kajteczek 09.05.13, 09:51 Dziewczynki - doradźcie proszę, gdzie najlepiej (i najtaniej) zamówić The gift of wings" Mary Henley Rubio? (bo nie wiem, czy dożyję polskiego wydania). Pozdrawiam kajteczek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supervixen Re: the gift of wings 10.05.13, 09:17 Prawdopodobnie tutaj: www.bookdepository.com/Lucy-Maud-Montgomery-Mary-Henley-Rubio/9780385667609 Przesyłka za darmo. No chyba że będziesz czatować na używaną na ebayu, to może się trafi coś taniej prędzej czy później... Odpowiedz Link
spinelli Re: the gift of wings 30.05.13, 04:35 kajteczek napisała: > Dziewczynki - doradźcie proszę, gdzie najlepiej (i najtaniej) zamówić The gift > of wings" Mary Henley Rubio? Kajteczku, jesli jeszcze nie zamówiłaś - powiedz w jakim mieście mieszkasz to Ci przywiozę. W czerwcu wybieram się do Polski - i zamierzam, jak zwykle, ją w dużym stopniu objechać. Widzę, ze w Chapters jest wydanie w miękkiej okładce za niecałe $16 - to jakies 50 zł. Chętnie Ci kupię. Spinelli Odpowiedz Link
kajteczek Re: the gift of wings 03.06.13, 09:10 Mieszkam w Warszawie. Jeszcze nie zamówiłam. Jeśli nie sprawiłoby Ci to kłopotu, to byłabym wdzięczna. Pozdrawiam kajteczek Odpowiedz Link
spinelli Re: the gift of wings 03.06.13, 15:51 Postaram się to zrobic, jesli chcesz mi dać namiary na siebie to jakoś zorganizujemy przerzut:) Ja zazwyczaj krążę po Polsce jak papież, w W-wie będę na pewno, a jeszcze bardziej na pewno będę się widzieć z ludźmi z W-wy. Pisz na ewahenry@hotmail.com Pozdrawiam, S. > Mieszkam w Warszawie. > Jeszcze nie zamówiłam. > Jeśli nie sprawiłoby Ci to kłopotu, to byłabym wdzięczna. > Pozdrawiam > kajteczek Odpowiedz Link
spinelli Kajteczku... 21.06.13, 05:58 niestety, musiałam przesunąc wyjazd do wrzesnia. Ale wiesz będę szukac ksiązki na przecenach. moze mi się uda dostac calkiem tanio Odpowiedz Link
kajteczek Re: Kajteczku... 21.06.13, 09:12 ok, ale nie trać zbyt dużo czasu na szukanie. Dzięki za info i pozdrawiam serdecznie Kajteczek Odpowiedz Link