Gość: grzegorz IP: *.bojarski.lublin.pl 07.03.05, 22:09 poszukuje gastrologa obowiązkowo kobiety młodej atrakcyjnej czułej z miłymi rączkami no i oczywiscie zaangazowanej w walce z moim wrzodem najlepiej z Lublina pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vacia Re: uroczy gastrolog 08.03.05, 07:45 z uwagi na leczenie wrzoda nie są wskazane Panu emocje ,dlatego radzę dobrego specjalistę, niezaleznie od płci i urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: uroczy gastrolog IP: *.bojarski.lublin.pl 08.03.05, 17:04 oczywiscie swietnym specjalista tez powinna byc ale co zaszkodzi odrobina milych wrazen podczas leczenia??? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uroczy gastrolog Re: uroczy gastrolog IP: *.sieradz.mediaclub.pl 08.03.05, 17:13 Szanowny Panie Grzegorzu, zapraszam do mojego gabinetu, jestem młoda i zaangażowana i podobno mam milukie rączki, no i bardzo dobrze znam się na wrzodach i na główce też, a specjalisty od głowy potrzebuje Pan nawet bardziej niż od wrzodów:))) Wcześniej proszę umówić się telefonicznie- mój numer to 509037170:)) Pozdrawiam, czekam i przede wszystkim życze zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś