najt. 07.09.09, 16:31 Dzisiaj dostałam kota ! Mam problem z imieniem .... Pomożecie mi? kot jest biało brązowy , samica . xd pomóżciee ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent_ Re: Imię dla kota. 07.09.09, 16:34 mój kot był różnie nazywany; kici kici, kocie! albo kiedy w nocy się potknęłam; jeb*any futrzak! i tak będziesz go co chwile inaczej nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
love.sick Re: Imię dla kota. 07.09.09, 16:38 Mam kota o takim samym kolorze. xD tzn. dwie kocice. Jedna ma na imię Mała a druga Kicia ;d Może być też Puszek, Chuda, i takie różne ld Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Imię dla kota. 07.09.09, 17:44 mój chłopak ma kotkę - Zuzę, ja wołam na nią po prostu Kot ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Imię dla kota. 07.09.09, 18:41 Weź walnij jej imię : KotekPeEl Buahahaha xDD Ale tak na serio, to może być jakieś imię go opisujące. Chodzi mi o to, że jak jest (np.) zielony (^) to ... Noo... Pff.. Shrek albo Fiona : D Jak jest gruby to np. Gruby Lewis (pff.. czy jakoś tak), albo Cocomaroko xD Haha ^ I tak pewnie będziesz go nazywała co chwila inaczej (: Pamiętam , że kiedyś (jakieś 4 lata temu) śnił mi się kot (!). Mama mi mówiła, że gadałam przez sen "Jaki Pikuś, co za Pikuś?!". Haha xD Już widzę jaką mieli ze mnie polevkę xD Wracając do tematu, podobają mi się imienia dla kota jak : PIMPEK xDDD Haha xD Żart. Nie, nie wiem jakie imię ^ ^ Nie umiem wymyślać Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Imię dla kota. 07.09.09, 18:56 so. mój kot nazywa nazywa się Lora, w książeczce zdrowia Lorena. ; d chciałam Panna Migotka ale podobno za długie. wołam na nią Puchatek [bo długowłosa], Obsraniec, Lynzi, Myszka [xDD], Kocur i najczęściej Koooooteeeeeek! albo Co mój Kotek dzisiaj robił?. czasem zdarza mi się też Shake it baby! za nią wołać bo kojarzy mi się z Ona Movie Sofy, a tam jest: 'Najlepiej te słowa na koniec w piosence Shake you baby Shake you baby Shake you baby Shake you baby Shake shake Shake you baby Shake you baby' posumowując nazwij kotkę Panna Migotka. xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Imię dla kota. 07.09.09, 19:09 haha, mi się podoba Agnes, Milka, i Nes. a jak kot, to Agresor (xD), Angus i Lou. oo! o! i Garfield! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Imię dla kota. 07.09.09, 19:22 Mój kot nie wiem dlaczego nazywa sie szczurek, mój drugi kot nazywa sie mrówka też nie wiem dlaczego. mam jeszcze dwa koty ale tych nazw nie będę wymieniać. Proponuję nazwać ją Mruczka, Murka. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Imię dla kota. 07.09.09, 19:23 independent_ ja jak idę w nocy i zaczepiam sie o swojego kota to mówię pie...ny śierściuch. Odpowiedz Link Zgłoś
heuhue__najt. haha . ; d 07.09.09, 19:32 na samice nie mam pomysłu . ; x ja mam samca i się Oskar zwie, kiedyś był Punią( imie wymyślałam moja sis ) ale okazało się, że to samiec . O__x Odpowiedz Link Zgłoś
melody_ Re: Imię dla kota. 07.09.09, 20:41 mój kot to Armani , ale i tak co chwile każdy na niego inaczej mówi np; włochata świnia czy skunks ;P a tak to za bardzo nie mam pomysłu na normalne imię dla twojego kotka!! Odpowiedz Link Zgłoś