Dodaj do ulubionych

Kochani gdzie spedzacie Urlop?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 21:01
Jesli wogole go macie ,bo roznie z tym bywa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki ja w Polsce IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 12.07.05, 21:46
      I kolegow/znajomych tez namawiam. To juz jedna z ostatnich okazji by pozwiedzac
      ten niezwykle ciekawy kraj, zanim zrobi sie drogo.
      • Gość: Swan Ganz Re: ja w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:00
        to u nas jest tanio? A ja ( z oszczędności ) na Kretę się wybieram...
        • Gość: Doki Re: ja w Polsce IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 12.07.05, 22:03
          Gość portalu: Swan Ganz napisał(a):

> to u nas jest tanio?

Tego nie powiedzialem. Powiedzialem, ze bedzie drozej.
        • Gość: Ja Re: ja w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:05
          Swan chyba przesadziłeś z tą Kretą. No chyba, że zamierzasz mieszkać w **
          gwiazdkowym hotelu 2km od morza i bez wyzywienia to tak.No i jeszcze dotrzeć
          tam autostopem.
          • Gość: Swan Ganz Re: ja w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:18
            10 dni w **** hotelu nad samym morzem, czarter, all inclusive, jedna osoba +
            dziecko(7l.)W TUI - 5,6 tys. To dużo?
            Nad polskim morzem wydasz niewiele mniej a niekoniecznie z pogodą musisz
            trafić. I jeszcze ten zimmmmmmny bałtyk.....
            • Gość: Ja Re: ja w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:32
              Zapomniałeś, że to prawie 3 średnie pensje krajowe / hm jeśli to jest tanio/
              Doki powiedz jak możesz spędzić urlop za 3 średnie pensje belgijskie?
              • Gość: Doki Re: ja w Polsce IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 12.07.05, 23:54
                Po pierwsze, belgijska "srednia pensja" jest stosunkowo niska, jakies 1600 euro
                netto. Jednakze takie porownania nie maja sensu. Sila nabywcza Belga jest
                wieksza niz Polaka (statystycznie, znaczy), wiec dla Polaka wszystko jest drozsze.

Po drugie, 5600 zl, czyli 1400 euro za 10 dni na Krecie, chocby nawet all
                inclusive, to za jedna osobe z dzieckiem, moim zdaniem duzo. Zajrzalem na strone
                Neckermanna (czyli TUI) i od samej gory znalazlem kilka takich wakacji, jak
                opisane, w okolicy 1100 euro.

3 razy 1600 euro... to juz moge sobie sprawic takie wakacje, jakie planuje od
                dawna: wynajac woz kempingowy i pojechac nim do Portugalii.

• Gość: Swan Ganz Re: ja w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 07:16
                  jak doliczysz jeszcze, Doki konieczne opłaty; lotniskowe i podatkowe to w sumie
                  wyjdzie Ci podobna kwota
                  • Gość: Doki Re: ja w Polsce IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 13.07.05, 07:45
                    Gość portalu: Swan Ganz napisał(a):

> jak doliczysz jeszcze, Doki konieczne opłaty; lotniskowe i podatkowe to w sumie
                    > wyjdzie Ci podobna kwota

Watpie, ale byc moze. Az tak dokladnie nie sprawdzalem. Zycze udanego pobytu.
                    Taka forma spedezania wakacji to jednak nie dla mnie.
      • Gość: Iwka Re: ja w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:02
        Widzę Doki, że zatęskniłeś. Czyżby narodziny kolejnego dziecięcia wyzwoliły w
        Tobie sentymentalne... A propos miałeś zajmować się niemowlakiem i wyreczyć
        małżonkę a nie buszować po forum. Eh ci mężczyźni...
        • Gość: Doki Re: ja w Polsce IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 12.07.05, 22:04
          Gość portalu: Iwka napisał(a):

> Widzę Doki, że zatęskniłeś. Czyżby narodziny kolejnego dziecięcia wyzwoliły w
          > Tobie sentymentalne...

Tak, za jakas babcia, ktorej mozna by podrzucic...

> A propos miałeś zajmować się niemowlakiem i wyreczyć
          > małżonkę a nie buszować po forum. Eh ci mężczyźni...

Jest gorzej niz myslisz. Ucieklem do pracy...
    • aelithe Re: Kochani gdzie spedzacie Urlop? 13.07.05, 00:18
      Jadę na tydzien do żony do Polski.
      • Gość: Iwka Re: Kochani gdzie spedzacie Urlop? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:27
        to ci dopiero wakacje. Ale się żona ucieszy!
      • Gość: z USA Zawiadom zone wczesniej IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.07.05, 09:50
        zeby nie byla zaskoczona!
        Takze Pana Romka - nie pozwol, zeby przesiedzial w szafie caly Twoj pobyt u
        zony...
        • aelithe Re: Zawiadom zone wczesniej 13.07.05, 16:23
          Sprawdzałem wszystkie. Mógł się schowac tylko w zamrażalce. :)
          • Gość: z USA Spryciaz z Ciebie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.07.05, 17:50
            a i zonke masz wierna kobitke! Ladnie, ladnie, zazdroszcze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka