Dodaj do ulubionych

Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje

IP: *.tktelekom.pl 29.02.08, 13:53
Czy ktoś coś wie na temat pracy na stanowisku PM w tej firmie. Wiem
że produkty promowane są wśród dermatologów. Potrzebne jest info na
temat zarobków, narzędzi pracy, a także tego jak to się sprzedaje.
Obserwuj wątek
    • Gość: woop Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.tktelekom.pl 12.03.08, 10:32
      Czy naprawdę nikt nie miał do czynienia z ta firmą.
      Jeszcze raz proszę o jakiekolwiek informacje.

Pozdrawiam
      woop
    • Gość: ja wiem Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.eastwest.com.pl 29.07.08, 20:02
      Jednym słowem szkoda czasu na wysyłanie aplikacji do tej firmy. Owszem praca z
      dermatologami (bardzo fajne środowisko), ale produkty kiepskie. Nie wspomnę już
      o śmiesznym wynagrodzeniu 1500 netto. To młoda firma, bez kapitału, która chce
      się dorobić ciężką pracą przedstawicieli, przy tym nie szanując ich. Szkolenia -
      TRAGEDIA - najwięcej na nich można nauczyć się wulgaryzmów - i to od samych
      prezesów (jest ich trzech, a przedstawicieli aż 6 :D)
      • Gość: aplikuje Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 10:18
        Byłem na rozmowie, dwóch panów OK, rozmowa luźna, akceptują 2500 netto na start
        plus bonusy. Dalej drugi etap .... Pozdro. A rozmawiałem z re z Lefroscha niby
        wsyscy mają dobrze, a szkolenia i szefowie są super. I gdzie tu prawda ?
        • Gość: :) Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.eastwest.com.pl 22.08.08, 15:15
          hahahahahahahahah
          dobre, dobre, wręcz rewelacyjne!!!
          pracowałam tam to wiem jak jest i na pewno nie tak jak Ty kolego to przedstawiłeś
          dwaj panowie: Tomasz i Marek na rozmowach wypadają bardzo luzacko i przystępnie,
          pięknie mówią, dużo obiecują (bonusy???? jakie bonusy - zawsze są obiecywane ale
          nigdy, nigdy jak ta firma istnieje nie były wypłacone!!!!!!!!)
          dalej co następuje - wiecznie siedzą na gps-ie i tylko patrzą Ci na ręce, żeby
          później się dopierdzielać dlaczego zaparkowałeś tu a nie tam
          etam nawet nie chce mi się pisać....
          po prostu ŻENADA
          • Gość: to ja Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.nsm.pl 22.08.08, 18:01
            "Tomasz i Marek na rozmowach wypadają bardzo luzacko i przystępnie,
            pięknie mówią, dużo obiecują"
            Przystepnie? Ja bedac na rozmowie do Leprosch trafilem na jakas
            tandentna blazenade, jakies dziwne szopki i baaardzo tanie
            manipulacje. Panowie robili z siebie totalnych Pajacow i tego tez
            wymagali ode mnie - swoja droga uwazam, ze niezle mi to
            szlo :D.... ;))))). Po rozmowie mialem nieodparte wrazenie, ze praca
            w tej firmie wyglada podobnie jak rozmowa. Bylem naprawde
            przerazony, na mysl, ze decyzja tych Panow otrzymalbym propozycje
            pracy. Nie wiem czy bym sie na to zdecydowal. Na szczescie nie udalo
            sie :). Pozdrawiam :)))
            • Gość: aplikująca Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 21:56
              Byłam na rozmowie i jestem bardzo zadowolona. Dwaj panowie bardzo merytoryczni,
              bez luzów. Czekam na tel. Czy ktoś może coś napisać o pracy w firmie ale bez
              prywatnej agresji. Wywiad, przed aplikacją wypadł dla firmy bardzo dobrze
              -uposażenie dobre, relacje dobre -są przedstawiciele pracujący ponad 3 lata. To
              chyba coś znaczy. Nie są to chyba jakieś głupole. Jak na rynek polski to
              extra...............
            • Gość: antypost Re: Lefrosch-do "to ja" IP: *.centertel.pl 28.08.08, 14:59
              internet i fora internetowe to cierpliwe media.teoretycznie jest
              się tylko niewidzialnym "gościem".mozna własciwie każdego opluć i
              zgnoić bez mozliwości obrony lub przedstawienia stanu
              faktyczneg.Były pracowniku tej firmy - po co to robisz? Kto po
              rozmowie kwalifikacyjnej pamięta imiona osób z którymi rozmawiał?
              Gratuluję pamięci ale nie wierzę. Napisz moze dlaczego Cię wylali:
              za kłamstwo i oszustwo, za złodziejstwo, za lenistwo czy pijaństwo?
              • Gość: to ja Re: Lefrosch-do "to ja" IP: *.nsm.pl 28.08.08, 17:23
                Przeczytaj uwaznie moj post. Wymieniajac imiona tych Panow cytuje
                wypowiedz innego rozmowcy. W swej wczesniejszej wypowiedzi opisuje
                moje wrazenia z rozmowy kwalifikacyjnej, ktora mialem okazje jakis
                czas temu odbyc - chyba mam prawo do wyrazenia swojej opinii, od
                tego chyba jest forum dyskusyjne. Nie jestem bylym pracownikiem
                firmy. Nie chcialem rowniez nikogo tym postem obrazic. Nie taki byl
                moj cel - ja po prostu opisalem jakie byly moje wrazenia, ktore do
                przyjemnych nie nalezaly.
                • Gość: antypost Re: Lefrosch-do "to ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 08:54
                  masz prawo, jak najbardziej, pozdrawiam
            • Gość: KTOŚ MA COŚ Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 23:53
              Moim zdaniem to była rozmowa z konkretnymi osobami o konkretach w nietypowy
              sposób. Może są inni bo nie potrzebuja typowych odpowiedzi na typowe pytania. Ja
              chcę pracować i mieć stabilność !!! Podobno można tam pracować i wszystko
              dobrze. Na ich galerii foto, na stronie www są osoby, które pracują kilka lat
              -to chyba wiele znaczy !!!
      • Gość: ola Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 20:35
        Z tego co wiem to w LEFROSCH jest trochę inaczej niż piszesz.W
        firmie zarobki są dużo wyższe,atmosfera jak w każdej firmie,
        szkolenia na poziomie porównywalnym do innych firm - wiem to od
        lekarki, która współpracuje z tą firmą.Rzeczywiście firma jest mała
        ale czy w tym jest jakiś kłopot? Proszę o odpowiedż gdyż we wtorek
        mam rozmowę kwalifikacyjną w Gdańsku.
      • Gość: Pracownik Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 06:59
        Odpowiedź do kwaśnego posta:
        Spółka z o.o. która produkuje i ma swoich przedstawicieli bez kapitału ? Mało
        prawdopodobne. Za 1500 zł nikt już nie pracuje w tej branży. Były Corsy są
        Corolle i Aurisy. Prezes jest jeden i nigdy nie uczestniczy w szkoleniach.
        Szkolenia są super np. ćwiczenia z prawdziwymi lekarzami. Wszystko do
        sprawdzenia. Czy Ciebie po prostu nie wywalili ?
      • Gość: Lewy Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 20:02
        a wiesz, że za oszczerstwa mozna pójść kiwać? znam taki przypadek
        jak się ktos z firmy,którą na forach szkalowali tak jak Ty,
        zdenerwował, oddał sprawę do prokuratury, znależli bez kłopotu IP i
        ciupa:))do tego koles do końca życia będzie spłacał 300 tys zł na
        cele dobroczynne - wiem bo to mój kumpel, którego wylali za oszustwa
        z tej własnie firmy.Wesoła hostoryjka, nie?ale tylko jak sie to
        czyta.pozdrawiam tych co myślą, ze w necie są "niewidzialni"
    • Gość: ola Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 20:41
      no własnie z tego co wiem to pensja na start jest 2000 - 2500 netto
      w zależności czy ktoś miał doświadczenie w tego typu pracy. Od
      znajomej lekarki, która z nimi współpracuje wiem, że produkty są
      bardzo dobre a farmaceuta w aptece powiedział mi, że jest kilka
      które sprzedają się bardzo dobrze, słabo i bardzo słabo.Nie wiem
      tylko jaka jest atmosfera? Moze ktos wie?
      • Gość: pf Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.08, 16:59
        Sledze fora na temat przedstawicieli i jesli potrafie staram sie
        sluzyc swoja rada ale widze tez ze wiekszosc osob ktore ostro
        opluwaja swoje byle firmy to zawsze maja cos na sumieniu i dlatego
        wiekszosc opluwa ile wleze swoje firmy. Przewaznie prawda jest taka
        ze ktos sobie nie dal rady w danej firmie i go wywalili czy to przez
        obijanie sie i brak wynikow czy to przez odbijanie GPSa albo
        poprostu nie nadawal sie do tego rodzaju pracy.

Powiem wam szczerze ze wszedzie dobrz gdzie nas nie ma. Zawsze jest
        cos co nas drazni w pracy ale zawsze trzeba spojzec z dystansem bo i
        naczej czlowiek moglby zwariowac. Ja na swoja firme tez na poczatku
        psioczylem ale po dluzszym czasie zorietowalem sie ze poprostu
        sugerowalem sie co mi inni mowili a tak na prawde nie bylo tak zle i
        zmiany w firmie szly ku dobremu i bylo to zauwazalne.

Nowi nie bojcie sie bo jesli wam zalezy to warto zaryzykowac, bo
        doswiadczenie zdobyte w jednej czy drugiej firmie zawsze sie przyda
        i jesli dana firma bedzie do niczego to zawsze mozna po np. roku
        przejsc do lepszej firmy.
      • Gość: Rozmowa Wrocław Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 17:26
        Bardzo kulturalni panowie. Najsympatyczniejsza moja porażka. Miło,
        dając wskazówki na przyszłość, odmówili. Pzdr. Julita
        • Gość: Amii Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 21:59
          Rozmowa super. Stres, pauza, normalna rozmowa, jaja, konkret. Ciekawe ludki,
          nietypowe. Szanują człowieka, ale nie wiem czy przejdę, mam czekać na telefon.
          Fajne gostki, polecam do ćwiczeń.
          Ps.Jak ktoś się dostanie chyba będzie miał O.K. Szkolenia są, nawet na stronie
          www foto, dają 2-2,3 tys. Podczas rozmowy jaja ciągle ????????????
          Amii
        • Gość: TAAaaaAAKKKKKKKKKK Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 23:28
          Ci Pano wie wcześniej pracowali w zachodnich koncernach, wiedzą co robia. Od
          klegi z ich firmy wiem, że są bardzo w porządku, jednaa k nie da się ich
          przekręcic. On pracuje kilka lat i sobie chwali. Ale jak jesteś dobry to dobrze
          , jak kiepski to kiepsko. Może tak jest dobrze jak co kto chce..... ???????????
          • Gość: czytacz-szukacz Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 22:45
            Rzetelna firma ale kolega to coś z tymi literkami na bakier !
            • Gość: mazur Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 21:47
              z tych postów nic nie wynika.nie wiem czy mam do nich startować czy
              nie.zebrałem opinie od znajomych lekarzy i mocno się zdziwiłem, ze
              tak pozytywne.nie wiem jaka atmosfera w pracy i warunki, ktoś wie to
              proszę o słówko, z góry dziekuję
              • kokolinkaa praca jako pm 03.11.08, 23:35
                szukam pracy jako przedstawiciel medyczny, jestem jeszcze studentka,
                studia zaoczne mgr koncze za rok, mam licencjat. czy przyjmuja
                studentow na takie stanowiska?jak powinnien wygladac list
                motywacyjny zeby przejsc pierwsza selekcje jak defakto nie ma sie
                doswiadczenia w pracy na takim stanowisku??
              • Gość: Aga Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:53
                ja do nich startowałam na Wrocław, sprzwdziłam rynek i u znajomych
                lekarzy i przedstawicieli.Z tego co się dowiedziałam to zarobki,
                sprzet i atmosfera bardzo przyjazna.Jest ciezko ale gdzie nie jest?
                prawda jest, ze ta praca jest dla specyficznych ludzi, którzy mają
                wiele samodyscypliny.i juz wiem, ze dostał sie jakis koles i smiga
                tojotką.pozdrawiam poszukujacych, moze sie kiedys spotkamy gdzieś w
                poradni
                • Gość: lek Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 19:45
                  Ludzie,co Wy tu wypisujecie!Byli pracownicy opluwają Firmę,obecni chwalą a ja
                  jestem z boku i powiem o Firmie całą prawdę.Jestem lekarzem,więc powiem krótko
                  preparaty dość przyzwoite,żadna rewelacja.Firma beznadziejna,ludzi nie
                  szanują.Autorytetem cieszą się tylko pracownicy dość ograniczeni i
                  prostacy.Pracownicy inteligentni i robiący dobre wyniki są
                  zwalniani.Szefostwo,tragedia!Przemądrzały były przedstawiciel i lekarz.Zarobki
                  rzędu 1500zł.Ludzie omijajcie dużym łukiem tą Firmę!!!
                  • Gość: AniaD Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 06:35
                    Właśnie zgłosiłam swoje CV na Warszawę i przyczytałam Twoją opinię. Trochę się
                    wystraszyłam ale chyba Twoje info mija się z prawdą :)Też zrobiłam swój
                    mikrowywiad i firma jest solidna. Czy przypadkiem nie załatwiasz swoich starych
                    porachunków z firmą? Nikt bez jakiejś uraz nie pisze z takimi emocjami o jednej
                    w wielu, wielu, wielu firm. No bo po co ? Pozdrawiam z nadzieją na dobrą pracę. Ania
                    • Gość: Artur Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 09:25
                      też tak myślę-firm jest od narombania a tu jakieś wypociny wylanych
                      pracowników.za chwile napiszą o innych na innym formu i tak przez
                      całe życie,może to jest ich praca he he he.nie znam firmy i guzik
                      mnie opchodzi
                      • Gość: Koleżanka Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 13:51
                        To jak to jest z tym wynagrodzeniem ile płacą na początek i czy to
                        prawda, że samochody są na GPS i strasznie się czepiają 8 godzin
                        pracy???
                        • Gość: Kolega Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:19
                          Podobno płacą max. 800 zł netto/miesiąc, z opóźnieniami po 2-3 miesiące.
                          Samochody to stare Fiaty 126p. GPS śledzi non-stop. Pracować trzeba 25-35 godzin
                          na dobę. Nie dla Ciebie ta praca. Cwaność i leserstwo bije z Twojego posta. Z
                          takim podejściem do pracy obudzisz się Koleżanko z ręką w nocniku za kilka lat.
                          Kolega
                  • Gość: twoja ex koleżanka Re: Lefrosch-Przedstawiciel Medyczny-informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 14:51
                    a ja wiem, że nie jesteś lekarzem tylko byłą repką i wylali cie za
                    oszustwo i kłamstawa w raportach czyż nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka