mariusz1233 29.10.05, 21:41 Znalazlem fajna strone: www.noni.inter-tech.pl/article_info.php/articles_id/272 Podana tam jest kuracja preparatami przeciw kandydozie, chyba sobie to kupie. Mysle ze sie komus to przyda... pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiabed Re: Pozyteczna strona! 29.10.05, 21:55 Zajrzyj tez do watku "czy ktos stosowal ParaProtex" My tu juz troche znamy prepararty Calivity. Ja nawet je sobie cenie. PP stosowalam, ale byc moze za krotko - bo ekstra efektow nie bylo. Z reszta przeszlam potem odrazu na inna kuracje. Byc moze trzeba zastosowac dluzsza kuracje PP (2 miesieczna chociaz, a potem stosowac z przerwami). Nie wiem, nie chce Ci tez niczego sugerowac. Radze Ci natomiast kupic naturalna witamine C (maja dawke 500 mg lub 1000), moze nawet zamiast Garlic Caps with extra parsley - tabletki czosnkowe mozesz kupic np z firmy Walmark (alicin) - sa tansze, albo z firmy KRKA (alitol). Moze siegnij tez (rotacyjnie z ACZymesem) po inne probiotyki (propozycje znajdziesz w watku o probiotykach - sa chyba ze 2 takie watki). www.noni.inter-tech.pl/article_info.php/articles_id/361 nie wiem czy tu zagladales - jest tu przyklad kuracji. Odpowiedz Link
grakit Re: Pozyteczna strona! 30.10.05, 09:43 Te kuracje (plus inne specyfiki)stosuje rotacyjnie juz od paru m-cy z wyjatkiem ostatniej pozycji ale,wlaczylam wyciag z noni i pozytywne efekty sa widoczne i odczuwalnepozdro. Odpowiedz Link
asiabed i jeszcze jedna 09.11.05, 13:33 www.jigsawhealth.com/articles.aspx?m=article&articleID=16&OVRAW=candida%20dog&OVKEY=candida&OVMTC=advanced Odpowiedz Link