zbuntowanaja 30.08.09, 00:45 Czasami sa takie sytuacje w ktorych chcemy poplakac a nie mozemy ... mi czasem ie udaje plakac na przymus ale nie zawsze Macie jakies swoje sposoby ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kostka Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 00:53 Ja myślę o najgorszej rzeczy jaka mnie w życiu spotkała.... i to zazwyczaj wystarcza... Odpowiedz Link Zgłoś
miless ; - dd 30.08.09, 00:58 a ja jak chcę płakać - to płaczę. ;d umiem to zrobić na zawołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 08:34 ja mam tak samo jak kostka albo myślę o tym co by się stało gdyby ktoś z mojej rodziny umarł ( mama, siostra, tata ) i od razu płacze Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 07:48 focham na cały świat i do nikogo sie nie odzywam skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 09:02 nie mam takich sytuacji. rzadko płaczę. jak już to wieczorem, gdy nikt nie widzi. nigdy 'na pokaz'. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 09:21 mysle sobie o czyms przykrym albo nie mrugam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
brutal_barbie Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 09:54 Mi wystarczy pokazać zdj Michaela Jacksona, albo puścić Jego piosenkę. A jak nikt "nie ma", to po prostu myślę o wojnie itp. Taki trik stosuje do nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 10:03 ja nawet przy najbardziej wzruszającej scenie w filmie nie płaczę. a w życiu płaczę normalnie na wszystko. xd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 10:29 ja umiem poplakac sie na pokaz, ale to tak samo z siebie idzie. XD Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 15:26 ja nie mam takiego problemu.. umiem płakać na zawołanie ;p nie wiem jak to robię xd Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Płacz na przymus ... 30.08.09, 15:32 Umiem, myślę o smutnych rzeczach i już ; > Odpowiedz Link Zgłoś
chelsi Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 15:47 Jak mam szczery powód do płaczu ,nie mam z tym problemu ,ostatnio dużo sie w moim życiu dzieje ,dlatego nawet ,gdy mam dobry humor ,mogę się rozpłakać.dużo zależy to od sytuacji ,miejsca i celu. jeżeli chcesz plakac ,aby plakać ,pomysl o czyms na serio przykrym dla cb. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 16:03 pomyśl o czyms nie miłym dla Cb lub lub wolnij noga w łózko Odpowiedz Link Zgłoś
decod.e Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 16:33 hah , ja nie mrugam oczami przez kilkadziesiąt sekund . oczy same zaczynaja łzawić by sie nawilżyć . Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 20:47 ej! wy to macie! a ja wlasnie nie umiem sie rozplakac na zawolanie nawet jak mysle o smutnych rzeczach! Odpowiedz Link Zgłoś
temrai Re: Płacz na przymus ... 30.08.09, 21:07 Przypominam sobie sytuację, która sprawia mi wielką przykrość. Albo jakieś straszne wydarzenie... A potem np. wmawiam sobie, że to wszysko moja wina... Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Płacz na przymus ... 31.08.09, 08:06 mi się udaje musze tylko sobie przypomnieć oczymś nie miłym Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Płacz na przymus ... 31.08.09, 08:09 Nie często płaczę, ale jeśli wymaga tego sytuacja to przypominam sobie dzień wpadku mojego brata. Od razu mam w oczach łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Płacz na przymus ... 31.08.09, 20:42 pomrygaj oczami... mi zawsze wychodzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Płacz na przymus ... 31.08.09, 21:05 ja tak jak kilka osób przypominam sobie o najsmutniejszej rzeczy jaką pamiętam, albo próbuje nadwyrężyć moją wyobraźnię układając jakąś smutna historie, na takie coś potrzebuję ok. 6 minut chyba, że mam depresje , ale ogólnie nie lubie płakać ani na pokaz ani normalnie, więc bardziej staram się nauczyć nie płakać niż płakać na zawołanie Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonovaa Re: Płacz na przymus ... 20.09.09, 20:56 czasem łezka mi poleci z czegos smutnego, a jak nie to zaczynam smiac nie wiadomo z czego i od razu placze z smiechu ;d a jak nie pomaga to palec w oko. troche drastyczne ;d ale inaczej nie moge sie wyplakac Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Płacz na przymus ... 21.09.09, 19:53 do tego czeba mieć talent ^^ nie no tak na serio to u mnie wystarczy tylko ze chce sie rozpłakać i ... gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Płacz na przymus ... 21.09.09, 19:59 umiem, ale nie wiem jak ci to wytłumaczyć. mam za to sposób na szklanki w oczach - nie mrugasz przez dłuuuuuuuuuugi czas. ;d btw,The finest day that I've ever had was when I learned to cry on command. ;q Odpowiedz Link Zgłoś