Dodaj do ulubionych

szkoła=strach

01.09.09, 20:51
hej.
gdy dzisiaj wybierałam sie do szkoły strasznie sie bałam miałam dziwne uczucie...paniki.
ale dlaczego?
moja jedyna przyjaciółka z klasy wyjechała do niemiec juz na stałe byłam i siedziałam z
nią przez cała 1 klase gim.
teraz gdy jej nie ma za każdym razem gdy ide i mysle o szkole boje się że juz nie znajde
takiej osoby bo każdy ma już jakąś najlepszą kumpele a ja bede siedzieć zawsze sama .
nie chce tak życ dlatego prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • kkk277 Re: szkoła=strach 02.09.09, 18:59
      dasz sobie radesmilemusisz tylko wykonac pierwszy krok ,moze jest u Ciebie w klasie jakas
      osoba z ktora nikt nie siedzi?podejdz i spytaj czy mozesz z nia usiasc,na pewno bedzie ci
      razniej,moze zapisz sie na jakies zajecia pozaszkolne np. sks napewno poznasz tam wiele
      fajnych osob .powodzeniasmirk
      • letli Re: szkoła=strach 02.09.09, 19:02
        No wlasnie znajdz inna kumpele chyba 1 tylko nie masz na pewno inne fajne
        dziewczyny sa w twojej klasie ;p Nie jest to trudne zagadaj i juz ;p PS: Tylko
        wybierz moze takie jedne z normalniejszym wink
        • agusiak01 Re: szkoła=strach 06.09.09, 21:51
          Nie ma innego wyjścia jak przmóc włansy strach. Wiem że to trudne ale nie ma innej
          możliwości. Porozmawiaj z innymi dziewczynami jeżeli jakaś siedzi sama zapytaj sie czy
          możesz usiąść na lekcji zagadaj o coś miłego porozmawiajcie szczerze. Tylko nie polecam
          wkręcenia sie do 'elitki' (o ile taka u cb jest) bo mimo że uważają sie za fajnych to kązdy
          obgaduje ich za plecami i tak na prawdę to nitk ich nie lubi. Powodzenia kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka