Dodaj do ulubionych

Pragnienie zemsty

• zwolay Re: Pragnienie zemsty 02.11.13, 07:31
      no malutkie biedactwo z ciebie...jak rozbijałaś rodzinę to było ok? nie usprawiedliwiam goscia bo tez zawalil-ale ty wiedziałas ze ma zone....jak ktos ma zone/meza-to łapy precz!dobrze ze do niej wrocil.
      • lubiekwiaty1 Re: Pragnienie zemsty 02.11.13, 07:42
        dobrze ze wrócił do żony ale zmarnował życie sobie i zonie.a ty co narobiłaś w ich związku.takie osoby jak ty to nazywają sie lekkiego prowadzenia.już żoną nie bedzie miał nigdytak jak było przed zdradą.a ty co jeszcze pijesz..wogóle masz sumienie.przepros jego żone klekajac na kolana.a on ci powinien spuscić mocne lanie w ciemnej uliczce,,jeste s sz ą.
        • kama265 Re: Pragnienie zemsty 08.11.13, 15:01
          poważnieeeeee? seriooo?
          klasyka, on nic nie winien, ona odpowiedzialna za wszystko, jak suka itd. zieeeew
          • lubiekwiaty1 Re: Pragnienie zemsty 08.11.13, 15:12
            suka nie da pies nie weżmie.suka wiedziała ze miał rodzine nie powinna sie z nim szlajać.winne sa suczki.
            • kama265 Re: Pragnienie zemsty 09.11.13, 22:17
              OoO
              a on nie wiedział, że ma rodzinę???????????
              ja pierdzielę, seriooo?
              • lubiekwiaty1 Re: Pragnienie zemsty 10.11.13, 06:26
                Faceci maja cos nie tak z głowani.wiedzac ze ma rodzine zdradzał.mogł sie liczyć z konsenkwencjami.żony najczesciej podaja o rozwód albo zostawiaja takiego drania i żyja z nim .juz strcił zaufanie na całe zycie.
        • bezkarniecytrynowa Re: Pragnienie zemsty 25.12.18, 00:45
          lubiekwiaty1 napisała:

> dobrze ze wrócił do żony ale zmarnował życie sobie i zonie.a ty co narobiłaś w
          > ich związku.takie osoby jak ty to nazywają sie lekkiego prowadzenia.już żoną n
          > ie bedzie miał nigdytak jak było przed zdradą.a ty co jeszcze pijesz..wogóle ma
          > sz sumienie.przepros jego żone klekajac na kolana.a on ci powinien spuscić mocn
          > e lanie w ciemnej uliczce,,jeste s sz ą.
          Sama jesteś sz ą, widać jak się kobieta do kobiety odnosi poniża , za to że ją podrywał teraz ma ją bić? Lecz się ty zaściankowa wsiuro pewnie ciebie mężuś też porabia na boki
    • zwolay musisz być psychicznie chora.... 02.11.13, 07:39
      najpierw dobierasz sie do zonatego goscia(którego nie usprawiedliwiam-zawalił na maxa),potem od idzie po rozum do glowy i wraca do zony-czyli tam gdzie jego miejsce-a ty sie chcesz mscic??? wez rozbieg i walnij łbem w ścianę....
    • salamandra.69 Re: Pragnienie zemsty 02.11.13, 17:19
      Czy Ty go kochasz?
    • lubiekwiaty1 Re: Pragnienie zemsty 24.03.15, 19:24
      to zona sie powinna na tobie zemscic.obic ci morde.dobrze ze przyjela meza a nie oddała kochance...same brudy musiała to przezyc.
      • lubiekwiaty1 Re: Pragnienie zemsty 25.03.15, 05:36
    • lubiekwiaty1 Re: Pragnienie zemsty 25.03.15, 11:04
      ZYCZE JEJ ZEBY JAKAS KRZYWDA JA SPOTKAŁA ZA ROZBIJANIE RODZIN>OSTATNIO ROZBIŁA RODZINE Z CZWORKA DZIECI>ZONA ROWNIEZ PRZEZYLA SZOK............ROZPUSTA....
    • grey101 Re: Pragnienie zemsty 06.04.15, 13:04
      Po prostu mu wybacz.
      Jemu, jego żonie i sobie też... że nie postawiłaś w odpowiednim momencie granicy dla samej siebie.
      Piekło mają i tak... bo są już na siebie skazani. A Tobie jeszcze wszystko się może poukładać.
      Tylko daj sobie szansę.
      Po 40 świat się nie kończy dla kobiety, naprawdę. smile
    • 54milena Re: Pragnienie zemsty 02.09.15, 23:27
      Jest sposób. Jeśli ten facet posiada nadal konta/wiesz gdzie się loguje/jak go znaleźć w sieci, wystarczy.
      Wówczas wystarczy znaleźć zaufaną koleżankę, która odpowie na jego anons, nawiąże romans podobnie jak kiedyś Ty. A potem...zgłosi się z materiałami do żony.
      Żona wiedząc, że mąż nie przestał zdradzać można liczyć, że go wyrzuci wreszcie z domu. No nie fajna zemsta ?
      Ja sama mogłabym się tego podjąć, jeśli Ty zrobiłabyś podobną przysługę mnie i mojemu byłemu "żonkisiowi". Podobnie jak Ciebie oszukiwał na grubo, kłamał, krzywdził. Nie tylko mnie. Nie chcę żeby był dalej chroniony przez byłe kochanki. Trzeba napisać do żony-jedynym warunkiem jest anonimowość.Ja mogę ją zapewnić Tobie, a Ty mnie. Daj znać, jeśli byłabyś zainteresowanasmile
      • facettt dziewcze... 03.09.15, 08:56
        mezczyzni sa po to - by ich piescic i calowac (niekoniecznie kochac)

wiesz o tym ?
      • katarzynarowling Re: Pragnienie zemsty 28.09.15, 03:35
        Jestem zainteresowana, jak sie postaramy to mozemy niezle im narobic! Super pomysł!
        • bezkarniecytrynowa Re: Pragnienie zemsty 25.12.18, 00:43
          Dajcie znać dziewczyny.
      • bezkarniecytrynowa Re: Pragnienie zemsty 25.12.18, 00:41
        Nie jestem autorką tematu, ale chciałabym zrobić coś takiego o czym piszesz.Przeczytałam Twoją wypowiedź dopiero teraz, ale może nadal jesteś zainteresowana współpracą. Będę sprawdzała co jakiś czas to forum - jeśli widzisz szansę na kontakt, to proszę odpowiedz pod tym postem.
    • sofii5 Re: Pragnienie zemsty 05.09.15, 21:36
      Daj sobie czas....zemsta nie jest dobra...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka