IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:28
Mam pyt a mianowicie na jakiej zasadzie mozna sie leczyc w szpitalu wojskowym w Warszawie na szaserow? Czy mogą przyjąc kazdego chorego na takich zasadch jak inny szpital? Wiem ze w ramach NFZ mozna sie tam leczyc i prywatnie.
Chodzi mi o poradnie, konsultację jednorazową, okulistyczną z jakims specem od tego co mam (na początek). Czy trzeba sie zarejestrowac (juz sobie wyobrazam termin) czy mozna tez zaplacic jak w niektorych szpitalch zeby oglądneli odzrazu-bo nie jestem z wawy musze specjalnie przyjezdzac do stolicy? Czy musze miec skierowanie od swojej okulistki z mojego miasta(inne woj) na leczenie czy na konsultacje w poradni do WIM? Najlepiej by mi bylo jakby mozna bylo pojechac w ciemno zaplacic za wizyte ale zeby oglądneli odrazu i poradzili. Moze istnieje tam cos takiego jak dyzur ze ostre przpyadki przyjmują odrazu np z zaniewidzeniem itp?
PZDR i prosze o odpowiedz jak tam mozna sie dostac na konsultacje do speca?
Obserwuj wątek
    • Gość: maleństwo Re: WIM wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:28
      Jeśli chodzi o knsultacje okulistyczną stanowczo bardziej niż WIM polecam WIML
      mają tam lepszych okulistów.A co do tego jak tam się dostać to najlepiej jak
      zadzwonisz i się dowiesz.WIML znajduje się w Warszawie na żoliborzu.
      • Gość: aga Re: WIM wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:41
        Dzieki za odp. Bylam na ich str netowej-niestety nie zajmuja sie tym co ja mam Juz sie dowiedzialam ze najlepszy jest jednak szpital okulistyczny na sierakowskiego-tam kierują ludzi z moimi dolegliwosciami i ten szpital jest najlepszy w rankingach ogolnopolskich wiec tam pognam, mimo iz troche daleko mam i jestem z innego wojewodztwa. Ale coz-jak tu(u mnie) mi nie chca pomoc mi to jade do stolicy.
        PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka