babsee 26.06.06, 08:28 Witajcie. Od paru dni bezskutecznie poszukuje Bentonite-wcześniej kupowalam w sklepie amadeo24 ale teraz nie mają.Czy ktoś z was wie,gdzie moge kupić?albo może ktoś by mi kupil a ja zwroce wraz z kosztami przesylki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babsee Re: bentonite-problem z kupnem 28.06.06, 13:20 Nie wierze...z "zagrzybialych"nie używa Bentonite???Pomóżcie znaleść Odpowiedz Link
szeretet Re: bentonite-problem z kupnem 28.06.06, 13:28 Ja używam, ale nie mogę Ci pomóc bo zostało kupione w Kanadzie. Dziś mi się skończyło i mam ten sam problem co Ty... Odpowiedz Link
sister_moon Re: bentonite-problem z kupnem 01.07.06, 14:14 tutaj mozna kupic www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?session=c75b5e7596f3f489&p_pid=13157 a w tym watku Asiabed podaje gdzie kupowala forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30155&w=39090823&a=39147455 Odpowiedz Link
babsee Re: bentonite-problem z kupnem 03.07.06, 08:31 dzieki.Ale ja szukam Bentonite-to coś troche inngeo niż glinka.Ale zdaje sie ze nie mam wyboru...Dzieki. Odpowiedz Link
sister_moon Re: bentonite-problem z kupnem 11.07.06, 14:38 Babsee, znalazlam dzis cos takiego: Bentonit - glinka zielona. Moze to bedzie lepsze www.zapper.sotiko.pl/preparaty.htm Odpowiedz Link
asiabed Re: bentonite-problem z kupnem 11.07.06, 23:17 hej! Ja nie kupowalam bentonite. kupowalam glinke zielona - tzw chume. z tego co sie orientuje bentonite jest troche inne. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
lilith_6 Re: bentonite-problem z kupnem 12.07.06, 12:31 Homeopatka tutaj na forum podawała telefon do sklepu, w którym można kupić bentonite, ale nie pamiętam w jakim wątku. Ja nawet tam kiedyś dzwoniłam, ale nie mam już tego numeru. Trzeba poszukać, albo spytać Homeopatki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
babsee Re: bentonite-problem z kupnem 12.07.06, 13:53 dzieki bardzo.ten telefon do sklepu mam-ja tam juz kupowalam ale juz nie sprowadzają. Za inne namiary(Silver moon)dziekuje.To wciąż nie prawdziwe Bentonite ale chyba kupie bo nie ma na co czekać. Odpowiedz Link
ape80 bentonite-problem z kupnem 13.07.06, 10:50 Już mają Bentonite w sklepie amadeo24 amadeo24.pl/product_info.php?products_id=593 Babsee jak używasz bentonite razem z babka płesznik czy najpierw bentonite odczekujesz chwilę i poźniej psyllium ? Zalewasz ciepłą zimną wodą, nie wiesz czy może być mineralna niegazowana ? Czy robisz zestaw 1 łyżka bentonite, 1 łyżeczka oleju kokosowego i psyllium ? Napisz, jak często ? rano i wieczorem ? Calgaryjka zaleca używać wody oczyszczonej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
grakit Re: bentonite-problem z kupnem 13.07.06, 10:59 Bentonite juz nie da rady kupic w Polsce. Bylo ono zbyt drogie w sklepie internetowym i pewnie nie bylo zbyt wielu kupujacych.Najblizej mozna dostac je w Holandii za 5euro z centami co wychodzi po 25 zl.Czekam wlasnie na przesylke. Odpowiedz Link
ape80 Re: bentonite-problem z kupnem 14.07.06, 08:21 Mógłbyś grakit napisać jak sprowadzałeś bentonite ? 5 euro już z kosztami wysyłki ? Z jakiej strony, bo jeśli to wychodzi 25 zł to miałbym 2 za cenę jaką trzeba zapłacić w Polsce. Odpowiedz Link
grakit Re: bentonite-problem z kupnem 17.07.06, 19:58 Moja córka ma mi kupic w holenderskim sklepie internetowym i wysle mi przesylke autobusem.W ten sposob zdobywam leki. Odpowiedz Link
ape80 Re: bentonite-problem z kupnem 17.07.06, 20:45 Do grakit>>>czy można podpiąć się pod zamówienie bo taniej niż w Polsce, a może i lepsze ? Odpowiedz Link
lucjan_i_barbara Re: bentonite-problem z kupnem 13.07.06, 12:03 przepraszam z moją ignorancję, ale od 3 tygodni dość intensywnie buszuję w temacie candidy, ale nigdzie nie wyczytałam o bentonite. Co to jest i jakie ma działanie? Odpowiedz Link
babsee Re: bentonite-problem z kupnem 13.07.06, 15:34 Bentonite zaczelam dawc dziecku po 2 tygodniach ostrej diety+probiotyki+homeopatia.Dzialalo bo robila bardzo sluzowe kupki- czyli grzyb wylazil. Zreszta moge uznac ze candida mojej córeczki zostala wyleczona. Mialam orginalne Bentonite z Islandii i tam bylo napisane-jedna plaska lyzeczka z woda.I tak dwalam. Do Lucjan i Barbara- Bentonite dziala troche jak glinka zielona-oczyszcza organizm z toksyn ,metali ciężkich i grzyba.U nas zadzialalo,u mojej siostry także.Dlatego tak pilnie go szukam.I gotowa bylam zaplacic znow tak duzo jak ostatnio-60 zl za 115 gramm.Warto bylo Odpowiedz Link
sister_moon Re: bentonite-problem z kupnem 14.07.06, 12:22 bentonite jest tez dostepne na ebay'u www.ebay.co.uk Odpowiedz Link
ape80 Re: bentonite-problem z kupnem 20.07.06, 11:44 Szukam Bentonite firmy NOW (orginalne), bo to na stronie amadeo24.pl to chyba zwykła glinka. Odpowiedz Link
lucjan_i_barbara Re: bentonite-problem z kupnem 25.07.06, 10:51 Jak tam? Udało się znaleźć komuś ten lek? Odpowiedz Link
balamutka Re: bentonite-problem z kupnem 01.08.06, 17:19 Kupiłam bentonite ze strony Amadeo 24 Nie ma tam jednak napisane jak tego używać, wie ktoś? 1 łyżeczka na ile wody? Na czczo czy po posiłku? Odpowiedz Link