albercikmaly 21.11.07, 23:59 .................. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andnow2 O czym napisałeś, albercikumaly? 22.11.07, 05:07 albercikmaly napisał: > .................. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: O czym napisałeś, albercikumaly? 22.11.07, 10:34 O tym: "W końcu dobre wiadomości!!! Autor: albercikmaly☺ IP: (2585).chello.pl 21.11.07, 23:10 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz I skąd ci „biedni” dyrektorzy szpitali mają wziąć fundusze na obiecana podwyżki czy nowe etaty lekarskie.:-((( Po wielu odmowach mojej oferty pomocy, miło jest słyszeć jak jeden z drugim szukają tam gdzie nic nie znajdują.;-))) A wystarczyło trochę poczytać ze zrozumieniem a potem zastanowić się nad dodatkowym dochodem dla szpitali.:-))) ". W przyszlosci prosze mniej enigmatycznie, konkretnie, obejdzi sie bez spamu i nozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
albercikmaly Re: O czym napisałeś, albercikumaly? 22.11.07, 11:32 Przepraszam może coś nie rozumiem, w którym miejscu jest spam? Konkretnie? To chyba nie wypada pisać po nazwisku, który dyrektor zmusza pacjentów do biegania po schodach bo nie ma kasy na naprawę windy, czy nie może zwrócić pożyczonej książki bo musi grać w golfa. Enigmatycznie też chyba nie? Nie ukrywam że nie lubię dyrektorów, tylko żal mi personelu który przez ich ciemnotę i zadufanie cierpi, nie mówiąc o pacjentach. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: O czym napisałeś, albercikumaly? 22.11.07, 13:19 Spamem byly twoje kolejne watki zakladane "w ramach akcji protstacyjnej" - podczas, gdy caly czas nie wiadomo bylo, "co poeta chcial przez to( 1 watek) powiedziec" ;-P pisz jasniej, to mozliwe bez podawania nazwisk. Jesli jestes niezadowolony polecam forum "o moderacji" lub abuse.forum@gazeta.pl ewentualnie przenies sie na foum marketing,gospodarka itp tam chwal sukcesami i pouczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 tak, ale i oblężona twierdza 23.11.07, 22:23 albercikmaly napisał: > prywatny folwark?????????????????????.................. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 tak, i to własną 24.11.07, 00:15 marc32 napiasał: > oblężona przez porażającą ignorancję...jeśli już Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: tak, i to własną 24.11.07, 00:38 wyjątkowo się z panem radcą zgodzę, dawno pan się sprzymierzył z ideą aronoszlachcicizmu...i w dobrym tonie spamuje pan w najlepsze... ach gasnąca gwiazdko radcowska, wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
marc32 Re: tak, i to własną 24.11.07, 02:12 Do własnej ignorancji, chętnie się przyznaje. Jestem ignorantem z mechaniki, geografii, prawa itp, itd ...lista jest niestety bardzo długa. Jedyna różnica jest taka że zdając sobie sprawę z własnej ignorancji, unikam rzucania oskarżeń na forum publicznym (np iż „lekarz nie rozpoznał sepsy i odtruwał elektrolitami” ;-) ) z dziedziń na których się nie znam. No ale pewnie się mylę, bo w końcu w dziedzinie oskarżeń Pan jest z pewnością – z racji zawodu, no i trochę hobbistycznie - większym ekspertem. PS- nie miałem na myśli Pana, pisząc o porażającej ignorancji –choć na medycynie Pan się, co zrozumiałe, nie zna- . Miałem na myśli tę piękną, czystą, nieskażoną żadną wiedzą, zadowoloną z siebie... aronowską. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 przyznaję się i ja, a problem leży gdzie indziej 24.11.07, 05:25 marc32 napisał: > Do własnej ignorancji, chętnie się przyznaje. Problemem jest zwartość pewnej agresywnej grupy użytkowników tego forum i tendencyjność moderacji w interesie tej grupy. Bynajmniej nie chodzi o jednostkowy fakt usunięcia tego, przywróconego następnie w niniejszym wątku, rzeczywiście trudnozrozumiałego wpisu albercikamałego. Otwarta aktywność cenzury stała się tutaj już tradycją, a nawołań do jeszcze śmielszej jej ingerencji, a nawet obietnic takiej ingerencji niestety nie brakuje. Obróci się to w konsekwencji przeciwko forum, bo cenzura prewencyjna z założenia hamuje dyskusję, onieśmielając prezentację odmiennych poglądów. To uważam za własną ignorancję, bo przecież jednym z głównych założeń takiego forum jest generowanie wymiany różnorodnych poglądów, a nie ich czesanie i selekcjonowanie w jedynie słusznym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: przyznaję się i ja, a problem leży gdzie indz 24.11.07, 23:32 >andnow2:jak zwykle uogolniasz.Przeciwko cenzurze na tym forum pisalam juz pare razy,zanim Ty sie tu pojawiles tez.Tylko nie ma tu zadnej zmowy tylko widzimisie moderatorek i ich sympatie albo antypatie.Najlepsze jest to ,ze tu jest pelno indywidualistow ,a ty oplatasz o jakiejs agresywnej zwartej grupie.Oj nie jest dobrze u Ciebie z wyciaganiem wnioskow.Zaczynamy mowic prawie jednym glosem tylko wtedy ,kiedy dyskutant nie ma racji w sprawach medycznych.A poniewaz jest tu troche lekarzy ,wiec nic dziwnego,ze sie na ten temat wypowiadaja i do tego podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 cenzura plagą dominującą 25.11.07, 01:28 seniorita15 napisała: > >andnow2:jak zwykle uogolniasz.Przeciwko cenzurze na tym forum > pisalam juz pare razy,zanim Ty sie tu pojawiles tez.Tylko nie ma tu > zadnej zmowy tylko widzimisie moderatorek i ich sympatie albo > antypatie. .... Jeśli jest, jak piszesz, to uważam, że jest jeszcze gorzej, niż myślałem, bo moderacja zamiast służyć ogółowi, dostarcza uczestnikom dyskonfortu i zniechęca w śmiałości prezentacji poglądów. Z treści (albo też braku) wielu wpisów wynika nadaktywność moderacji. Zachęcam do zwarcia szeregów przeciwko tej pladze, stanowiącej wrzód na swobodnej wymianie poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś