Gość: missT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 12:36 Hej słuchajcie czy ktoś wie coś więcej o tej firmie? Byłam na pierwszym etapie rozmowy kwalifikacyjnej i czekam na odpowiedź. Odpowiedzcie coś bo umrę z niecerpliwości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: Biogened IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 12:44 Słuchajcie przyłączam się do zapytań koleżanki...Co do pierwszego etapu to ja byłam i była babka i jakiś gościu. Pytali dosłownie o wszystko. Między innymi o to jak wypromować leki wśród farmaceutów i jak moim zdaniem ma wyglądać praca na tym stanowisku Czy ktoś wie może coś więcej?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafffffi Re: Biogened IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 13:26 Byl juz taki temat tutaj...firma nie daje deputatow, nie masz czym wymienic przeterminow, gps w telefonach, auta fordy fusion, zarobki-nie mam pojecia. najlepiej przejdz sie do jakiejs apteki,najlepiej do kilku jakichs duzych, zapytaj sie farmacetow o firme.ja spotkalem sie z roznymi opiniami o tej firmie-ponoc kiedys bylo tam lepiej,teraz cos sie pozmienialo. Odpowiedz Link Zgłoś