Dodaj do ulubionych

Do czego buty za kostkę?? help

31.08.09, 15:31
Może wiecie od czego Ostatnio kupilam sobie takie fajowe w deichmanie cos podobnego do tych
https://szafa.pl/c1095262-buty-za-kostke-deichman.html mam takie same tylko inny kolor, a fason taki sam.Jak tak patrzałam w internecie to te buty nie sa zawiazane w ostatnich 2 czy 3 dziurkach, dlaczego ???No i po drugie najwazniejsze do czego je nosic??? widzialam, ze dziewczyny nosza do rurek. ale jak te rurki wlozyc do tych butow ??? do czego jeszcze mozna niosic? Plissss pomocy !!! confused
Obserwuj wątek
    • truflowa Re: Do czego buty za kostkę?? help 31.08.09, 15:35
      nie wiem czy wam sie wczyta obrazek to jeszcze raz wam pokazuje https://szafa.pl/c1095262-buty-za-kostke-deichman.html a jak cos to jest stronka szafa.pl/c1095262-buty-za-kostke-deichman.html wink
      • demi11 Re: Do czego buty za kostkę?? help 31.08.09, 17:54
        Ja mam buty za kostke i nosze do nich rurki albo takie te obwisłe spodnie no
        chyba wiecie jakietongue_out...Kup sobie troszkę dłuższe rurki a nie takie na ciebie w
        sam raz, ja takie mam i zakładam je tak troszkę na pięty i ubieram buty później
        sobie tam popraw.Mi się podoba to jak to wygląda!Te buty można też nosić do
        spódniczek ale dżinsowych i nie takich prostych też super!!!wink
    • kuku_ Re: Do czego buty za kostkę?? help 31.08.09, 15:47
      to tak.
      nie są wiązane do końca, bo tak fajnie [ xD ] do rurek wyglądają.
      normalnie wkładasz spodnie do środka.
      jeśli masz krótkie nogi nie zakładaj ich do spodni do kolan lub 'rybaczek', bo
      strasznie skracają nogi.
      szerokie dresy ładnie do nich wyglądają.
      ale nie długie.
      do kolan.
      tak ogólnie trzeba uważać przy tych butach, bo nie do wszystkiego pasują.

jeszcze jedno.
      jeśli chcesz być fajna daj do każdego buta sznurówkę w innym kolorze. big_grin
    • th4ever Re: Do czego buty za kostkę?? help 31.08.09, 20:30
      Piekne masz buty x)...Ja mam podobne...Nosze je do rurek lub zwyklych spodni...
      • pinkpink Re: Do czego buty za kostkę?? help 31.08.09, 21:03
        też mam buty za kostkę z Reeboka (Freestyle). noszę je tylko do rurek big_grin super
        wyglądają. ale teraz są trochę zniszczone;p
        mi się bardzo podoba kolekcja Etnies. nie są za kostkę ale super ;p dzisiaj
        kupiłam sobie takie:
        www.allegro.pl/item717710670_etnies_digit_w_rozm_39_i_inne_sklep.html
        • pati_ Re: Do czego buty za kostkę?? help 31.08.09, 21:10
          to są dunki,a nie 'buty za kostkę' -.-
          proste - rurki.
          albo alladyny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka