oolluussiiaa96 26.08.09, 15:17 1) na początku kariery 2)Rok temu 3)Na początku tego roku 4)Teraz wybierajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 26.08.09, 15:31 Na początku kariery. Była ładna i naturalna. Niestety sodówka jej uderzyła do głowy i zrobiła się sztuczna, a piosenki nie zachwycają. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 26.08.09, 15:34 katsuumi, sądzę to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 26.08.09, 15:43 na początku kariery. teraz wygląda jak sucz. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 26.08.09, 16:19 zgadzam się z Jane i Katsuumi. Na początku była najlepsza. Rok temu też była jeszcze względna. Jej piosenki mi się podobały, wygląd też. teraz to koszmar. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 rihanna 26.08.09, 16:34 Na początku!Była naturalna i miała piekne włosy!Teraz to taka jest straszna...Kiedyś miała fajne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: rihanna 26.08.09, 21:39 a ja ją wolałam na początku kariery i rok temu jeszcze a teraz to ona siebie poprostu zniszczyła Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: rihanna 26.08.09, 21:50 Na początku kariery i rok temu. Teraz zaczęła tracić na popularności. Nie wiem czy za rok czy dwa ktoś będzie jeszcze o niej słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 30.08.09, 19:04 ona JEST NIEMODNA!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 26.08.09, 21:57 1. na początku kariery fajnie się wtedy ubierała i ładniej wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 27.08.09, 19:20 Mi się bardziej podoba rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 27.08.09, 19:25 na początku kariery. wtedy ją lubiłam . rok temu też nie była taka zła, ale już nie to samo. a teraz .. JESZCZE gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 27.08.09, 19:29 Teraz jest fajna bo jest sexi no i jest modna!!!1 A poza tym ona pżerzyła cięrzkie chwile i nie dziwne rze sie ubiera inaczej!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 27.08.09, 19:53 nie zabardzo śledze jej kariere i muzy jej raczej nie słucham ale to chyba tak się zmieniła przez to rozstanie ze swoim chłopakiem który ją pobił czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 27.08.09, 19:57 najbardziej podoba mi sie teraz.Nie jest słodka, i dziecięca, jest prawdziwą artystką, rockowy styl, zajebista fryzura, i mocne piosenki. Taka rihanna mi odpowiada. Chociaż lubiałam ją od początku do teraz, i będę dalej ją wielbić. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 27.08.09, 20:00 ja wolę ją na początku kariery ! naturalna i w ogóle !! ; - pp Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 27.08.09, 19:59 To jasne, że na początku. Należy do tych gwiazd, którym uderzyła do głowy woda sodowa. Nic dobrego z tego nie wynikło. Muzyka była lepsza na początku, teraz jej poziom znacznie spadł. Co do wyglądu? Kreuje z siebie coraz większą gwiazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
bambo Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 27.08.09, 20:00 2 ! ! ! była piękna ... a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 27.08.09, 20:02 nie wiem o co wam chodzi?! Najwidoczniej dzisiejsza młodzież gustuje w słodkich gwiazdkach, i nie doceniają już ostrych klimatów. Mnie tam rihanna niczym nie zaskakiwała na początku kariery, głos dobry, ładna, zgrabna, i tyle. Czyli wszystko co ma każda gwiazda. Teraz sie wyrużnia, ma ostrzejsze piosenki, zmieniła styl na bardziej rozpoznawalny, i jak przejdzie ulicą każdy będzie wiedział że to rihanna, i nie pomyli jej np. z beycone. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Rihanna - jaka ją woliliście ? 27.08.09, 20:02 Stanowczo na początku kariery!! .była taka naturalna, śliczna itd. miała códne włosy i zawsze stawiała na naturalność, nie przesadzała z makijazem .i tede i tepe, a teraz to taka plastikowa ździra !! .nienaiwdze jej..zawsze ją podziwiałam i zazdrościłam urody, a teraz to wole sie na jej temat nie wypowiadać.. z rzadnej strony nie jest piękna..wygląda jak facet i to plastkiowy dziękuje, musiałam to powiedziec, sorry jesli kogos uraziłam, alee... Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e rok temu ;] 27.08.09, 20:09 rok temu! na poczatku byla grzeczna ddziewczynka ;d a fuj Xd pozniej niegrzeczna, sexowna - super x33 teraz.?? ;> szkoda gadac.. riri - co ty z soba dziewczyno robisz.?? O.o pff Odpowiedz Link Zgłoś
dusia34 Re: rok temu ;] 27.08.09, 20:13 Teraz mi się nie podoba .Ładnie wyglądała na początku -ale była taka słodka ,a chciała dorosnąć. Więc rok temu ,wyglądała bomba.Teraz bym jej dała więcej lat niż te 20 ,czy tam 21. Wygląda strasznie poważnie. Fajnie jak by przestała robić z sb taką starą maleńką i zechciała by trochę 'odmłodnieć'.Heh jej wybór ,tudno. Odpowiedz Link Zgłoś
neskaa Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 30.08.09, 18:54 WEDŁUG MNIE najładniej wyglądała na początku kariery i rok póżniej;* Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 30.08.09, 19:04 zdecydowane na początku kariery. za czasów untfaithful była sobą i nie uważała się za wielką gwiazdę tak jak teraz. za czasów don't stop the music też była spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 30.08.09, 20:32 Szczerze, jakoś zawsze wydawała mi sie dziwna i jej nie lubię ale najlepiej było na początku kariery , teraz zaczyna wydziwiać co to nie ona... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 01.09.09, 12:22 na początku I wtedy miała fajne piosenki a teraz to blee.. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: Rihanna - jaka ją woliliście ? 01.09.09, 12:55 Na początku kariery wyglądała najlepiej. Później też fajnie ale teraz z ta nową fryzura trochę przesadziła xdd Odpowiedz Link Zgłoś