Gość: medzio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:03 fakty.interia.pl/news?inf=662937 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swan_ganz przy takich dochodach to mógłbyś sobie 04.09.05, 11:43 latarnię kupić. Nawet dwie - koło pracy i domu. Celem komfortowego parkowania swojego supersprzętu...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medzio Re: przy takich dochodach to mógłbyś sobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:55 nie trza.mam garaż :) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz No tak..... Tu się lekarze skarżą, że biedni... 04.09.05, 12:01 są. Nieboraczki.....A tu proszę; lekarz który sobie garaż zbudował by rowerek sobie mógł wygodnie zostawić.. W głowach wam się poprzewracało!! Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: No tak..... Tu się lekarze skarżą, że biedni. 04.09.05, 12:08 Nie wszyscy się skarżą, niektórzy nie potrafią tego robić, bo od pokoleń tego nie robili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medzio Re: No tak..... Tu się lekarze skarżą, że biedni. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:35 tobie również polecam rower Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: No tak..... Tu się lekarze skarżą, że biedni. 04.09.05, 12:40 no mam przecież. Co prawda nie tak "wypasiony" jak Twój ale mam. Parkuję nim na ścianie w garażu (takie specjalne haki..) Bo centralne miejsce należy się BRYCZCE. Zresztą trudno by było zaparkować odwrotnie..... :)) I jedyne czego nie mam, to czasu by na nim jeździć :(( Odpowiedz Link Zgłoś