elwinga 01.06.06, 11:37 Znalazłam to forum i... jedzie do mnie z antykwariatu Błękitny Zamek i trzy ostatnie tomy Ani (wcześniejsze jakoś się w domu ostały). I zamiast pisać doktorat będę sobie czytać. Bo przecież muszę sobie odświeżyć, prawda? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: To przez Was :) 01.06.06, 16:40 witamy w naszym gronie miłośniczek..Mam nadzieję,ze kupiłaś wydanie Błękitnego Zamku z Joanną i Edwardem,bo moim zdaniem jest to lepsze tłumaczenie,choć może są i inne zdania. Odpowiedz Link
elwinga Re: To przez Was :) 01.06.06, 16:43 Kupiłam wydanie z 1988 roku, chyba pierwsze polskie, to zdaje się z Joanną, a jeśli tak - to sama je kiedyś miałam. :) Ciekawe, co się z nim stało?... Odpowiedz Link
ab7777 Re: To przez Was :) 01.06.06, 18:35 Właśnie ,ta z Joanną i Edwardem jest najlepsza;),a ja zamiast do sesji się uczyć to sobie dzisiaj go przeglądam;D. Odpowiedz Link
biljana Re: To przez Was :) 01.06.06, 20:13 witaj elwinga:) polecam kupic oba wydania:)))) mozna sobie wtedy smakowicie porownywac. A jesli ktos potrafi - to najlepiej jeszcze z wersja oryginalna;) Odpowiedz Link
ab7777 Re: To przez Was :) 19.06.06, 23:31 a dzisiaj udało mi sie kupic za 5 zł(!) Rillę ,wyd.Nasza Ksiegarnia z '94 r.,bo moja stara ksiązka jest juz zniszczona.Co sądzicie o tym wyd.? Odpowiedz Link