Dodaj do ulubionych

Dieta - ???

08.04.13, 14:11
Czy przy diecie przeciwgrzybycznej mozna jesc:
1. jajka na twardo
2. jajecznice
3. wędline z kurczaka
4. ser biały
5. ser feta

Czy są na forum gdzieś gotowe dania?
Czy tając te różne diety ma metlik w głowie?
Kupiłam sobie chleb Haber na śniadanie ale z czy go zjeść ???
Obserwuj wątek
    • jan440 Re: Dieta - ??? 08.04.13, 16:31
      Ja osobiście polecam dietę opublikowaną na stronie dr Nemo.
      W/g mnie wszystkie produkty są ok
      • sidacuta Re: Dieta - ??? 08.04.13, 18:14
        ale jajka to nabiał a nabiału niby nie można ???
        Także czasami piszą że nie można nabiału ale jogurt można.
        Znalazłem jogur nautralny bez cukru wapń + probiotyk a to też nabiał.
        Czy taki jogurt można ????
        • jan440 Re: Dieta - ??? 08.04.13, 22:52
          Pierwsze słyszę, że jajek nie można. Ja wsuwałem prawie codziennie.
          A z mlecznych to jedynie naturalny jogurt właśnie.
    • sidacuta Re: Dieta - ??? 09.04.13, 10:32
      czy można wypić jedną dziennie filiżankę kawy rozpuszczalnej z mlekiem 2% ?
      • cilivioo Re: Dieta - ??? 09.04.13, 15:11
        w takich sprawach wyznaję zasadę obserwowania siebie. na stronie essentialoils.pl/ oby dwa produkty są opisane jako 'raczej nie... no ale jeśli nie reagujesz na nie źle to czasem sobie wypij ale nie za dużo'.
        • jan440 Re: Dieta - ??? 09.04.13, 16:34
          Bardzo mi się podoba to co napisał Cilvioo, ja podpisuję się obydwoma rękami.
          • bbolero9 Re: Dieta - ??? 09.04.13, 21:10
            A wino mogę pić ?
            • jan440 Re: Dieta - ??? 09.04.13, 21:20
              Jak najbardziej jak znajdziesz takie bez cukru i bezalkoholowe.
              • rybka321 Re: Dieta - ??? 20.09.13, 22:07
                jedni piszą ,że ziemniaki , kaszę jęczmienną, banany, herbatę , domowe zupy, ocet, kapustę kiszoną można w diecie spożywać inni, że nie. A oliwki ???? Już sama nie wiem co można a co nie czy ktoś ma może jakąś fajną diete ????? dzisiaj jadłam tylko chleb żytni z pomidorem i połam wodę z cytryną - nie wiem czy dam rade jak tu prawie nic nie wolno. Zamówiłam też sok z aloesu oraz biopron. Będę robić miksturę i pić z rana na czczo 10ml oliwy z oliwek +10ml soku z cytryny + 10ml soku z aloesu tzn alocitu. Kupiłam też tabletki surfin - na jednym forum bardzo je chwalili w walce z grzybicą. Proszę o jakieś strony z dietą bądź z gotowymi przepisami
                • rybka321 Re: Dieta - ??? 20.09.13, 22:10
                  sorki sufrin tak się te tabletki nazywają - oczyszczają wątrobę z grzybów
                  • jan440 Re: Dieta - ??? 21.09.13, 09:27
                    Powtórzę się najlepsza dieta jest opisana na stronach dr Nemo.
                    • rybka321 Re: Dieta - ??? 21.09.13, 09:47
                      jedyne co znalazłam to Olejki Dr.Nemo nic więcej - chyba pójdę gdzieś prywatnie do lekarza bo od 12 dni budzę się z drętwymi rękoma i bólem głowy
                      • rybka321 Re: Dieta - ??? 21.09.13, 10:32
                        znalazłam coś takiego zdrowiekobiety.eu/dieta-przeciw-grzybiczna tam jest napisane ,że można pić kawę zbożową majonez- ale nie wiem czy są majonezy bez węglowodanowe hmmm co do mieś to chyba tylko duszone bez dodatku przypraw. Co doNopalin, Paraprotex i AC Zymes strasznie są one drogie sad są ich jakieś zamienniki ????
                        • rybka321 Re: Dieta - ??? 21.09.13, 10:44
                          2010zdrowie.bloog.pl/id,5860826,title,Szczegolowa-dieta-przeciw-grzybiczna,index.html?smoybbtticaid=61158a na tej stronie piszą , że kawę można pić ale bez mleka i cukru , a kawa z samą cytryną??? pomaga na ból głowy. Herbatę zieloną można pić inni zabraniają tego kandydoza.blox.pl/2009/01/Dieta-przeciwgrzybicza.html na tej stronie już nie wolno kapusty kiszonej masakra komu tu wierzyć. sad lekarzom nie -do nich straciłam już całą swoją wiarę a co do artykułów co jeden to co innego pisze
                          • jan440 Re: Dieta - ??? 22.09.13, 09:27
                            Zajrzyj na stronę drnemooils.com/
                            4 temat od góry
    • ka-sia26 Re: Dieta - ??? 17.12.13, 23:55
      A co z kosmosą ryżową? Można?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka