasznie miła . mówi do mnie coś w styli: no Agusiu otwieramy buźkę, jeszcze chwilkę żabko itp .. ;D miła atmosfera jest i może dlatego sie nie boję ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 24.08.09, 12:29 Dentysty nie trzeba sie bać. ja tak lubię chodzić do dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 24.08.09, 12:50 ja kiedys sie bałam ale teraz juz nie poszłam kilka razy i jakos samo przeszło... nawet to polubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 24.08.09, 13:52 ja sie boje zawsze przed wizyta ale jak juz siadam na fotelu to strach przechodzi. moja mama jest "asystentka" w gabinecie i mnie caly czas zapisuje ja tez nie lubie znieczulenia w podniebienie! ale gi biore jak mi mowia ze bd bolalo ale nie jest tak zle...tylko treba dbac o zęby żeby mniej chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 26.08.09, 15:58 a ja mam zdrowe zęby i nie musze chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
shady_girl Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 26.08.09, 17:26 ja lubię chodzic do dent. i w ogl. sie nie boję bo dent mam fainego hehe Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 26.08.09, 19:00 Ja się nie boję, tylko strasznie mi się nie chcę chodzić i siedzieć tam jakieś 40 minut;/ No ale jak trzeba się mieć łądne zęby to trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 26.08.09, 19:16 Ja sie boje jak cholera !!! Jak dentystka wyciaga tez szczypce i te ruzne zeczy to mam ochte umrzec a fotelu ! Odpowiedz Link Zgłoś
anetka96 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 27.08.09, 21:42 Ja też zawsze mam stracha, przed wizytą, ale znieczulenie i posprawie. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley vvv 27.08.09, 21:46 Przed chwileczka mylam zeby i o tym myslslam bo to najwyzszy czas odwiedzic dentyste strasznie sie boje.........../ jedna dentystka nie chce mnie leczyc taka jestem ;] 3 lata temu bylam ns wizycie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 28.08.09, 20:43 też nie uważam, żeby chodzenie do demtysty bylo przyjemnościa. lecz najczesciej jak jestem u dentysty to mysle o czyms milym. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 28.08.09, 20:45 mam 3 ciocie dentyski,więc zdecydowanie się nie boję ;d Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 28.08.09, 22:48 pewnie się będziecie śmiać,ale boje się ich jak ch....... to mutanci nie mam przyjemnych doświadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 29.08.09, 10:19 nie. jakoś nigdy się nie bałam. nie miałam większych problemów z zębami, więc może dlatego. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 29.08.09, 10:38 Taaaak! Bo mam zęba zepsutego i jak teraz nie pójdę (BĘDZIE BOLAŁO..) to będzie leczenie kanałowe, a jak wiecie to jest.. Brr... Nie mogę wypowiedzieć : / Chlip... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 31.08.09, 14:05 ja miałam leczenie kanałowe .. okropność (( chodzę do dentysty raz na pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 31.08.09, 16:26 ja sie nie boje mojego dentysty, ewentualnie ortodonty ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 31.08.09, 19:43 cholernie się boję. miałam już leczenie kanałowe, bardzo nieprzyjemna sprawa. teraz we wrześniu czeka mnie kontrolka ;____; Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 31.08.09, 19:47 Ja się okropnie boję ostatnio prawie się rozpłakałam tak bolało Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: boicie się chodzić do dentysty ?? 31.08.09, 20:23 Nigdy nie balam sie dentysty xPP Odpowiedz Link Zgłoś