leokadia.pl 20.11.07, 15:35 Jedno małe pytanko: Gdzie mogę znaleźć spis wszystkich szpitali psychiatrycznych, ze szczególnym uwzględnieniem placówek publicznych ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mindflayer Re: Spis szpitali 20.11.07, 15:52 Szukaj na stronach NFZ www.nfz.gov.pl/new/ Wejdź na swój region i poszukaj "gdzie się leczyć" Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia.pl Re: Spis szpitali 20.11.07, 16:01 mindflayer napisał: > Szukaj na stronach NFZ > www.nfz.gov.pl/new/ > Wejdź na swój region i poszukaj "gdzie się leczyć" prędzej, gdzie pracować :) Otrzymałam jakże zaszczytne zadanie utworzenia szczegółowej listy kontaktów. Szukałam już na stronach NFZ. Nie mogłam nic znaleźć, dlatego zadałam pytanie na tut. Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mindflayer Re: Spis szpitali 20.11.07, 18:32 > > prędzej, gdzie pracować :) > Ja nie pytam po co Ci spis :), odpowiadam ściśle na pytanie. Jeśli szukasz spisu placówek publicznych, to jest jedyny sposób, bo to wykaz z samego źródła. Na różnych stronach w stylu panoramy firm, służby zdrowia itp. spisy nie są kompletne, albo nie są aktualne. Jak chcesz zrobić dobry wykaz, to musisz przejść na piechotę przez strony NFZ, albo poprosić NFZ o udostępnienie listy (która nie jest tajna). Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia.pl Re: Spis szpitali 26.11.07, 13:00 Znalazłam, dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam, l. Odpowiedz Link Zgłoś