wow24 15.02.06, 12:54 Witam i o zdrowie pytam mam pytanko - Czy branie srodkow antykoncepcyjnych wplywa na leczenie candidy?? zaczelamn stosowac kuracje sanum, narazie to mi sciska zoladek, ale czy te leki zmniejszaja efekt antykoncepcyjny? lepiej odlozyc logest?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michell Re: co z logestem?? 15.02.06, 13:00 witaj. widze, ze jestes z Wroclawia, jak ja :o) milo :o) proponuje odstawic antykoncepcje doustna, jesli nie jest zalecona Ci z powodow "leczniczych" (np na jajniki). bez watpienia pigulki sluza bardziej grzybom niz Tobie. pozdrawiam :o) Odpowiedz Link
wow24 Re: co z logestem?? 15.02.06, 13:03 no wlasnie bo widzisz ja 2 lata temu mialam torbiele na jajnikach i odkad biore logest mam spokoj z tym i nic mnie nie boli, a jak na tych wakacjach mialam 1 miesiac przerwy to bole przy jajeczkowaniu wrocily, znowu tam zaczelo sie cos robic...sama nie wiem moze jeszcze tak pobiore z miesiac , 2 mce i przestane na lato.. Odpowiedz Link
sandra224 Re: co z logestem?? 15.02.06, 13:15 ja tez bym na Twoim miejscu odstawila antykoncepcje..tez swego czasu mialam cysty na jajnkich..profilaktycznie zamias logestu biore luteine od 16 do 25 dnia cyklu i zawsze choc mnie cos tam niearaz zaboli, to pozniej jak biore luteine to to przechodzi...A co to za kuracja sanum? Odpowiedz Link
wow24 Re: co z logestem?? 15.02.06, 15:52 to nazwa niemieckiej firmy produkujacej leki homeopatyczne ( izopatyczne i immunobiologiczne) biore z tej firmy 3 preparaty i po tym dokupuje inny i takie tam kropelki i tabletki wejdz na ich strone, w googlu wpisz sanum i wsz ladnie sie dowiesz) ja nie umiem tego wytlumaczyc Odpowiedz Link