Dodaj do ulubionych

Mam prosbe!!

04.11.06, 10:12
Mam prosbe wielka bo jestem w klopocie.Po kapieli w morzu mam klopoty tam na dole i nie mam mozliwosci sobie pomoc.Potrzebuje tabletek dopochwowych ktore sa niedrogie i bez recepty i nie ma mi kto ich do mnie przeslac.Moja praca urtudnia mi skorzystanie z uslug medycznych.
Homeopatka oferowalami metronidazol za co jej bsrdzo dziekuje ale metrnidazol by mi nie pomogl sam w sobie a kwas borny i inne jak juz mowilam nie jestem w stanie sobie nic zalatwic.Wiec jesli znalazla by sie dusza ktora by mi pomogla bylabym wdzieczna W zamian moge cos wyslac z Angli.

pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • homeopatkaqq Re: Mam prosbe!! 04.11.06, 22:29
      czy jest ktos w Polsce, co moze pomoc Misiaczekmoj ???

Ja mieszkam tez poza krajem i tez nie mam jak zdobyc dla niej nic
      przeciwgrzybicznego jak albothyl czy cos jeszcze dodatkowego na inwazje
      nieprzyjaciela....

Misiaczkumoj, moge ci tylko kwas borny wyslac w woreczku, w kopercie z
      babelkami.
      Co o tym myslisz??????

Ale na pewno przydal by Ci sie ten albothyl dodatkowo, nie?
      • 5_monika Re: Mam prosbe!! 04.11.06, 22:49
        w UK jest citrosept
        • misiaczekmoj Re: Mam prosbe!! 04.11.06, 23:26
          Jest citrosept i mam go w domu.Napewno siegne po niego a juz napewno kiedy nie bede miec wyjscia.dzieki
      • misiaczekmoj Re: Mam prosbe!! 04.11.06, 23:24
        Kwas borny bylby tez dobry Gregorianko.Jezeli mozesz bylabym wdzieczna.
        Wiesz,ja nie wiem kiedy sie to skonczy i boje sie ze nie bedzie to predko.
        W tej pracy co jestem bedzie mi trudno sie leczyc.
        Albothyl dziala troche inaczej jak inne przeciwgrzybicze i licze ze pomoze przez oczyszczenie skory ktora pewnie znowu sie zrogowaciala.
        Potrzebne mi jakiekolwiek leki na przetrwanie.Ide do kliniki w nastepnym tgodniu .Ciekawe co mi powiedza.Ostatnie leki jakos nie zdaly rezultatu.Nie wiem co sie dzieje.
        dziekuje buska
    • mel6 Re: Mam prosbe!! 05.11.06, 02:52
      A co potrzebujesz ? Clotrimazolum w tabletkach ? Napisz to zalatwie recepte
      wykupie i Ci wysle .
      Wiesz ,2 tygodnie temu wrocilam z wczasow , i rowniez mialam dziwne problemy po
      kapielach w morzu.ALe mnie sie wydaje ze to nie byl grzyb , tylko jakies dziwne
      innego typu uplawy bakteryjne . Nie mialam nic innego oprocz tea tree oil ,
      rozcienczylam kilka kropel w wodzie i zrobilam irygacje , pomoglo . Nie stosuje
      innych srodkow . Jestem sklonna twierdzic ze to grzyb i bakterie wylaza w ten
      sposob co jakis czas (po Anry) a slona woda jako ze moze miec wlasciwosci
      lecznicze ,odkazajace na skore przyspieszyla ten proces .
      • misiaczekmoj Re: Mam prosbe!! 05.11.06, 10:17
        Potrzebuje ogolnie poprostu antygrzybicze ale chcialabym jednak albothyl ktory kosztuje jakos trzy , dwa zlote i jest bez recepty.
        Jakiekolwiek inne nikt by mi nie mogl zalatwic ale swoja jak uwazam ze ten lek jest super.Przed wzieciem pierwszy raz anry wzielam tez albothyl ktory wyczyscil mi zrogowacialy ,chory naskorek .Super sprawa, wydaje mi sieze jest lepszy od niejednego leku antygrzybiczego ktory kosztuje mase kasy.

Ja nie wiem ale te morze nie dzialalo na mnie dobrze juz wiele razy.Zawsze po nim mam jakies problemy.A jak wykompalam sie w wannie to mialam stan zapalny rowniez.A ja tak uwielbiam plywac w morzu i wychodzi na to ze nie moge.

Jak bys mogla zalatwic to bylabym wdzieczna bardzo smile)
        pozdrawiam

• homeopatkaqq Re: Mam prosbe!! 05.11.06, 16:04

Miasiczkumoj,
          mam nadzieje, ze kolezanka MEL 6 DARADE ZALATWIC CI ALBOTHYL I JAKIS KREM.

