gk-63 13.06.12, 18:29 do hasła podstawowego ,,kochanki"dołożyłabym ,,kochanek"może poznalibyśmy wtedy zdanie większej ilości mężczyzn i facetów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijo81 Re: kochanki-kochanek 25.06.12, 00:09 Raczej to nie chwyci, bo kochankowie nie potrzebują wyżalać się na forum, bo im źle w życiu nie jest. To tylko kochankom jest źle, bo się zazwyczaj okazuje, że są/były tylko kochankami. Odpowiedz Link
rigo75 Re: kochanki-kochanek 15.07.12, 00:58 To zależy bo ja jestem kochankiem i mam kochnakę i mam się z czego wyżalać aż za dużo Odpowiedz Link
mijo81 Re: kochanki-kochanek 17.07.12, 23:40 No toś zwykły nieudacznik, bo to kochanek wszystko kreuje, od kochanka wszystko zależy, więc jak sobie krzywdę zrobiłeś to tylko z własnej winy Odpowiedz Link
gk-63 Re: kochanki-kochanek 25.06.12, 09:02 chodziło mi o taki tytuł przy wejściu na tą stronkę nie tutaj. Może to zainteresowałoby kogoś na tyle żeby się wypowiedzieć/nie żalić.Co np facet żonaty mający kochankę ma do powiedzenia.Jak widzi hasło ,,kochanki "to nie zagląda. Odpowiedz Link
wiosnanadziei Re: kochanki-kochanek 15.07.12, 13:24 mijo sa szczesliwe i nieszczesliwe kochanki, sa szczesliwi i nieszczesliwi kochankowie odkad swiat istnieje nie zaczynaj znowu swojej spiewki jak w poprzednich watkach. Jestes zdradzona zona i to forum nie jest dla Ciebie. Odpowiedz Link
mijo81 Re: kochanki-kochanek 17.07.12, 23:42 Aleś ty głupia, od kiedy to facet może być żoną???? Taka naiwniaczka jak ty to nigdy szczęśliwa nie będzie Odpowiedz Link