veeto1 Re: sssizcok 29.08.06, 22:16 Wyniki wyszukiwania w guglach: Podana fraza - sssizcok - nie została odnaleziona. Podpowiedzi: Sprawdź, czy wszystkie słowa zostały poprawnie napisane. Spróbuj użyć innych słów kluczowych. Spróbuj użyć bardziej ogólnych słów kluczowych. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: sssizcok 29.08.06, 22:18 Wyniki wyszukiwania w guglach: Podana fraza - sssizcok - nie została odnaleziona. Podpowiedzi: Sprawdź, czy wszystkie słowa zostały poprawnie napisane. Spróbuj użyć innych słów kluczowych. Spróbuj użyć bardziej ogólnych słów kluczowych. Spróbuj użyć lustra Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: sssizcok 29.08.06, 22:25 Aaaaaaa!!!!!!!! Paskudniaczki, na to nie wpadłam. Myślałam, że to po prostu słowo które nic nie znaczy i stąd te google dla jaj wkleiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: sssizcok 29.08.06, 22:27 a u mnie google tak nie mówi:( wiesz co Makbrajd... jak mogłeś to była MOJA koleżanka, a Ty mi ją odbiłeś i teraz Tobie mówi więcej:((( Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: sssizcok 29.08.06, 22:38 nekroskop88 napisał: > a u mnie google tak nie mówi:( > wiesz co Makbrajd... jak mogłeś > to była MOJA koleżanka, a Ty mi ją odbiłeś i teraz Tobie mówi więcej:((( > o cóż...urok osobisty...żadna mi się nie oprze;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: sssizcok 29.08.06, 22:39 odwołuję w takim razie wizytę mojej nowej koleżanki yahoo phi! Odpowiedz Link Zgłoś