Ja ze swej strony wysle ci kwas borny w proszku zapakowany w woreczek (mam
          nadzieje, ze oni na poczcie nie potraktuja tego jak narkotyku..hehhe,bo tak to
          wyglada , hehhe )

Dolacze ci glicerynowe kapsulki do tego.U nas sa one w sprzedazy luzem

Mam nadzieje, ze mimo to MEL 6 dosle albothyl, bo skoro ci pomaga to czemu nie
          atakowac infekcjii z kazdej strony.

Nie ma problemu.

Adres domowy znamwink
          • malasko Re: Mam prosbe!! 05.11.06, 18:16
            mam całe opakowanie (6sztuk) gałek dopochwowych clotrimazolum, jeśli byłabyś
            zainteresowana moge nawet jutro wysłać
            • misiaczekmoj Re: Mam prosbe!! 05.11.06, 18:36
              Malasko dziekuje za propozycje.Ogolnie na mnie clotrimazol nie dziala ale jak bede w kryzysie to pomoga mi przetrwac do momentu kiedy bede mogla zalatwic sobie mocniejsze.
              Wogole dziewczyny dzieki za pomoc.W glebi mam nadzieje ze pomoze mi albothyl i anry zacznie znowu dzialac ktoregos dnia.Jedno co musze omijac to antybiotyk.
              pozdrawiam
            • misiaczekmoj Re: Mam prosbe!! 15.11.06, 21:34
              do malasko

i doszedl do mnie clotrimazol i chyba od ciebie nie?
              rowniez serdecznie dziekuje Ci.
              pozdrawiam
              jak cos to pisz, rzadko bywam ale jestem dla Ciebie.
              pozdrawiam
          • misiaczekmoj Re: Mam prosbe!! 05.11.06, 18:44
            Na waszym rynku Gregorianko jest wiecej do kupienia jak na naszym, masz wiec latwiej zdobyc cos w kryzysie.
            Kwas borny oczywiscie bedzie dobry, nigdy go nie stosowalam.Mam w domu metronidazol wiec moze zrobie mieszanke jaka polecalas.
            Wierze ze albothyl jest to to co potrzebuje by znowu pozbyc sie grzyba na wieki.
            W piatek wyjezdzam znowu do pracy ale przynajmniej mam juz laptopa i bede miec swobodne wejscie na internet.
            Jak znow chcialabym poczuc wolnosc od grzyba a nie co miesiac cos sie dzieje.A moze to pogorszenie..... Ale jak widac anry dziala roznie, mialam szczescie ze poprzednio grzyb zwial po pierwszej dawce od razu.
            pozdrawiam
        • mel6 Re: Mam prosbe!! 05.11.06, 21:49
          Dobrze to kupie ten albothyl , przyznam sie ze nie znam leku . Ja staram sie
          jednak unikac i nie uzywac lekow przeciwgrzybicznych przy anry .. Co jakis czas
          tez mam pogorszenia . A moze clotrimaozl nie dzial bo to nie grzyb ? Polecam
          tea tree oil , jest przeciwbakteryjny sprobuj . A moze dodatkowo jakies
          probiotyki dopochwowe ? Jest jakis nowy floragin ,czy cos takiego ,probiotyk z
          wit C zakwaszajace pochwe ? Napisz szybko bo jutro kupuje wink
          • misiaczekmoj Re: Mam prosbe!! 05.11.06, 22:40
            Ten lek melu jest inny niz reszta przeciwgrzybiczych.
            Ja przez rok czasu mialam super ale ja mam prawdopodobnie tez bakterie jakas i dlatego teraz znowu grzyb przylazl.
            Moj adres wysle Ci na gazety poczte ok?
            • mel6 Re: Mam prosbe!! 06.11.06, 15:14
              Albothyl wyslany dzis rano smile
              • misiaczekmoj Re: Mam prosbe!! 06.11.06, 19:16
                To bardzo milo z Twojej strony ze mi pomoglas.Serdeczne podziekowania sie naleza.pozdr.
                Jak cos to smialo mow jesli czegosc potrzebujesz.
                • mel6 Re: Mam prosbe!! 06.11.06, 23:16
                  CIesze sie ,ze moglam pomoc smile . Na razie nie wiem co tam w Anglii
                  jest "ciekawego" co moglabym potrzebowac wink Ale tak powaznie , to wiem jak to
                  jest jak czlowiek siedzi za granica i nie moze kupic tego co akurat potrzebne .
                  Pozdrawiam serdecznie .
                  • misiaczekmoj Re: Mam prosbe!! 15.11.06, 21:33
                    melu doszedl albothyl juz do mnie i serdecznie jeszcze raz dziekuje
                    pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka