mileycyrus23 23.08.09, 11:47 Co będziecie robili pierwszego dnia w szkole??? Ja będę siedziała i gadała ze znajomymi,bo tak sie stęskniłam że szok. I podenerwuje nauczycieli Sory jak był już taki wątek ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vingi 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 12:00 Ja w szkole będę narzekać że skończyły się wakacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 1 dzień w szkole 23.08.09, 12:08 Ja lubie szkołę tylko latego że można sie spotkać ze wszystkimi Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 12:09 A my już mamy postanowione, że na pierwszej biologii bd pisać jakieś głupie opowiadanie xd Tak zawsze robiliśmy na biologi. Pewnie to znacie że jedna osoba coś pisze zagina kartkę i potem następna i potem wychodzi coś śmiesznego polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 12:18 pewnie to moją przyjaciółką będziemy wkurzać kolegow z klasy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 12:36 A ja ?? Ja z laskami z klasy bedziemy wariowac jak debilki po miescie i jakos zuzyc ten czas .. ostatnie... godziny..... Odpowiedz Link Zgłoś
anine Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 13:22 oczywiscie gadac ze znajomymi i odsypiac na lekcjach Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 12:36 To juz koniec -_- 1 dzien baaa pierwszy tydzień bede przezywac jak to chce mi się spać -_- jak chce juz wakacje -_- i jak nienawidze szkoły -_- ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka101 Re: 1 dzień 23.08.09, 12:39 ja juz umówiłam się z kolezankami że po szkole idziemy na miastooooo połazic i pomarudzić ze skonczyły się wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 12:42 będe płakać nie no, 1 dzień w szkole jest fajny przynajmniej u mnie - 0 nauki tylko lekcje organizacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 12:49 Pierwszy dzień w szkole nie będzie chyba taki zły. No bo to tylko akademia i spowrotem do domu. Potem zaczną się schody. Jestem bardzo leniwa i uwielbiam spać, a wstawać będę musiała przed szóstą, żeby zdążyć na autobus. Narzekanie, narzekanie i jeszcze raz narzekanie. Nie chcę końca wakacji! Pozostaje tylko myśleć: jeszcze 10 miesięcy do następnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 13:02 a ja założę się że poznam nowych ludzi,będę się na lekcjach nudziła bo będą się nauczyciele przedstawiać i czytać regulamin itd....będę gadała z koleżankami xd Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka515 Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 13:26 Myślę że chodzi ci o pierwszy dzień nauki czyli 2 września mam nadzieję ze tego dnia będę miała fizykę z przyćmą bo jest taka no przyćmiona że można mówić co się chce chłopcy przeklinają my się wygłupiamy najlepsza była pewna rozmowa "- mam was dość gdzie jest wasz wychowawca - nie ma jej (choć mamy pana) - a jak się nazywa ( to był jej 1 tydzień w nowej szkole przyszła za tak jeną piłę kompletne przeciwieństwo) - pani m********* -a kiedy wróci ( naprawdę go nie było bo się połamał na naszej wyciecze) -nie wiemy - a czemu jej nie ma - bo jest na macierzyńskim Dała się wrobić chociaż na dzienniku jest napisane wychowawca Wiesław M********* Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 13:46 będziemy sobie robić jaja z takiego 1 debila , zapoznamy nasza koleżanke z takim 1 chłopakiem będziemy gadać ( dłuuuuuuuuuuuuugo ) i będziemy sie wku...** ze już koniec wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 13:54 Ja ide do gim ^ Dygam sie ;/ Od razu przylacze sie do mojej kolezanki ;p Albo do osob innych z klasy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 14:43 będę wkurzać nauczycieli. pewnie bardzo się za mną stęsknili. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
cosi Re: 1 dzień w szkole xD 23.08.09, 16:18 Jeśli chodzi o 1 Września to zaraz po akademii cała nasza Ekipa po spożywczaka na Fantę ;p I gadanie, gadanie, gadanie, narzekanie, narzekanie, narzekanie. A 2 Września oczywiście dovnowanie na przerwach i an lekcjach xdd Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: 1 dzień w szkole xD 24.08.09, 10:03 ja będę "zapoznawać się z nowym środowiskiem" czyli szkołą, klasą i wszystkim innym Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo Re: 1 dzień w szkole xD 24.08.09, 19:55 ja niestety będe ztremowana bo ide do gimnazjum. ale na bank cos sie wymyśli. ; p Odpowiedz Link Zgłoś