agatkaros 11.05.06, 10:57 Czy ktoś wie coś na temat doktora Pomianowskiego, ortopedy pracującego w szpitalu w Otwocku? On będzie operował moją mamę. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-83 Re: szpital w Otwocku 12.05.06, 00:17 Hej. Ja się tam operowałam. Naprawili mi tam to co zepsuli w spektakularny sposób na Lindley`a w Warszawie. I teraz moge chodzić. Niestety na oddziale dzięciecym to było, wiec ortopeda zapewne inny mnie operwał. Ale szpital dobry, tylko że musisz wyczaic czy akurat ten ortopeda sie akurat w tym specjalizuje.. Bo moze byc tak ze jest doskonalym specjalistą od kolan ale lokcie partaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kregarz Re: szpital w Otwocku 12.05.06, 00:24 mozesz napisac co zepsuli w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
aga-83 Re: szpital w Otwocku 16.05.06, 15:23 Bardzo chętnie. Kolano i oba stawy skokowe. Podczas operacji w otwocku (nie spałam), lekarz ortopeda chciał bardzo dociec co oni kombinowali w tej wawie- niestety nie rozgryzł zagadki. Ale powiedział mi wprost ze oper w wawie byly nieudane i nieprzemyslane i nigdy się tego nie naprawi do konca.. Ale nie jestem jedyna bo pelno bylo takich do poprawki z lindleya.. ok 7 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś