Dodaj do ulubionych

PELNOMOCNIK ds KONTROLI i NADZORU w POGOTOWIACH

27.01.02, 16:36
Obserwuj wątek
    • radca Re: PELNOMOCNIK ds KONTROLI i NADZORU w POGOTOWIACH 27.01.02, 16:42
      Co tym myslicie ?

Czy jest to mozliwe ? Jak mogo by to FUNKCJONOWAC ? KOmu bezposrednio powinien
      podlegac taki PELNOMOCNIK ?

Czy potrzebujacy POMOCY mieliby przez to wiekszy pozytek ?

To PELNOMOCNIK zdawal by RELACJE -co zrobil do tej pory ? Jaka jest obecnie
      sytuacja w pogotowiach ratunkowych ? Jakich dokonal KONTROLI ?

Napewno nie powinien to byc lekarz.To utrzymywane jest z pieniedzy naszych
      i to my powinnismy takie sprawy KONTROLOWAC.

radca
    • Gość: jagoda Re: PELNOMOCNIK ds KONTROLI i NADZORU w POGOTOWIACH IP: 195.136.44.* 28.01.02, 13:48
      Temu wszystkiemu jest winna gazeta która nakręciła te machine i dalej brnie w
      tym kłamstwie
      Jestem po 2 zawałach i gdyby nie pogotowie to kto wie co ze mną by było . czy
      oni chcą zastąpić pogotoiwe ratunkowe strażą pożarna on jak sami się chwalą do
      pożaru dojeżdzają w 2 minuty tylko ile tych wyjazdów mają w ciągu dnia i co by
      zrobili gdyby nie wspaniali Ochotnicy z OSP. To są bohaterowie a nie
      strażzawodowa
      • Gość: radca Re: PELNOMOCNIK ds KONTROLI i NADZORU w POGOTOWIACH IP: 62.47.60.* 02.02.02, 22:00
        Ile ludzi -tyle OPINI.

ale jednal jest Bardzo zle -"dziki kapitalizm" wykorzystuja PRZESTEPCY.

radca
    • Gość: zenek A czemu?????????????????? IP: 149.156.58.* 02.02.02, 22:17
      A co się stało z 1 000 000$ ze sprzedaży kartek świątecznych UNCEF - czemu
      dzieci nie zobaczyły z tego ani centa??? A dlaczego T&S nie buduje Nowego
      Miasta w Krakowie??? A dlaczego kontrakty kas chorych (za nasze pieniądze) i
      szpitali są tajne??? A dlaczego dzieci w Bieszczadach nie stać na ani jeden
      ciepły posiłek dziennie???????????? A po co Jurek Owsiak (chwała Mu) kupuje
      sprzęt do (wciąż) państwowych szpitali???????????
      A CZEMU WAS TO WSZYSTKO DZIWI?????????????
      • Gość: radca Re: A czemu?????????????????? IP: 62.47.60.* 02.02.02, 22:19
        To dzialaj rownie dla poprawy SYTUACJI.

radca
        • Gość: Zenek Do Radcy IP: 149.156.58.* 02.02.02, 22:38
          Drogi i niwątpliwie Szanowny Radco!!!! Tak się głupio składa ,,że na większość
          tych bzdet jak leczenie,Policja i inne takie płacę uczciwie wysokie podatki. I
          szczerze, Drogi Radco , mówiąc, gówno mnie obchodzi,który marszałek lata do
          Kataru albo innej Arabii, kto się za mój kesz opierdala ostrygami na śniadanie
          w hotelu sejmowym. Jak się sam tutuujesz Radcą drogi mój radco, to wymyśl coś
          magicznego (polecam lekturę Harrego Pottera) aby ci którzy biorą szmal za
          rządzenie zajęli się tym biednym narodkiem, Radco przeszanowny, a jak im
          brakuje na fanaberie, to mogę ich zatrudnić u mnie w firmie,ale zaczną od
          700PLN brutto i żadnego opierdalania się po katach ani ostrygami nie będzie.
          Krewetkami też nie. Do nóżek padam i lecę wypełnić PITa.
          • radca Re: Do Radcy 28.02.02, 20:48
            Az sie samo prosi-nie mylilem sie z tym DYZPOZYTOREM -zajadlym.
            Pisalem swoje spostrzezenia juz wczesniej o nim-dzisiaj sie to potwierdzilo.

radca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka