nutopia 09.12.05, 21:36 ludzie co się dzieje? forum zmienia twarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: ????? 09.12.05, 21:39 Gdybym mógł to pokazał bym Ci prawdziwą twarz polskiego undergroundu i tego forum. Wyglądają podobnie jak twarz Skiby, pokazana Buzkowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ????? 09.12.05, 21:40 A na poważnie to ja sobie koncypuję, że to wszystko wina czerwonego-knura i pierd...-keidi-hlum Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ????? 09.12.05, 21:50 Kamilarze będziemy w grupie z Niemcami jak nie to z Meksykiem - ja tak obstawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ????? 09.12.05, 21:54 morfeusz_1 napisała: > > Kamilarze będziemy w grupie z Niemcami jak nie to z Meksykiem - ja tak > obstawiam > NO I CO???? KTO MI DZIŚ BUTY CZYŚCI????................ Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ????? 09.12.05, 21:58 morfeusz_1 napisała: > morfeusz_1 napisała: > > > > > Kamilarze będziemy w grupie z Niemcami jak nie to z Meksykiem - ja tak > > obstawiam > > > NO I CO???? > KTO MI DZIŚ BUTY CZYŚCI????................ > WYGRAMY ZE SZTEFENAMI - NA POCHYBEL Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ????? 09.12.05, 21:59 E tam wygramy, klose, delura, freier i podolski nas pogrążą. Szkoda, że Holendry są w 3 koszyku, tak bardzo chciałem na nicj trafic Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ????? 09.12.05, 22:05 A zapomniałem jeszcze dodać, że trochowski zaliczy 3 asysty Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop.88 Re: ????? 09.12.05, 22:01 Morfi wiadomość od Nutopii: jak na razie Niemcy i Ekwador:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: ????? 09.12.05, 22:01 Argentyna-holandia, dla tego meczu chyba do Niemiec pojadę:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ????? 09.12.05, 22:18 Słuchajcie jest dobrze,ba bardzo dobrze...żeby nie wyjść z grupy to trzeba być zwykłym ciulem,ale zaraz,zaraz..................cicho tera.. - Halo,halo.....HALO.................................. - CO!!!!! - Witam Panie Kazimierzu czy jest Pan z losowania zadowolony????????... - NIE BIŁEM OGOLONY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ????? 10.12.05, 00:06 makbrajd napisał: > ale o co chodzi? > jaki hokey? > > ja zem łokej podział...hej Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ????? 10.12.05, 00:09 morfeusz_1 napisała: > makbrajd napisał: > > > ale o co chodzi? > > jaki hokey? > > > > > ja zem łokej podział...hej > a ja najbardziej lubię ełrobiznes... jak miałem siedem lat to pamiętam stworzyłem własnagrę w opraciuo oełrobiznes wyrysowałem planszę z polami z polskimi miastami (stolica w inowrocławiu;) pamietam nazwę tej gry "SUPERGRA TSA" :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ????? 10.12.05, 00:18 makbrajd napisał: > morfeusz_1 napisała: > > > makbrajd napisał: > > > > > ale o co chodzi? > > > jaki hokey? > > > > > > > > ja zem łokej podział...hej > > > > a ja najbardziej lubię ełrobiznes... > jak miałem siedem lat to pamiętam stworzyłem własnagrę w opraciuo oełrobiznes > > wyrysowałem planszę z polami z polskimi miastami (stolica w inowrocławiu;) > pamietam nazwę tej gry "SUPERGRA TSA" > :) > > Lubis TSA ??? Jak byłem w II kl.L.O. to miał być ich kuncert na warsawiance ale nie psyjechali psesco mię wkuzyli zdziebko - pewnikiem zapili. Psez miesiącek cały się na niech gniewołech no ale później wybocyłem,toki jestem niepamiętliwy i casami jok nie górol wybocojuncy. A Maku - mamy Cię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ????? 10.12.05, 09:19 no...ja lubiłem TSA i KAT jak miałem 7 czy 8 lat:) miałem takiego dobrego kolegę z któym sie razem bawiliśmy a on miał nieco starszego brata, który jeździł do Jarocina już, wiec z jednym wymieniałem komiksy a łod starszego podsłuchiwałem muzę:) no ale...prawdziwa era KATa. czy TSA miał przyjść dopiero kilka lat później gdy, żem hairy zapuścił do pasa, wskoczył w czarne odzienie ze srebrnym pentagramem;) huhuh a to był dopiero początek:) "mamy Cię maku"? (hał tu anderstend?) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ????? 10.12.05, 12:07 makbrajbrajd napisał; > > "mamy Cię maku"? (hał tu anderstend?) Jok chses ołunderstand to se zajzyj w swojego bloka ...hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś