Gość: kandydat IP: 82.139.46.* 29.11.08, 21:00 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak się pracuje w tej firmie jako przedstawiciel medyczny w grupie cardio. Chodzi mi o atmosfere, wynagrodzenie i jak jest rozliczany samochód służbowy. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betty3002 Re: Polfa Rzeszów ICN PRACA IP: *.171.15.158.static.crowley.pl 02.12.08, 18:04 pracowałam w ICN 6 lat z hakiem. Polecam tą Firmę z czystym sumieniem. Dbają o pracownika ale w zamian żądają wyników. To normalne. Myślę,że grupa kardio jest chyba najlepsza ze wszystkich. CNS nie rewelacja, specjalistyczna II też w miarę, dermatologiczna średnio. Samochód można używać do celów prywatnych, płaci się tylko ryczałt w smiesznej wysokości, bodajże 30 czy 40 zł miesięcznie. Wyjazdy za granicę za zgodą przełożonego, oczywiście za swoją kasę. Wspaniały kierownik z działu transoportu, Pan S. Raz w miesiącu karta drogowa. W sumie bardzo ludzkie warunki. Oczywiście dużo zależy od tego na jakim terenie pracujesz i na jakiego regionalnego trafisz. O ile dobrze pamiętam wszyscy są sensowni. Wynagrodzenie zależy od doświadczenia. Premia co miesiąc: za wykonanie planu (od 95 %) plus premia za ranking. Ogólnie atmosfera zdrowa, wiadomo, zawsze jest nacisk na wykonanie planów, ale bez skrajności. Ludzie spoko, ale teraz coraz więcej nowych twarzy, dużo osób bez doświadczenia farmaceutycznego. Ogólnie znając z opowiadań sytuacje w innych firmach - ICN można polecić. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś